Sta ocekivati od navijaca homoseksualne zajednice HzLakoste je napisao/la:Na qrcu te nosim.MocMahale444 je napisao/la:Amar Osim
Samo mozes aligatore na koljena da ga malo dudlas.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta ocekivati od navijaca homoseksualne zajednice HzLakoste je napisao/la:Na qrcu te nosim.MocMahale444 je napisao/la:Amar Osim
Kawhi je napisao/la:Vlado Jagodic je slobodan. Treba ga uzeti u obzir.
Po meni dobar clanak, kada bi ljudska gnjida kao Antic preuzela reprezentaciju onda bih prestao da gledam.sajo10 je napisao/la:Koji qurac ce vam ovaj clanak o Anticu? Zastu uvjek SS mora da iskopava neke clanke i informacije iz proslosti? Ovako ste otjerali Vukomanovica da ne preuzme Zelju. Pa i onog srbina sto je bio dogovrio sa Sarajevom. Dokle vise? Jeste li danas izjavili da Antic uopste ne razmislja o klupi BiH.. I opet ovaj clanak. FUJ! Dosta vise.. Ko ga yebe (Antica)..
A mi ostali 50 % sto pratimo, cemo liti suze sto vas takvih nece biti. Yebote tito, zar je vama Amar toliki trn u oku? U neku ruku i razumijem jer je covjek nabijo tolike komplekse u drzavi ali ipak. Sta je to sto cini Susica i Mehmeda sposobnijieg za mjesto selektora? To sto su igrali fudbala nekada i sto su bili veliki igrac? Jel vi i dalje mislite da veliki igraci postaju veliki treneri? Da Bog sacuva.paulus je napisao/la:Kolko me nerviraju sa ovim Amarom , hebem ti geob po cemu je on materijal za selektora osim sto mu je babo Straus i sto je u ovoj seljackoj ligi osvojio par trofeja .... Ako ga postave jedno 50 posto ljudi ce prestat pratit repku , ionako su narusili citav kult sa curanom. Ima Katanec , ima Prosinecki , Kodro je makar pokazo zube saveziu , kakav Amar u pm
Onda idi studiraj logiku, jer nije Vranjes nikada velicao ratnog zlocinca. I cuvenu "tetovazu" je promjenio odma.sajo10 je napisao/la:A mi ostali 50 % sto pratimo, cemo liti suze sto vas takvih nece biti. Yebote tito, zar je vama Amar toliki trn u oku? U neku ruku i razumijem jer je covjek nabijo tolike komplekse u drzavi ali ipak. Sta je to sto cini Susica i Mehmeda sposobnijieg za mjesto selektora? To sto su igrali fudbala nekada i sto su bili veliki igrac? Jel vi i dalje mislite da veliki igraci postaju veliki treneri? Da Bog sacuva.paulus je napisao/la:Kolko me nerviraju sa ovim Amarom , hebem ti geob po cemu je on materijal za selektora osim sto mu je babo Straus i sto je u ovoj seljackoj ligi osvojio par trofeja .... Ako ga postave jedno 50 posto ljudi ce prestat pratit repku , ionako su narusili citav kult sa curanom. Ima Katanec , ima Prosinecki , Kodro je makar pokazo zube saveziu , kakav Amar u pm
Željezničar
Bosnian Premier League (5): 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Bosnian Cup (4): 2001, 2003, 2011, 2012
Bosnian Super Cup (1): 2001
JEF United Chiba
J.League Cup (1): 2006
I ako licno mislim da Amar nece biti selektor i da bih radije mozda volio vidjeti Kodru. Ne vjerovatno citati neke postove. Da ne kazem smjesno.
@Vuchevic
Dobro ti je rekao @jasmin. Ako cemo se voditi tvojom logikom mnogi reprezentativci (trenutni i bivsi) nikada nebi smjeli obuc sveti dres.
Nema!COYS je napisao/la:Prosinecki vec ima ponudu Slovenije
COYS je napisao/la:
Po meni, trenutno, najbolje rjesenje. Jedino da ga slovenci ne angaziraju.dubrovnik je napisao/la:Uhhhhhhh, kako bi ovo bilo dobro!!!hz1987 je napisao/la:http://****/a1047999/Sport/Fudbal/R ... Mondo.html
Sta smatras velikim svjetskim imenima? Mislim da su tri najveca imena koja su se spominjala Antic, Bilic i Vaha, ali to nisu velika svjetska imena, a i vjerujem da je svima jasno da od njih nema nista.aleksandar_veliki je napisao/la: Jos jednom se izvinjavam na upadu i moj savjet ne ocekujte veliko svjetsko trenersko ime jer jednostavno nemamo love.