NK Omladinac Mionica

sony_91
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la sony_91 » 05 apr 2010, 20:07

Trener NK "Omladinac" Karić Smajil podnio ostavku.

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 05 apr 2010, 22:53

i bilo mu je vrijeme, onako kako je on vodio ekipu može svako,zna li se ko je novi šef?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 apr 2010, 08:16

slika

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 apr 2010, 10:16

Omladinac ostao bez trenera!!!

Upravni odbor prvoligaša Omladinca iz Mionice prihvatio je ostavku koju je podnio sada već bivši šef stručnog štaba Smail Karić.
Glavni razlog zbog čega je Karić podnio ostavku svakako su dva teška gostujuća poraza. Omladinac je najprije deklasiran u Banovićima od ekipe Budućnosti rezultatom 5:0, da bi identičnim rezultatom napustili teren u Doglodima ovog vikenda.

Osim toga, u pet proljetnih susreta tri puta su poraženi, uz katastrofalnu gol razliku 5:14. Karićevu ostavku prihvatili su čelnici kluba s Lipika, a novi šef stručnog štaba trebao bi biti imenovan u narednih nekoliko dana.

U subotu Omladinca očekuje teško gostovanje u Bugojnu protiv drugoplasirane Iskre.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2010, 14:47

pcb je napisao/la:i bilo mu je vrijeme, onako kako je on vodio ekipu može svako,zna li se ko je novi šef?
Špekulira se ime Denis Taletović, bivši pomoćni trener Zvijezde.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 06 apr 2010, 20:47

mislim da to nije loša opcija jer je već bio pomoćni trener u Omladincu, samo se bojim da neće imati autoriteta među igračima

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 apr 2010, 21:46

pcb je napisao/la:mislim da to nije loša opcija jer je već bio pomoćni trener u Omladincu, samo se bojim da neće imati autoriteta među igračima
Ako misliš na Taletovića on nije nikad bio pomoćni trener u Omladincu, a inače Taletović je danas i službeno postao novi šef stručnog štaba NK "Omladinac" Mionica, više možeš pročitati na blogu NK "Omladinac" Mionica, link ne mogu ostaviti pa evo ovak nkomladinacmionica. blogger. ba

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 apr 2010, 02:41

Može li nam ko šta više reći o ovome Taletoviću?
A đe da znam?!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 apr 2010, 18:14

Pozivam sve na tek otvoreni forum: http://nkomladinacmionica.forumotions.com

http://****

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 16:05

sony_91 je napisao/la:Pozivam sve na tek otvoreni forum: http://nkomladinacmionica.forumotions.com

Meni se na tom blogu preklapaju tekstovi jedan preko drugog pa ne mogu da čitam. Ne znam da li se i ostalima dešava isto. Može li se tu šta popraviti?
A đe da znam?!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 apr 2010, 20:27

Raz_ba je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Pozivam sve na tek otvoreni forum: http://nkomladinacmionica.forumotions.com

Meni se na tom blogu preklapaju tekstovi jedan preko drugog pa ne mogu da čitam. Ne znam da li se i ostalima dešava isto. Može li se tu šta popraviti?
Znam za to, pokušao sam ga riješiti međutim neznam gdje je problem. Kada blog otvaraš preko Mozilla Firefox sve je u redu, al pokušat ću odstaniti i taj problem

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 apr 2010, 22:47

Da hoće bogdom za trenera vam doć Durgutović
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 17 apr 2010, 14:54

_armanix je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:slika
slika
slika
slika

Slucajno naletih pa reko da postavim ako se nevaram to je stadion od Omladinca Mionica..

hahahaha ovaj stadion nemoze da primi ni 1.500 gledalaca sto nisu slikali tribine gdje su samo dva reda i kakva premijer liga Zvijezda i Omladinac su najveci rivali.Mozda ste vi pomijesali Zvijezda je bratski klub sa Bosnom iz Mionice koja je prosle godine preimenovala ime u Zvijezda-Bosna.Da znate opstina Gradacac vam je jedna od najglupljih pa Bosna,Omladinac i Mionica 3 nisu iz istog mjesta.Bosna je iz Mionice 1,Omladinac iz Mionice 2 a Mionica 3 je iz istoimenog mjesta.Nikad Omladinac nece uc u Premijer ligu jer nemaju para a nemaju ni ekipu tri nasa igraca tj. iz Srebrenika igraju za Omladinac Turbic najbolji igrac Omladinca,Kesetovic,i jos jedan Kesetovic ima tu i jedan igrac iz Spionice opstina Srebrenik koji je takodje svoje prve korake zapoceo u Gradini a to je Enes Brckalic.Prosle sezone za njih je nastupao i Masic isto igrac iz Srebrenika.Tako i Zvijezda pokrali su nam igrace nase domace kada bih rekao njihova imena neki nebi vjerovali da su ti igraci iz Srebrenika.Rezervni golman Zukic pa jedan od najboljih veznih igraca u Bosni i Hercegovini Armin Delic i napadac za kojeg se timovi otimaju tj. Damir Smajlovic.Ima iz Srebrenika tona igraca u Premijer ligi koji blistaju kao sto su:Dzafic u Velezu,Salibasic u Celiku itd.
daba ti od igraca kada nemas love i nemoj se tjesit igracima samo od nji moze se izdvojit delic i dzafic a smajlovic nema zive veze on je samo brz.pozz i krv za zvijezdu

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 17 apr 2010, 15:09

FK Sarajevo je napisao/la:Vidi oko cega se raspravljaju haj budite sretni sto Gradacac ima dva dobra kluba koji imaju dobre financije
heheh hrdas zvijezda i omladinac se nemogu nikako jasno ko dan ..pozz

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 18 apr 2010, 11:02

gradacacka zvijezda je napisao/la:
_armanix je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:slika
slika
slika
slika

Slucajno naletih pa reko da postavim ako se nevaram to je stadion od Omladinca Mionica..

hahahaha ovaj stadion nemoze da primi ni 1.500 gledalaca sto nisu slikali tribine gdje su samo dva reda i kakva premijer liga Zvijezda i Omladinac su najveci rivali.Mozda ste vi pomijesali Zvijezda je bratski klub sa Bosnom iz Mionice koja je prosle godine preimenovala ime u Zvijezda-Bosna.Da znate opstina Gradacac vam je jedna od najglupljih pa Bosna,Omladinac i Mionica 3 nisu iz istog mjesta.Bosna je iz Mionice 1,Omladinac iz Mionice 2 a Mionica 3 je iz istoimenog mjesta.Nikad Omladinac nece uc u Premijer ligu jer nemaju para a nemaju ni ekipu tri nasa igraca tj. iz Srebrenika igraju za Omladinac Turbic najbolji igrac Omladinca,Kesetovic,i jos jedan Kesetovic ima tu i jedan igrac iz Spionice opstina Srebrenik koji je takodje svoje prve korake zapoceo u Gradini a to je Enes Brckalic.Prosle sezone za njih je nastupao i Masic isto igrac iz Srebrenika.Tako i Zvijezda pokrali su nam igrace nase domace kada bih rekao njihova imena neki nebi vjerovali da su ti igraci iz Srebrenika.Rezervni golman Zukic pa jedan od najboljih veznih igraca u Bosni i Hercegovini Armin Delic i napadac za kojeg se timovi otimaju tj. Damir Smajlovic.Ima iz Srebrenika tona igraca u Premijer ligi koji blistaju kao sto su:Dzafic u Velezu,Salibasic u Celiku itd.
daba ti od igraca kada nemas love i nemoj se tjesit igracima samo od nji moze se izdvojit delic i dzafic a smajlovic nema zive veze on je samo brz.pozz i krv za zvijezdu
Mislim borac da ti malo brkaš a misliš da si pametan.Bosna je iz Mionice III i član je druge lige FBiH, Omladinac je zajednički klub Mionice II i Mionice Centar i član je prve lige FBiH, dok je klub iz Mionice I, Mionica 85 i član je druge lige Tuzlanskog kantona.Općina Gradačac ima trenutno koliko ja znam 13 nogometnih klubova i nije majstore glupa već je opština sa najvećim brojem klubova sigurno na TK a možda i šire

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 apr 2010, 13:10

slika

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 apr 2010, 21:53

Omladinac 3-1 Jedinstvo
Više na http://www.****

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 apr 2010, 18:02

Bosna 3-0 Omladinac

više na: http://www.****

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 apr 2010, 21:36

slika

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 02 maj 2010, 11:45

Šta znači ova donja crta, od 12 mjesta pa do kraja. Znači li to da još četiri kluba ispadaju u niži rang takmičenja. Može li neko pojasniti koliko klubova ispada iz prve lige Federacije?
A đe da znam?!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.