Gordić - dobar ali samo dobar igrač , mlad , zelen sa sjejnim i manje sjajnim razdobljima u igri , znači realno drugi ili čak treći play jedne ozbiljne repke .
Jovanović - dobar igrač za ekipe bez ambicija (Borac,Sloboda......) a što se tiče toga da je on reprezentativac jedne države koja ima ambiciju igrati na EP je smješno
Popović -

Opačak - (pitao me negdje @neno što sam svog-valjda Hrvata Opačka zaboravio) ma šta ću ga zaboravit kad se u prvoj tekmi dobilo Portugal rekao sam "od koga je dobro je " to bi pametnom trebalo nešto značit ,to je jedan od najsmješnijih igrača koji je igrao ACB ligu eto toliko o njemu ,reprezentativac ma smiješno
Đedović - e kad ti repka ovisi o igraču sa 19-20 godina a taj isti se kali po 2-3 ligama ESP onda je sve rečeno o repki , mali je dobar , mali je potencijal , mali je hrabar ali nije Ricky Rubio da bi nosio repku .
Milošević - ja sam Zvezdu smatrao za ozbiljnu ekipu ali kad su mu ovakvi likovi pojačanja šta reći , on je i u Slobodi (u kojij je Zlaja bio kralj) bio samo prosječan igrač a kamoli u Zvezdi ili repki , reprezentativac ma žalosno
Tuljković - kad bi on bio 12-ti igrač u repki onda bi to bila dobra repka a ostalo teško
Bavčić - gospodin zvani 1/4 ili ti 1/2 jer u tom razdoblju nešto i može a jeli tekma u drugom dijelu pritisak raste a on umire s njim
Kikanović - jako jako dobar igrač , ima sve što treba imati jedan moderan igrač ali nema mjesto kod MB , zašto? e da mi je to znat .
Jazvin - ma duša je to od čovjeka ali isto tako i jedan ispodprosječan centar .
Bajramović - on bi mogao solidno odigrati 10min i to pod strogom kontrolom ali kad se taj ufura da je Jordan e jeb.a.la je se svaka koncepcija
Varda - ma čovjek i ne izgleda baš preloše , onako ima ga jaki je ali da je igračina pa i nije baš .
E sad da je lako MB nije ali jadan nebio šta si se prihvatio nečega čemu nemožeš stat na kraj , te plus ono što išta vrijedi potjerao si iz svoje blizine , pa šta ćeš jadan nebio očekivati.