Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kartoni.AnelMid je napisao/la:Sta je sa Lulicem
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Raduje li te povratak Avdije Vršajevića, kurnatiče?bhfanatic14 je napisao/la:Hankomoody Visi na štrikuevo i vrancica majstora i prcka majstore...opaaaa.. svi moji igraci sto ih hvalim valjaju
Bit ce protiv Albanijephily je napisao/la:Dobar spisak nema jajala.
![]()
Celtic je napisao/la:Nije mi jasno što poziv nije dobio Memišević ali eto čovjek zna izgleda bolje nego mi forumski stručnjaci.
da odmah cestitam albaniji na pobjedi jer sa tim "ustasom " na terenu ne znamo za pobjedupinoglavi je napisao/la:Bit ce protiv Albanijephily je napisao/la:Dobar spisak nema jajala.
![]()
Jasta je. Zasto Sergio Ramos onda nije standardan u Groningenu? Izuzetno mi je drag Memisevic i smatram da ce za godinu-dvije biti standardan u repci ali on jos nije konstantan u Groningenu, cas igra cas ne igra, jednom ga je i povreda izbacila iz takta, u zadnje vrijeme igrao je zadnjeg veznog i RB, uopste nije bio na stoperu, Sunjic i Bicakcic su godinama u repci, bez obzira sto sad griju klupu, imaju iza sebe nekoliko sezona na visokom nivou. Pogotovo Bicakcic, nije isto ne igrati u Hoffenheimu ili Groningenu.esprit24 je napisao/la:Memisevic je u ovom trenutku za Sunjica i Bicakcica u najmanju ruku Sergio Ramos
Svakako drug moj, konacno ti legla koja para u dzep za njegov poziv i propagandu koju si ovdje sirio...avdo je nula igrac ali hajde neka ga je pozvo pod izgovorom da nemamo desnog beka da vranjes ima Karton..mozda jos ove 2 tekme uzivaj sa avdom i onda bi trebo otic u arhivu za uvjek. Ah meraka danas mario i sanjin na spisku, svena nema vise...bit ce ljepota pratit ove dvije tekmeHankMoody je napisao/la:Raduje li te povratak Avdije Vršajevića, kurnatiče?bhfanatic14 je napisao/la:Hankomoody Visi na štrikuevo i vrancica majstora i prcka majstore...opaaaa.. svi moji igraci sto ih hvalim valjaju
Samo mi reci gdje ima to da plaćaju lobiranje, da se obogatim?bhfanatic14 je napisao/la:Svakako drug moj, konacno ti legla koja para u dzep za njegov poziv i propagandu koju si ovdje sirio...avdo je nula igrac ali hajde neka ga je pozvo pod izgovorom da nemamo desnog beka da vranjes ima Karton..mozda jos ove 2 tekme uzivaj sa avdom i onda bi trebo otic u arhivu za uvjek. Ah meraka danas mario i sanjin na spisku, svena nema vise...bit ce ljepota pratit ove dvije tekmeHankMoody je napisao/la:Raduje li te povratak Avdije Vršajevića, kurnatiče?bhfanatic14 je napisao/la:Hankomoody Visi na štrikuevo i vrancica majstora i prcka majstore...opaaaa.. svi moji igraci sto ih hvalim valjaju
Goalgetter je napisao/la:Jasta je. Zasto Sergio Ramos onda nije standardan u Groningenu? Izuzetno mi je drag Memisevic i smatram da ce za godinu-dvije biti standardan u repci ali on jos nije konstantan u Groningenu, cas igra cas ne igra, jednom ga je i povreda izbacila iz takta, u zadnje vrijeme igrao je zadnjeg veznog i RB, uopste nije bio na stoperu, Sunjic i Bicakcic su godinama u repci, bez obzira sto sad griju klupu, imaju iza sebe nekoliko sezona na visokom nivou. Pogotovo Bicakcic, nije isto ne igrati u Hoffenheimu ili Groningenu.esprit24 je napisao/la:Memisevic je u ovom trenutku za Sunjica i Bicakcica u najmanju ruku Sergio Ramos
Dumic je standardan u NECu i zato je za razliku od Samira na prvom spisku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.