18 wheels of steel Hard Truck skinuo sam sa rapidserbie malopre 144MB link ima,samo jedan.Neutral je napisao/la:Ehh, de mi reci o kojoj je igrici riječ, odakle si skinuo, da vidim može li se nekako to naštimati.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- the scouser
- Kontakt:
DS2,odlicna igra,izmisljen svijet,ali nema toliko prese.ravanja,gameplay odlican,mada sam se slomio dok sam je prekuc'oNeutral je napisao/la:Jedva čekam Civilization 5. Igram je od 1 kada je ta igra postojali samo na amiga computerima i to je bilo oko 1994 godine, imao sam 6 godina i sjećam se te igre. Civ 2 nisam igrao, civ 3 je legendaran, četvorka je isto dobra, ali malo bolji comp treba, a prema najavama petica će biti daleko najbolja. Vidio sma par screenshoot's-a i mogu reći da mi se dopad novi oblik ratovanja, posebno je impresivna nova grafika, pogled koji je dosta bolji.
I naravno, tu čekam još i igricu Heros of might and magic 6. Mislim da je i nisu počeli ni praviti. Posljedne što se sjećam od 5 je da je imala tri nastavka, i sva tri imam, treći nisam nikada instalirao.
Warcraft 3, jedna odnajboljih igrica, šteta za wow u našoj državi, samo mogu igrati piratski server jer se nema lova na bacanje za toga. War 3 je epic game. Igrao sam i War 1 mislim haha, smiješno, nema šta, ali i tada se vidio potencijal te igre.
Rise of nations , rise of legends, i to su strašne igrice, samo se nema toliko vremena za toga.
Šlag na tortu ostavio sam na kraj.
Dungeon siege 2, meni jedna od najboljih igrica. Igrao sam je danima, uživao, ne znam ni da li sam jeo dok sam je igrao. Sve sam prešao, i ohladio se bio za tu igrici , te kupio nakon nekoliko mjeseci nastavak ali nikada je nisma install.
Sudeki i Fable, dvije strašne igre, obe sam prešao, i mogu reći da se čovjek uživi. Veoma zanimljive igrice.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
@Devil
Eh, vjeruj mi da ne znam, pokušaj odavde, ako ne može onda sorry. Pokušaj skinuti sa nekog drugog site tu igru.
http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=85844
@the scouser
Imaš dobar ukus. Bilo je ljeto, ja u sobi +40, ne pijem, ne jedem, samo igram haha, lijepa vremena, ali davno je to bilo, ali igra je fenomenalna.
Eh, vjeruj mi da ne znam, pokušaj odavde, ako ne može onda sorry. Pokušaj skinuti sa nekog drugog site tu igru.
@the scouser
Imaš dobar ukus. Bilo je ljeto, ja u sobi +40, ne pijem, ne jedem, samo igram haha, lijepa vremena, ali davno je to bilo, ali igra je fenomenalna.
Ma nema veze brate,nemogu sada skidati odosmo gledati Sportinga ostao nam on jos na kladari pa da se malo nerviramo.U svakom slucaju hvala ti.Neutral je napisao/la:@Devil
@the scouser
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ništa, sorry što nisam mogao nikako više da pomognem. 
Sretno Sportingu i tebi.

Sretno Sportingu i tebi.

eej znal ko link da skinem igricu RTL Ski springen 2003,,samo mi jos on fali
unaprijed hvala

unaprijed hvala

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- majestic24
- Kontakt:
Sta je to??? Ja sebi ode sutra instalirati sve NFS na racunar (Underground I i II,zatim most wanted i na kraju carbon). Sutra mi def nece biti dosadno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma Skijaski skokovi,,imam sve samo mi jos fali 2003majestic24 je napisao/la:Sta je to??? Ja sebi ode sutra instalirati sve NFS na racunar (Underground I i II,zatim most wanted i na kraju carbon). Sutra mi def nece biti dosadno.

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- majestic24
- Kontakt:
Aha. Nije to lose. Volio sam igrati skijaske skokove na onoj igrici Torino 2006
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
gdje si našao najnoviji,možel link plsamEl_rooB je napisao/la:eej znal ko link da skinem igricu RTL Ski springen 2003,,samo mi jos on fali![]()
unaprijed hvala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I ja trazim vec duze vrijemeLBJ MVP je napisao/la:gdje si našao najnoviji,možel link plsamEl_rooB je napisao/la:eej znal ko link da skinem igricu RTL Ski springen 2003,,samo mi jos on fali![]()
unaprijed hvala

Zola in, Zola passes, Zola scores !
http://torrent.to/torrent.php?Mod=Details&ID=39623 treba vam samo U-torrent da bi skinuli ovoJohnyx95 je napisao/la:I ja trazim vec duze vrijemeLBJ MVP je napisao/la:gdje si našao najnoviji,možel link plsamEl_rooB je napisao/la:eej znal ko link da skinem igricu RTL Ski springen 2003,,samo mi jos on fali![]()
unaprijed hvala![]()

Tracy McGrady!!!
Skinuo sam i otvaram win rar,ali u pola instalacija javlja da je 'corrupted'.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
imas li kakav link za tu igricu Torino 2006 unapred hvalamajestic24 je napisao/la:Aha. Nije to lose. Volio sam igrati skijaske skokove na onoj igrici Torino 2006
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Imam ja torino 2006 igricu, boga pitaj gdje je sad to
Poozz braco gameri.
Imam GTa4 i igram ga trenutno ,ali imam osjecaj da stopa ne ide bas "glatko".
Konf. mi je :
2,4 GHZ
2 GB rama
512 GRAFA
SP3
GeForce 8500GT
Pa reko da vas pitam da mi neko da MEDIUM postavke kako idu ???????
jao kad bi mi pomgli.........
HVALA PUNO!

Imam GTa4 i igram ga trenutno ,ali imam osjecaj da stopa ne ide bas "glatko".
Konf. mi je :
2,4 GHZ
2 GB rama
512 GRAFA
SP3
GeForce 8500GT
Pa reko da vas pitam da mi neko da MEDIUM postavke kako idu ???????
jao kad bi mi pomgli.........

Za mene najbolja igrica Resident evil 4
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Probajte ove tri, posebnu paznju skrecem na prvu igru, nesto u stilu fallouta...
Just Cause 2 je preluda igra vidite na yutubeu gameplay, izgleda zabavno u p.m...
za Assassin's Creed 2 ne treba trositi puno rijeci, igra koja je toliko ocekivana na konzolama izgleda fantasticno, dok su igraci na pc-iju dobili veliki samar u lice zbog nekakve zastite koju je Ubisoft ubacio, koja vam ne dozvoljava da igrate igru ukoliko nemate internet konekciju...

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
znal ko gdje da skinem championship manager 2010 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesi ovo probao! :/MElloo je napisao/la:znal ko gdje da skinem championship manager 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.