Ammar Gegic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Ammar Gegic
@lumani, Gegic ni pod razno u Megi nebi mogao doci, mozda bi mu bilo bolje da je otisao u CZ ( pa ga ovi prosljede FMP-u i tu igra ABA ligu ) sigurno bi imao vecu minutazu.
Ostoja najavio da gotovo sigurno dolazi jedan igrac ( PF ) dok se za (SG-SF) ne zna jos oce li koga dovoditi.
Ostoja najavio da gotovo sigurno dolazi jedan igrac ( PF ) dok se za (SG-SF) ne zna jos oce li koga dovoditi.
Penava i eto našeg dvojcaBassha je napisao/la:@lumani, Gegic ni pod razno u Megi nebi mogao doci, mozda bi mu bilo bolje da je otisao u CZ ( pa ga ovi prosljede FMP-u i tu igra ABA ligu ) sigurno bi imao vecu minutazu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bas me zanima kako ce se snaci
I gdje ce penava zavrsiti
I gdje ce penava zavrsiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da, Penava je u pregovorim sa Partizanom.nerminh74 je napisao/la:Penava i eto našeg dvojcaBassha je napisao/la:@lumani, Gegic ni pod razno u Megi nebi mogao doci, mozda bi mu bilo bolje da je otisao u CZ ( pa ga ovi prosljede FMP-u i tu igra ABA ligu ) sigurno bi imao vecu minutazu.
Vezano za upit o Gegiću, kakav je igrač. Po meni je Gegić kopija Gordana Firića koji je bio jedan od najpotcjenjenijih evropskih igrača u svoje vrijeme.
Gegic je jedino građen kao Firke a sve ostalo nije ni blizu.
U mom sjećanju Firić je imao dobar šut.
Drape je napisao/la:U mom sjećanju Firić je imao dobar šut.
Sut sasvim ok,prodor odličan, organizacija vrhunska, odbrana top.Gegic je bolja verzija Abdul Kerima
Danas 7p u porazu Partizana od Cluja
Imao je vjerovatno i nesto vecu minutazu zato sto Amerikanac nije bio u rosteru. Moguce da ni Nikolic nije igrao mnogo, jer se nije uspio upisati u strijelce. Vidim da je onaj mali Trifunovic zabio 10 poena. Dijete je 2000. godiste i ozbiljan je talenat. Visok je oko 2m, a u reprezentaciji Srbije na proteklom EP do 18 godina je pokrivao pozicije jedinice i dvojke. Ne bih se sekunde iznenadio da se mali nametne ispred Gegica. Ovaj nas ionako samo zna pisati #airgega i #maestro, a kosarka tapka u mjestu godinama.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Zato se fino javiš i njemu i Atiću na instg i nalijepiš ih za to glupiranjekobe24 je napisao/la: Ovaj nas ionako samo zna pisati #airgega i #maestro, a kosarka tapka u mjestu godinama.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U tom slucaju bih bio veci debil od njih dvojice.legenda reala je napisao/la:Zato se fino javiš i njemu i Atiću na instg i nalijepiš ih za to glupiranjekobe24 je napisao/la: Ovaj nas ionako samo zna pisati #airgega i #maestro, a kosarka tapka u mjestu godinama.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kod Duleta je i kad je tu bio onaj iz Budućnosti imao značajnu ulogu, kod Jaska i bez onog iz Budućnosti Amar je skoro pa ispao iz rotacije. Još je jedan od rijetkih igrača koji su na pripremama i na oku selektora od starta okupljanja.
Da je frtalj Firića igr'o bi koju minutu vise u Finskoj ... ne moze on s Gordanom u istu recenicu, nazalost ... koja je milina bila gledati Firketa u tandemu s Markovicem ... uvijek je im'o rjesenje kad je lopta bila u njegovim rukama ... kod Gegića strahujem svaki napad hocel' je izgubit', ispustit',gazijabih je napisao/la:Po meni je Gegić kopija Gordana Firića koji je bio jedan od najpotcjenjenijih evropskih igrača u svoje vrijeme.
faulirat' u napadu il' sam sebi slomit' nogu dok dodje do centra ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Porediti Firića u poznim godinama i Gegića na početku karijere...hm....DaVinci je napisao/la:Da je frtalj Firića igr'o bi koju minutu vise u Finskoj ... ne moze on s Gordanom u istu recenicu, nazalost ... koja je milina bila gledati Firketa u tandemu s Markovicem ... uvijek je im'o rjesenje kad je lopta bila u njegovim rukama ... kod Gegića strahujem svaki napad hocel' je izgubit', ispustit',gazijabih je napisao/la:Po meni je Gegić kopija Gordana Firića koji je bio jedan od najpotcjenjenijih evropskih igrača u svoje vrijeme.
Da hoce vec jednom pocet' tu karijeru ...gazijabih je napisao/la:Porediti Firića u poznim godinama i Gegića na početku karijere...hm....DaVinci je napisao/la:Da je frtalj Firića igr'o bi koju minutu vise u Finskoj ... ne moze on s Gordanom u istu recenicu, nazalost ... koja je milina bila gledati Firketa u tandemu s Markovicem ... uvijek je im'o rjesenje kad je lopta bila u njegovim rukama ... kod Gegića strahujem svaki napad hocel' je izgubit', ispustit',gazijabih je napisao/la:Po meni je Gegić kopija Gordana Firića koji je bio jedan od najpotcjenjenijih evropskih igrača u svoje vrijeme.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bolno neinteligentan kosarkas, tesko da moze dalje od druge njemacke lige.
Nije on košarkaški neinteligentan koliko ispada glup zbog nerada i neposvećenosti košarci i treningu. Sa onakvim talentom i fizikalijama on do sada ama baš ništa bitno nije napravio, a i teško da će 
nema potpisa
Na AS2 imate prenos Mornar vs Partizan ( ABA SUPER KUP)
Sretno Gega
¸
Sretno Gega
Profula dva zicera u jednom napadu,sam ispod kosa bio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.