Kao i obično, loše odrađen draft. Valja se popravljati tokom sezone.
Sretno svima.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
Pa gdje je indijanac?Sarmelino je napisao/la:Samo da se ostane u 2. i ja zadovoljan
Trebao bi bas bit specijalac da ga sa 13. pickom pokupimTracy3McGrady je napisao/la:Pa gdje je indijanac?Sarmelino je napisao/la:Samo da se ostane u 2. i ja zadovoljan
Penny Hardaway #1
Nabijaš ljudima strahove i komplekse,svaki 2. pick "sretno s njim"SiamoNoi je napisao/la:Ode Kuzmić
Dugo je izdržao
Pa to mu je otprilike mjeraSarmelino je napisao/la:Trebao bi bas bit specijalac da ga sa 13. pickom pokupimTracy3McGrady je napisao/la:Pa gdje je indijanac?Sarmelino je napisao/la:Samo da se ostane u 2. i ja zadovoljan
Penny Hardaway #1![]()
Nece me ni ove ni prosle sezone draft luck [emoji107]
Prvi ošaoTracy3McGrady je napisao/la:Pa to mu je otprilike mjera
Penny Hardaway #1
Prepoznao priliku za dobar trade. Tako smo i mi sa adrianom, kad je tek počinjao. Svi uzimali Irvinga kako bi radili trade sa njimSarmelino je napisao/la:Prvi ošaoTracy3McGrady je napisao/la:Pa to mu je otprilike mjera
Penny Hardaway #1![]()
Prepoznao @Bobadilla kvalitet
Još je i Mela ili GeorgeaTracy3McGrady je napisao/la:Prepoznao priliku za dobar trade. Tako smo i mi sa adrianom, kad je tek počinjao. Svi uzimali Irvinga kako bi radili trade sa njimSarmelino je napisao/la:Prvi ošaoTracy3McGrady je napisao/la:Pa to mu je otprilike mjera
Penny Hardaway #1![]()
Prepoznao @Bobadilla kvalitet
Penny Hardaway #1
To je sve taktikaSarmelino je napisao/la:Nabijaš ljudima strahove i komplekse,svaki 2. pick "sretno s njim"SiamoNoi je napisao/la:Ode Kuzmić
Dugo je izdržao
Od ponedjeljka.SiamoNoi je napisao/la:Tek od utorka se počinju računat promjene u rosteru pod one 3,4 dopuštene?
Bledsoe i Ingles dostupni za trejd.
Bacanja?SiamoNoi je napisao/la:Ovako na prvu Pofalici i Alphonse mi imaju najbolje ekipe.Slatina i Ado također dosta dobri.Capitano,Daneel,Paul možda...ostalo nije nešto po mom ukusu.Eto 7 ekipa za playoff plus moji
Svi osim Anteta su kod mene dostupni za trejd.Al ih isto tako vecinu cijenim visoko pa sumnjam da ce do nekog dogovora doć
Tražim asiste.Možda bacanja,skokove i FG...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.