F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
idemo li,nemam vremena...
De neki ba drugi dan vozite pripremnu sad
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Nešto nisam mogao ući i kad napokon sam uspio, vi počeli 
Bodi vas šamara, očekivano.
Navija se za brata Srbina
Edit. Mello 4.

Bodi vas šamara, očekivano.
Navija se za brata Srbina

Edit. Mello 4.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kome smeta jaka FI?
Melo

Melo

Dominacija je neminovnostjopaa7 je napisao/la:Kome smeta jaka FI?![]()
Melo

@Moke, nisi morao dolazit uopšte, makar probaj zakočit u prvoj krivini 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Donnie Darko
- Kontakt:
e i ovo da mi se desi na ovoj igri, nekad pred kraj prvog stinta odem malo u pijesak, i do kraja utrke neki sound bug bio, ono kao da po pjesku tandaram, nevjerovatno iritantno
glava mi vibrira i sad.

glava mi vibrira i sad.
Sjajan start za rookieja sezone. Izdominirao Blejzera.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Tanke kvale. Sreca izvukoh zadnji krug ispod 1.23 za pole. Trka manje vise odradjena bez problema, s tim da sam izgubio prvo mjesto poslije odlaska u boksove, Jopa mi je fin undercut uradio i izasao ispred mene, poslije par krugova nelos duel ganjali smo se dok ga nisam pretekao i tu je kraj bio.
Melo.
Melo.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni se to cesto desavalo na ttDonnie Darko je napisao/la:e i ovo da mi se desi na ovoj igri, nekad pred kraj prvog stinta odem malo u pijesak, i do kraja utrke neki sound bug bio, ono kao da po pjesku tandaram, nevjerovatno iritantno![]()
glava mi vibrira i sad.

Moramo ove Force Indije nabiti do kraja sezone.Donnie Darko je napisao/la:e i ovo da mi se desi na ovoj igri, nekad pred kraj prvog stinta odem malo u pijesak, i do kraja utrke neki sound bug bio, ono kao da po pjesku tandaram, nevjerovatno iritantno![]()
glava mi vibrira i sad.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ko je JohnQ?
je.bote u borbi za deveto mjesto me frajer izbija pravo u zid, ne znam kako nije bio full damage.
@Kavaj
je.biga da nisam morao bespotrebno ići u boks i to u rikverc nazad možda bih i imao volje da te ganjam
je.bote u borbi za deveto mjesto me frajer izbija pravo u zid, ne znam kako nije bio full damage.
@Kavaj
je.biga da nisam morao bespotrebno ići u boks i to u rikverc nazad možda bih i imao volje da te ganjam

Btw. novajlije Blejzer i Kawhi se sklonili kao gospoda pod plavim zastavicama, za razliku od nekih bivsih vozaca ove lige. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ostavio sam te 3 i po sekunde u onom krugu kad smo se našli nakon boxova.Blejzer10 je napisao/la:Ko je JohnQ?
@Kavaj

Navijaci Reala i Barce su uvijek bili gospoda.bodi123 je napisao/la:Btw. novajlije Blejzer i Kawhi se sklonili kao gospoda pod plavim zastavicama, za razliku od nekih bivsih vozaca ove lige.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kakav je ovo bolid Ferarija sve vrijeme lutao stazom

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
spor si mi nestoBlejzer10 je napisao/la:Ko je JohnQ?
@Kavaj

Druze, bio sam iza tebe 4 sekunde kad si spucao u zid, još sam ulazio u boks u tom krugu a ti si udario u zid poslije tog ulaza, tako da ne vidim mogućnost da sam te ja udario.Blejzer10 je napisao/la:Ko je JohnQ?
@Kavaj
Bilo bi bolje da ti ne vozis formule kao da je NFS

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sukija sam jedno 20 puta pretekao, prvo sam ga u prva 1-2 pretekao na početku i onda svaki put on negdje udara od zid.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.