Anell-4b
Ramsey16-3b
Marsal-2b
Jack-1b
Ovi ostali uništavaju temu Arsenala
Moderator/ica: insider
A ybtTobeYarabi je napisao/la:virtual 6b- desetogodisnja kanta
zeljo92 4b- psuje mrtve legende
admin 3b- zato sto mrzim bilo koji oblik ili vrstu vlasti
neandertalac 2b- zato sto su mu prljave pepeljare i sto lize karmin sa opusaka
irfo 1b- zbog njegovih roditelja koji su mu dali ime koje me podsjeca na onog ruznog irfana iz doma za vjesanje
Allaha ti psuje svaka druga osoba ovdje..moras biti malo preciznijiSveti je napisao/la:Dajte kakvu kompilaciju postova mirka i besica za nas neupucene
I jel ovaj sariel onaj lik sto je psovao Allaha
Ma vrtilo se po najsmjesnijim postovima kad mu je neko rekao kunem se Allahom ili tako nesto a on rekao ye.bem ti alahaMortemHz je napisao/la:Allaha ti psuje svaka druga osoba ovdje..moras biti malo preciznijiSveti je napisao/la:Dajte kakvu kompilaciju postova mirka i besica za nas neupucene
Sveti je napisao/la:Ma vrtilo se po najsmjesnijim postovima kad mu je neko rekao kunem se Allahom ili tako nesto a on rekao ye.bem ti alahaMortemHz je napisao/la:Allaha ti psuje svaka druga osoba ovdje..moras biti malo preciznijiSveti je napisao/la:Dajte kakvu kompilaciju postova mirka i besica za nas neupucene
Sveti je napisao/la:Ma vrtilo se po najsmjesnijim postovima kad mu je neko rekao kunem se Allahom ili tako nesto a on rekao ye.bem ti alahaMortemHz je napisao/la:Allaha ti psuje svaka druga osoba ovdje..moras biti malo preciznijiSveti je napisao/la:Dajte kakvu kompilaciju postova mirka i besica za nas neupucene
Al nije ovo nista...Sariel je napisao/la:je bem ti alaha pa reko sam ti **** te ta pp ako ne citasirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahami![]()
jao irfo dragi sto si piso piso si![]()
al picke ste vi ne smijete 1 na 1 nema veze,,rekoa sam vam ako vidim dzukile sta ce bit
CetnikKaunas je napisao/la:Jaka konkurencija ove godine. To sto se Virto mora zadovoljiti sa 3b sve govori o jacini konkurenata...
Mirko 6b
Besic 4b
Virtual 3b
Dantes2b
Sarmelino 1b
Epl, ma vidim da mi pitari samo daju bodove pa etoBernardBarnjak je napisao/la:Vidim da je dosta glasova dobio policeman pa me zanima gdje je najaktivniji...
@Sarmelino, pa za ime Boga kakav ti je to avatar?
Doso na PL Prepucavanja i ponaso se nepristojno.BernardBarnjak je napisao/la:Vidim da je dosta glasova dobio policeman pa me zanima gdje je najaktivniji...
@Sarmelino, pa za ime Boga kakav ti je to avatar?
Prije u onoj drugoj. Dugi postovi su precjenjeni,to svako znaSarmelino je napisao/la:filip13 je napisao/la:Probaj nekad napisati više od jedne rečenice. Bez linka.DANTES je napisao/la:kako me slabije ima na chatu odmah i ovde nema bodova
mislis da bi tad imao vise bodova u ovoj konkurenciji?
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 7 gostiju.