Roger Federer za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Roger Federer za sve njegove fanove
king
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
da li zna neko da li se kod nas ima kupiti nesto Federerovo napr..kacket ....majca

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
ma odkud u bosni da se kupi nesto federerovobuja je napisao/la:da li zna neko da li se kod nas ima kupiti nesto Federerovo napr..kacket ....majca![]()

- valderrama
- Kontakt:
ja sam vidio u onom nike shopu preko puta trznice (Sarajevo) RF majicu...ali ako vec nesto hoces preporucujem ti ebaybuja je napisao/la:da li zna neko da li se kod nas ima kupiti nesto Federerovo napr..kacket ....majca![]()

...hardstyle music hardstyle life...
raFa nadaL je najjaci pa vi pricajte sta hocete!! VAMOS raFa!!!!!
Ne ne, Murray je najjaci, Andy pobijedi sutra plachku i spasi me osevapices se.hamid je napisao/la:raFa nadaL je najjaci pa vi pricajte sta hocete!! VAMOS raFa!!!!!
Imate temu ATP tour pa tamo liječite frustraciju,Vamos Rafa-pa otvori temu o Rafi i piši do mile volje 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Federer je razmontirao Škota očekivano-6:2,7:6
Prvi set je proletjeo,Murray nije mogao vratit nijedan drugi servis a kamoli prvi,Murray je stalno tražio backand Federera al se je FEDEX uspješno izvlačio na forhand;
drugi set bio je zanimljiviji poparvio je ubačaj prvog servisa i dokopao se tie-breaka,u tie-break Federer je poveo 3:0 sa dva mini breaka ali je Škot se vratio i došao do prve set lopte i kako obično biva Murray je bio suviše pasivan na ključnim poenima pa je Federer dobio tie-break 10:8;
Sutra u finalu ko god bio(Nadal,Đokovič)sa ovakvim Fedrereom koji pogađa svoje udarce nemaju šta tražit;
A sad ko je pljuvo po njemu vidio je ko je najbolji,samo se nemojte izvlačit umoran il nešto...
Prvi set je proletjeo,Murray nije mogao vratit nijedan drugi servis a kamoli prvi,Murray je stalno tražio backand Federera al se je FEDEX uspješno izvlačio na forhand;
drugi set bio je zanimljiviji poparvio je ubačaj prvog servisa i dokopao se tie-breaka,u tie-break Federer je poveo 3:0 sa dva mini breaka ali je Škot se vratio i došao do prve set lopte i kako obično biva Murray je bio suviše pasivan na ključnim poenima pa je Federer dobio tie-break 10:8;
Sutra u finalu ko god bio(Nadal,Đokovič)sa ovakvim Fedrereom koji pogađa svoje udarce nemaju šta tražit;
A sad ko je pljuvo po njemu vidio je ko je najbolji,samo se nemojte izvlačit umoran il nešto...

hamid je napisao/la:raFa nadaL je najjaci pa vi pricajte sta hocete!! VAMOS raFa!!!!!
nadal i Fed su kao nozbiljni nalavac i apsolutni mastermind tenisa i pravi gospodin s reketom . .. a ako je rafa najbolji ,onda ti nisi dobro vidio listu. .

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

Kriticari samo znaju se ovdje javljati kad malo deriste Murray pobjedi, ali kad je ga je FedEx razmontirao niko se ne javlja. Kao sto momak ispred mene kaze javit ce se ali ce se izvlaciti na umor itd.
Sada sto se tice mece, moram biti iskren i reci da me je Federer malo iznerivirao, izgubio je onaj killer instinkt da dotuce protivnika, Murray se vise u mec vracao zbog Federerove zahebacije nego zbog svoje igre, cak i u drugom setu gdje je imao dvije set lopte statistika je ubjedljivo bila na strani Federera, a nemoc malog derista (njega i Djokovica kao da je ista majka rodila) je par puta udaranje reketa od podlogu i krvava ruka.
Sada sto se tice mece, moram biti iskren i reci da me je Federer malo iznerivirao, izgubio je onaj killer instinkt da dotuce protivnika, Murray se vise u mec vracao zbog Federerove zahebacije nego zbog svoje igre, cak i u drugom setu gdje je imao dvije set lopte statistika je ubjedljivo bila na strani Federera, a nemoc malog derista (njega i Djokovica kao da je ista majka rodila) je par puta udaranje reketa od podlogu i krvava ruka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
federer
federerer
federerst

federerer
federerst

marsej mali tim
marsej mali tim
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
fedex is the best
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
ma ono je igra ples pravi zemljotres
ubijanje razbijanje
hahhahahahah
murray ovoono jak zna se ko je naj all time

ubijanje razbijanje
hahhahahahah
murray ovoono jak zna se ko je naj all time

marsej mali tim
marsej mali tim
Dobio je Federer prvi set protiv Novaka sa 6:1, u drugom gubi sa 3:0.
Majstor od 3:0 dobio mislim 6:3, osvojio je turnir.
Majstor od 3:0 dobio mislim 6:3, osvojio je turnir.
Roger King!!!
gdje su sad ti silni fanovi Djokovica i Murraya da vas cujem
61 tiutla u karijeri jos jednom potvrdjeno najveci svih vremena

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
je li ono deranje guzova ili nije da vas cujem

marsej mali tim
marsej mali tim
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jeste deranje guzova

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Gdje je sad Virtual i onakvi internetski frikovi da čestitaju majstoru,vratio se Federer al potpuno...
US open sa ovakvim Fedexom je čista formalnost
US open sa ovakvim Fedexom je čista formalnost

- nikad_izvini
- Kontakt:
Fedex is back, doduše nakon osvajanja Madrida, Roland Garosa i Wimbledona valjdaje bilo jasno da je opet tu. Bitno je napomenuti da je Fedex prošlu sezonu vukao povredu leđa i da je prebolovao mononukleozu i usput osvojio USA Open. Ispadanje od Tsonge u Montrealu je bio taktički potez(nezgodan za kladioničare). Pustio je Muraya da se slomi igrajući i dočekao ga u Cin; Muray je izgubio bruku poena za razliku od Fedexa koji je prošle godine ispao u 3 kolu. Ove godine ga je osvojio.
Onakvom igrom USA Open ne bi trebao da predstavlja problem. Kada ljudi dobijaju Rogera to čine jer ovaj griješi. Kada ne griješi dešava se ono što se desilo Murayu i Novaku. Debakl
Rafa je imao sreće da nije prošao u finale, Novak ga je ubio, šta bi mu Fedex uradio to je za priče.
Ljudi ne dobijaju Rogera, on gubi mečeve. To se treba znati
Onakvom igrom USA Open ne bi trebao da predstavlja problem. Kada ljudi dobijaju Rogera to čine jer ovaj griješi. Kada ne griješi dešava se ono što se desilo Murayu i Novaku. Debakl

Ljudi ne dobijaju Rogera, on gubi mečeve. To se treba znati

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.