Grupa C (Francuska, Australija, Peru, Danska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Grupa C (Francuska, Australija, Peru, Danska)
VAR je spas fudbala.
Ajde Australci
Ajde Australci
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Evo noci evo ludila
Ode po nabavnojPogba je napisao/la:Koji glupan je Umtiti, strašno.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Najbolji stoper na svijetu hahahhahahahaha

- akisarajevo92
- Kontakt:
a fudbal je kad je neko ostecen sudijskim greskama?sajo10 je napisao/la:Ma bjezi... Ovo nije fudbal. Fuj...
vremenom ce se i na ovo navici kao i na onaj sprej kod sudija koji vise niko ni ne spominje
Don't believe the hype.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
emtiti najgluplji insan u univerzumu, nije da tako i ne djeluje na prvi pogled
Zarathustra
Meni je samo glupo sto se odmah igra ne zaustavi kod kritične situacije već se čeka prekid, sta da taj prekid čekaš deset min pa onda vratiš snimak za tamo neku situaciju i vratiš penal, il recimo sad da je Australija gol dala iz napada ti onda vratiš da vidiš jel tamo bio penal pa ponistis gol Australiji ovim daš penal
Ako vam je strast u fudbalu da se ništa ne svira, onda postaviit sašu matića za sudiju i ćao
Manje serite
Manje serite
Gledam usporeni i ne vjerujem gdje je cojk ruke podigao, brat.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ne mogu da vjerujem da još uvijek postoje bolidi koji misle da je var loša stvar
poserem se u tu draž fudbala kad te nepravedno zakinu kao nas protiv nigerije i unište nam snove, kao i još hiljadu primjera prije toga.
bravo australci, zasluženo

poserem se u tu draž fudbala kad te nepravedno zakinu kao nas protiv nigerije i unište nam snove, kao i još hiljadu primjera prije toga.
bravo australci, zasluženo

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Najbolje ovaj glupan sa BHT kaže nije imao namjeru. Čista namjera, još je skinuo loptu sa glave Varana.
- invincible1921
- Kontakt:
Treba vremena malo da se pravila usaglase ali var je nesto najbolje sto se desilo fudbalu.tajger je napisao/la:Meni je samo glupo sto se odmah igra ne zaustavi kod kritične situacije već se čeka prekid, sta da taj prekid čekaš deset min pa onda vratiš snimak za tamo neku situaciju i vratiš penal, il recimo sad da je Australija gol dala iz napada ti onda vratiš da vidiš jel tamo bio penal pa ponistis gol Australiji ovim daš penal
Cuj unistava draz hahaga jeste draz je da te sudija za.****
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
kaze Spaho niko nema ovakvu sirinu naprijed i trojac kao Mbappe - Griezmann - Dembele
a Brazilci imaju Costu, Neymara, Jesusa, Firmina.. Argentinci Dybalu, Aguerra, Messija, Higuaina
dao bih ovo malo zivota da je VAR bio protiv Nigerije, samo ja znam kakve je traume to ostavilo na meni
a Brazilci imaju Costu, Neymara, Jesusa, Firmina.. Argentinci Dybalu, Aguerra, Messija, Higuaina

dao bih ovo malo zivota da je VAR bio protiv Nigerije, samo ja znam kakve je traume to ostavilo na meni

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 16 jun 2018, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ljudi se zale sto su posteni penali svirani
VAR

Umtiti prevaro, spustaj ruke u 16

VAR

Umtiti prevaro, spustaj ruke u 16
Umtiti i Benatia najgluplji stoperi na planeti. Ovaj u petercu dize ruke u nebesa kod ubacaja a onaj moron nagrne sprintom na protivnickog igraca koji je sam u petercu. Tesko je reci ko je gluplji.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ruka u prirodnom polozaju, ako bereš jabukeRooney88 je napisao/la:Gledam usporeni i ne vjerujem gdje je cojk ruke podigao, brat.![]()
Zarathustra
Trebat ce vremena jbga da se VAR "uhoda" a ljudi naviknu. Ali definitivno jedna od najboljih stvari u fudbalu. Na terenu rezultat treba odredjivati onaj ko, najjednostavnije receno, bolje igra. A ne sudijske greske i retardirani pomocnici.tajger je napisao/la:Meni je samo glupo sto se odmah igra ne zaustavi kod kritične situacije već se čeka prekid, sta da taj prekid čekaš deset min pa onda vratiš snimak za tamo neku situaciju i vratiš penal, il recimo sad da je Australija gol dala iz napada ti onda vratiš da vidiš jel tamo bio penal pa ponistis gol Australiji ovim daš penal
@moggi

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sad idu ubacaji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.