Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

kksiroki
Kontakt:

Re: Smjena Bajramovića?

Post Postao/la kksiroki » 18 avg 2009, 15:51

Ma o MB su svi sve rekli i ja se slažem s većinom da je MB=0 od trenera , ali nije sve ni do njega , kad čovijek samo pogleda roster (koji je istina on složio) i netreba se čuditi gdje se srozala reprezentacija .

Gordić - dobar ali samo dobar igrač , mlad , zelen sa sjejnim i manje sjajnim razdobljima u igri , znači realno drugi ili čak treći play jedne ozbiljne repke .
Jovanović - dobar igrač za ekipe bez ambicija (Borac,Sloboda......) a što se tiče toga da je on reprezentativac jedne države koja ima ambiciju igrati na EP je smješno
Popović - :oops: zovniše ga , odazva se , velika vijest na svim portalima i ne odigra ništa
Opačak - (pitao me negdje @neno što sam svog-valjda Hrvata Opačka zaboravio) ma šta ću ga zaboravit kad se u prvoj tekmi dobilo Portugal rekao sam "od koga je dobro je " to bi pametnom trebalo nešto značit ,to je jedan od najsmješnijih igrača koji je igrao ACB ligu eto toliko o njemu ,reprezentativac ma smiješno
Đedović - e kad ti repka ovisi o igraču sa 19-20 godina a taj isti se kali po 2-3 ligama ESP onda je sve rečeno o repki , mali je dobar , mali je potencijal , mali je hrabar ali nije Ricky Rubio da bi nosio repku .
Milošević - ja sam Zvezdu smatrao za ozbiljnu ekipu ali kad su mu ovakvi likovi pojačanja šta reći , on je i u Slobodi (u kojij je Zlaja bio kralj) bio samo prosječan igrač a kamoli u Zvezdi ili repki , reprezentativac ma žalosno
Tuljković - kad bi on bio 12-ti igrač u repki onda bi to bila dobra repka a ostalo teško
Bavčić - gospodin zvani 1/4 ili ti 1/2 jer u tom razdoblju nešto i može a jeli tekma u drugom dijelu pritisak raste a on umire s njim
Kikanović - jako jako dobar igrač , ima sve što treba imati jedan moderan igrač ali nema mjesto kod MB , zašto? e da mi je to znat .
Jazvin - ma duša je to od čovjeka ali isto tako i jedan ispodprosječan centar .
Bajramović - on bi mogao solidno odigrati 10min i to pod strogom kontrolom ali kad se taj ufura da je Jordan e jeb.a.la je se svaka koncepcija
Varda - ma čovjek i ne izgleda baš preloše , onako ima ga jaki je ali da je igračina pa i nije baš .

E sad da je lako MB nije ali jadan nebio šta si se prihvatio nečega čemu nemožeš stat na kraj , te plus ono što išta vrijedi potjerao si iz svoje blizine , pa šta ćeš jadan nebio očekivati.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 avg 2009, 16:11

KK_Bosna je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:za svaku stavku koju sam nabrojao mislio sam na pojedine igrace

nije ih tesko prepoznati
interesantno da ti igraci u svojim klubovima ne igraju ko pic.kice, do koga je to?

sto mensurova ekipa bilo koja nikad nikog ne nadskace u mecu?

sto taj lik vec 6 godina ne zna zovnuti time out?

sto mu se za glavnog sutera ne izrade 2,3 akcije gdje bi ostao sam na sutu?

sto se koncepcija tog kloca zasniva samo na odbrani?

i sto mu onaj maloumnik od prezimenjaka glulmi babuna na terenu?

jesam ja to kriv mozda il onaj ko ga je stavio tu?

ako ne zna voditi pripremiti i motivirati ekipu nek ide u siriju i tamo soli pamet
u nekim stvarima si apsolutno u pravu

mensurova najveca greska (pored time-out problema) je sto, dobro si primjetio, forsira odbranu! a nazalost nema igrace za to.

gledaj, nadam se da ces se sloziti sa mnom da igraci ne igraju za mensura vec za svoju zemlju! postenije bi u neku ruku bilo da su kao maneken vasiljevic rekli da "imaju porodicne probleme" nego ovako doci i zajebati citavu drzavu. a ono sinoc sto su prikazale "zvijezde" je za svaku osudu! gledati kako belgijanci skacu triput zaredom u napadu, da bi jadni gordic morao doci pod kos i gurati se.... fuj! kako ih nije stid?

kapa dole gordicu, jovanovicu, tuljkovicu i bavcicu... ostali jedno veliko "SRAMITE SE"!

na kraju krajeva, nije mensur kriv sto ne zna, vec oni sto su ga postavili tu
slazem se i nemam rjesenje kako iskorjeniti taj problem, opet je moje subjektivno misljenje da se neno nije smio dirati i da se covjeka trebalo pustiti jos ove kvalifikacije, nisu to uradili, on je krenuo praviti mladu repku i kaznjavao je nedisciplinu, kako je samo mirzu poslao kuci, sumnjam da bi sada prihvatio ovu bagavu repku iz ruku strucnjaka MB, greska je i sto nije pozvan damir krupalija a zove se onaj mazlum od bavcica koji ne moze skociti ni sa djetetom od metar i sumskom jagodom,

a dobro kazes, postavili su ga oni sto ne znaju, e da je njima vidjeti ledja pa makar dodu da gledam u KS-u ali bi makar imali reprezentaciju da valja

i dalje kazem:

1: Bremer, Vasiljevic, Gordic
2. Domercant, Djedovic, Ikonic
3. Preldzic, Hukic, Opacak
4. Teletovic, Krupalija, Bajramovic
5. Varda, Kikanovic, Zimic

znaci jedna bas respektabilna ekipa, pa petorka Bremer-Djedovic-Preldzic-Teletovic i Varda ne izgleda nimalo naivno

jos kad ih zamijeni, vasiljevic, ikonic, hukic, krupalija i kikanovic dobije se draaaaaaammaa naravno uz mukija ko selektora
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 avg 2009, 16:54

[slazem se i nemam rjesenje kako iskorjeniti taj problem, opet je moje subjektivno misljenje da se neno nije smio dirati i da se covjeka trebalo pustiti jos ove kvalifikacije, nisu to uradili, on je krenuo praviti mladu repku i kaznjavao je nedisciplinu, kako je samo mirzu poslao kuci, sumnjam da bi sada prihvatio ovu bagavu repku iz ruku strucnjaka MB, greska je i sto nije pozvan damir krupalija a zove se onaj mazlum od bavcica koji ne moze skociti ni sa djetetom od metar i sumskom jagodom,

a dobro kazes, postavili su ga oni sto ne znaju, e da je njima vidjeti ledja pa makar dodu da gledam u KS-u ali bi makar imali reprezentaciju da valja

i dalje kazem:

1: Bremer, Vasiljevic, Gordic
2. Domercant, Djedovic, Ikonic
3. Preldzic, Hukic, Opacak
4. Teletovic, Krupalija, Bajramovic
5. Varda, Kikanovic, Zimic

znaci jedna bas respektabilna ekipa, pa petorka Bremer-Djedovic-Preldzic-Teletovic i Varda ne izgleda nimalo naivno

jos kad ih zamijeni, vasiljevic, ikonic, hukic, krupalija i kikanovic dobije se draaaaaaammaa naravno uz mukija ko selektora[/quote]

realno da ti bude phil jackson selektor sale nece nikada igrati,hukic takodjer jer im je bitnije da malo parica uzmu....domercant i bremer istodobno ne bi mogli igrati znaci samo jedan od njih.....preldzic nece nikada ali bas nikada milion posto da dobije pravo da igra za nas.....e hebi ga sad i bremer nam valja kada je prosle godine igrao svi su govorili gdje ovog majmuna nadje??????

@kk siroki,nemoj molim te tako da o ivanu pricas,zasto sad to do neki dan si za njega govorio da je solidan igrac a sada tako,i dizao ga u zvijezde zato sto je igrao za siroki...pa realno ivan je igrac solidnih mogucnosti....ali si ga ti sinoc u komentiranju lagano zaobisao....taj isti nemanja gordic je imao realno 6 poena u prosjeku prosle godine i vecina je i njega blatila bez razloga....

zasto menso nisi dao sansu malom miralemu(to meni nije jasno ako si znao da proci neces,pa makar da se imas na sta vaditi :D :D ),zasto nisi kikija uvodio kada je jazvin lose igrao(slucaj elmedinov je isti semirov kada ga ciro maltretira)....zasto,zasto,ali naravno ostat ce na mjestu selektora,ali opet on nije kljucni problem...kljucni problem je ova drzava nakaradna,koja ne uspijeva da obezbijedi minimalne uslove za rad ovim ljudima.....

ja bi opet sabeta vratio za selektora, ili ko god da dodje nema tu rezultata preko noci i ovo sto je ciro uradio je zato sto su nasi(miske,dzeko,sejo,)i par jos njih poceli da igraju na vrhunskom nivou i to ce da bude nazalost kratkog maha(kada nam se selektor raspituje za rezultat iz minska i strepi za isti)

svi su krivi od predsjednika do igraca do kockara do salihagica do bijedica.....menso je mnogo kriv,ali nije jedini krivac,ja bih samo volio da vidim ko ce ovu bagru da uredi...dule ili bosa....da j.e.b.u mater jednom pa da se svi opamete ili ne znam tko...nazalost rjesenje se ne nazire u neko dogledno vrijeme
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 20:06

BAJRAMOVIĆU ODLAZI KO BOGA TE MOLIM!!!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 18 avg 2009, 20:37

menso zvani treća cetvrtina. Odlazi pojma nemas

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 avg 2009, 23:34

@neno , dragi moj druže s kojim se moram svaki dan ganjat po forumu :lol: (malo mi je dražih ovdje nadam se da ti to znaš) , ma di ću dizat Opačka u nebesa, ma taj dok je igrao za Široki konstantno je pokušavao svoju statistiku radit i to smo svi vidjeli i nitko ga nije gotivio i na zalost Murcie (mislim da je tamo igrao) kupili su ga na osnovu te iste statistike . Volio bi da mi kažeš gdje sam ga hvalio toliko i onda ću ti se ispričat i reći da si upravu . Inače moje mišljenje o Opačku je da je to igrač za 15 min u NLB-u.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 19 avg 2009, 02:08

DA LI SADA NEKO MISLI DA BAJRAMOVIĆA NE TREBA SMIJENITI? Kada sam pisao da cemo od Belgije izgubiti 20 razlike u prvoj utakmici, nekima je bilo smijesno, pogrijesio sam samo u kojoj ce biti tolika razlika. Bruka je da ti protivnik napravi 20 ofanzivni skokova a visi si pod kosem, SRAMOTA, JADNO....

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 19 avg 2009, 02:32

kad portugal uzme belgiju,i mi udjemo u baraz sa francuzima,svi ce reci da je mensur dobar trener

ekipa koju je mirzza gore izbacio,je nase najbolje,izbaciti bremera,krupaliju i zimica,i to je odlicna repka,spremna pobejditi nekoga na prvenstvu :D ,na koje bi se bez problema plasirali

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 19 avg 2009, 08:11

KK_Bosna je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:ma kakvi sveci, daleko od toga, ali ruku na srce, pa njih vise od pola ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji ako ta nasa reprezentacija zeli barem plasman na EP...
slazem se

ali ne moze mensur puskom naterati teletovica, ikonica, hukica... da igraju za reprezentaciju...

i to nije samo do mensura

pa pogledaj srbiju ko im je selektor - duda ivkovic. heeeeeeeeeeej - duda ivkovic!

pa opet im nece da igra 10 igraca sa kojim bi sigurno bili medju kandidatima za medljau... ovako on mora zvati neke popovice, perovice, avdalovice, bogdanovice...

jednostavno ako igraci nemaju patriotizma (kao nowitzki, parker, pa eto i glupi mbenga koji umjesto da se bori u kampu lakersa za mjesto drugog centra dolazi da igra za belgiju) bolje je i da ne igraju...

ali onda treba biti realan pa ocekivati ovakve rezultate
Jeste al Srbija ima veču paletu kvalitetnih igrača, koji igraju širom Europe.
SAMO ŽELJO

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 avg 2009, 14:32

SINE je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:ma kakvi sveci, daleko od toga, ali ruku na srce, pa njih vise od pola ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji ako ta nasa reprezentacija zeli barem plasman na EP...
slazem se

ali ne moze mensur puskom naterati teletovica, ikonica, hukica... da igraju za reprezentaciju...

i to nije samo do mensura

pa pogledaj srbiju ko im je selektor - duda ivkovic. heeeeeeeeeeej - duda ivkovic!

pa opet im nece da igra 10 igraca sa kojim bi sigurno bili medju kandidatima za medljau... ovako on mora zvati neke popovice, perovice, avdalovice, bogdanovice...

jednostavno ako igraci nemaju patriotizma (kao nowitzki, parker, pa eto i glupi mbenga koji umjesto da se bori u kampu lakersa za mjesto drugog centra dolazi da igra za belgiju) bolje je i da ne igraju...

ali onda treba biti realan pa ocekivati ovakve rezultate
Jeste al Srbija ima veču paletu kvalitetnih igrača, koji igraju širom Europe.
pa vidio si kakve rezulatte su postigli proslo EP...

a i ovo ne bi upisali nijednu pobjedu, ali eto imaju srece da su britanci oslabljeni
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 19 avg 2009, 14:44

Ma otice Menso.............al ostace Tabak ili Muminovic....................KS Savez BiH je na dnu...........I onda bolje da on ostane .......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 avg 2009, 14:48

zehro je napisao/la:Ma otice Menso.............al ostace Tabak ili Muminovic....................KS Savez BiH je na dnu...........I onda bolje da on ostane .......
mislis Trbic ;)
on mozda ostane kao pomocni.
znas li ti da je on, iako mladji bio trener Mensi Bajramovicu :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 19 avg 2009, 15:12

Pasha je napisao/la:
zehro je napisao/la:Ma otice Menso.............al ostace Tabak ili Muminovic....................KS Savez BiH je na dnu...........I onda bolje da on ostane .......
mislis Trbic ;)
on mozda ostane kao pomocni.
znas li ti da je on, iako mladji bio trener Mensi Bajramovicu :mrgreen:
Mah ja Trbic......odakle mi samo Tabak ispade.........ma neznam ali jednostavno u ovom trenu savz nema para ni za mense a kamoli za neko jace ime...........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 19 avg 2009, 15:32

mensur bajramovic da ima imalo obraza on bi odmah u belgiji dao ostavku,mi sad mozemo komentarisati koje kako igrao ,ali je on glavni krivac ,on je birao igrace, on je kriv sto mu se nije odazvao teletovic i ostali ,ako neces negdje uvjek ces naci razlog zasto, npr. boli me zub,sunetim malog itd.raja zaboravlja da je teletovic grijao klupu kod mensura u kvalifikacijama a nas najbolji igrac ,pa nebi mu se ni ja odazvao.i da zavrsim, dok je k.bajramovica ,jazvina i bavcica u rep.mi euro mozemo samo sanjati ja vjerujem da su oni fini momci i da se bore na terenu ali vjerujte i ja bi se borio ko lud, ali to nije dovoljno za rep,to su ispod prosjeka igraci

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 19 avg 2009, 17:25

@ alemao,

Potpuno se slazem, nije potrebna samo borba i zalaganje(mada je i to vazan segment), potrebno je i neko znanje jer vidi se da Jazvin ne moze da skoci, Bavcica uvijek hvata trema(a mislim da je dosta iskusan), dok Bajramovic igra sve pozicije, uglavnom je prevodio loptu a nije ga bilo tamo gdje je trebao i zato smo poguzvani u skokovima a pocijepani rezultatski.
Someone's mouth said paint them all red.

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 20 avg 2009, 16:20

Ljudi moji vidjeste li vi i jednu izrađenu akciju naše repke u ovih par utakmica koje smo imali nesreću gledati.Ja ne.E to nije do igrača.Na našu veliku žalost većina ovih "reprezentativaca"nema kvalitet ni za "B" diviziju. Zato imamo selektora koji nema kvalitet ni za regionalnu ligu.Pošto u savezu rade ljudi koji misle da se vize dobiju za jedan dan to me i ne čudi što imamo ovakvu reprezentaciju i ovakvog selektora.
Nekad sam smatrao da se treba za domovinu igrati srcem. Ali j..beš igrača koji ne drži do sebe i odazove se u ovaj nered od reprezentacije jedne države u kojoj se uvijek igrala dobra košarka i koja je sa ovih prostora dala prvog prvaka Europe.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 21 avg 2009, 00:01

svi u grupu za smjenu bajramovica...

http://www.facebook.com/group.php?gid=62762264949
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 avg 2009, 02:22

Bajramovicu, EXIT!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 avg 2009, 16:21

Bajramovica smjenili ljudi iz KSBIH!!!!!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 21 avg 2009, 17:24

BIHfan je napisao/la:Bajramovica smjenili ljudi iz KSBIH!!!!!!
ozbiljno??

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.