Komentatori - 2018 FIFA World Cup Edition
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Komentatori - 2018 FIFA World Cup Edition
Ljudi su upravu poprilično što se tiče Amara. Jednostavno, njegova nadobudnost i način govora je ono što ljude odvraća od onoga što on želi da kaže.
Nema adekvatne retoričke sposobnosti, ali, istini za volju, posjeduje znanje. U kojim količinama, ne bih znao reći, niti sam mjerodavan.
Nema adekvatne retoričke sposobnosti, ali, istini za volju, posjeduje znanje. U kojim količinama, ne bih znao reći, niti sam mjerodavan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A sta to RTS dovodi glumca u studio da im bude strucni konsultant 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Vlastita basta prvenstveno.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Ko je doveo čovjeka koji je komentarisao Francuska-Argentina?
Ulazi Fazio na poluvremenu, i on je uvjeren da izlazi Tagliafico (koji je bek). Zatim kad skonta da je izašao Rojo, ispali da će Tagliafico zauzeti Rojovu poziciju štopera, a dvometraš(??) igrati na lijevom beku. Tek kad se postave i počne poluvrijeme, skonta da će Fazio ipak na štopera.
Griezmann pravi faul na Messiju, on ispali "vidjeti hoće li oni bit saigrači iduće sezone". Svak ko iole prati fudbal zna da je Griezmann na početku svjetskog obnovio ugovor s Atleticom.
Ovo su neke očite greške, a praćenje tempa utakmice i slične stvari su misaona imenica pa se ne isplati ni kritikovat.
Ulazi Fazio na poluvremenu, i on je uvjeren da izlazi Tagliafico (koji je bek). Zatim kad skonta da je izašao Rojo, ispali da će Tagliafico zauzeti Rojovu poziciju štopera, a dvometraš(??) igrati na lijevom beku. Tek kad se postave i počne poluvrijeme, skonta da će Fazio ipak na štopera.
Griezmann pravi faul na Messiju, on ispali "vidjeti hoće li oni bit saigrači iduće sezone". Svak ko iole prati fudbal zna da je Griezmann na početku svjetskog obnovio ugovor s Atleticom.
Ovo su neke očite greške, a praćenje tempa utakmice i slične stvari su misaona imenica pa se ne isplati ni kritikovat.
- legenda reala
- Kontakt:
Džankoviću jbo te Saša Vugdalić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Deri se sine Anele u inat SDA FGR germanofilima iz Goražda!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Deri se sine Anele u inat SDA FGR germanofilima iz Goražda!

pa ni Saša ovoliko ne svršava na SuperMaria

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta ćeš, fascinira ga čovjek.legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Deri se sine Anele u inat SDA FGR germanofilima iz Goražda!![]()
![]()
pa ni Saša ovoliko ne svršava na SuperMaria
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je sramotno, da neko ovako pristrasan radi ovako važne utakmiceRaonffa je napisao/la:
Šta ćeš, fascinira ga čovjek.
Anel Džanković

Čovjek samo što nije počeo urlat zboooooooooooooog Aaaaaaaaaaaaaaaniceeeeeeeeeee

Čovjek samo što nije počeo urlat zboooooooooooooog Aaaaaaaaaaaaaaaniceeeeeeeeeee
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Anel Džanković na penal koji je Dancu odbranio golman Hrvatske: "BRAV(OOO)...BBBrani Subašić!"
Za svaku narednu koju bude prenosio ovaj moron tražim link. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pratim na HRT-ulegenda reala je napisao/la:Ovo je sramotno, da neko ovako pristrasan radi ovako važne utakmiceRaonffa je napisao/la:
Šta ćeš, fascinira ga čovjek.

Veliki si Luka 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hajd sto je pristrasan na stranu to,nego je lik imbecil,odvratan nema boju glasa da bi bio komentator i jos je jedna obicna debilcina..Jos jedan debil u nizu koji radi na drzavnoj televiziji..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Najbolji komentator ikad.
Veliki Luka Modric, veliki Ivan Rakitic, velika Hrvatska!
Ko sve radi na drzavnoj televiziji, navijao sam i ja za Hrvatsku ali ovo je previse.
Ko sve radi na drzavnoj televiziji, navijao sam i ja za Hrvatsku ali ovo je previse.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Makar se sjajno uklapaPonos Torina je napisao/la:Hajd sto je pristrasan na stranu to,nego je lik imbecil,odvratan nema boju glasa da bi bio komentator i jos je jedna obicna debilcina..Jos jedan debil u nizu koji radi na drzavnoj televiziji..
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Rodjaci ne dirajte Anela; brata Grobara. 

Bice on i Delija kad bude Zvezdu prenosio, ne brigaj. Samo da se dodatno uvuce u dupe drugima.Shadows je napisao/la:Rodjaci ne dirajte Anela; brata Grobara.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.