RK Sloga Doboj

po'marke
Kontakt:

Re: RK Sloga Doboj

Post Postao/la po'marke » 28 nov 2010, 10:08

Elmar je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Ko ce ga znati, ne znam koliko im i odgovara da prodju dalje, kada se vec ne moze igrati u Doboju... :roll:
Za svaki prolaz dobijaju valjda novac!

Ne mogu da vjerujem sta radu od vas u Doboju, ali jbg Dodikova politika da i dvorane nemate. :lol:
Dobije se nesto malo, ne zna koliko se isplati. Nije u Doboju na vlasti Dodik nego SDS!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 28 nov 2010, 16:33

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 28 nov 2010, 17:30

Doboj
Preminuo rukometaš Đorđe Lavrnić

Rukometaš Đorđe Lavrnić (64) preminuo je sinoć u dobojskoj Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka", potvrđeno je Srni u ovoj medicinskoj ustanovi.

Rukometna reprezentacija Jugoslavije 1972.
Poznati rukometaš ostaće upamćen po sjajnim igrama na 20. Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine, na kojoj je sa reprezentacijom tadašnje Jugoslavije osvojio zlatnu medalju.

Lavrnić je u dresu reprezentacije Jugoslavije odigrao 137 utakmica i postigao 468 golova.

Rukometaš rođen je u Komiću, Slavonija, 1946. godine, odakle je došao "Krivaju" iz Zavidovića u kojoj se posebno afirmisao. Igrao je i u "Crvenki", zatim u njemačkim klubovima, a karijeru je završio u dobojskoj "Slogi".

Pokoj mu dusi! :( RIP

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 28 nov 2010, 22:33

po'marke je napisao/la:http://www.eurohandball.com/ec/chc/men/ ... a%22+Doboj#

Dokic 9, Buljugija 6 golova...
Steta...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 28 nov 2010, 22:38

I drugi mec je Sloga izgubila 30:26...
http://www.eurohandball.com/ec/chc/men/ ... a%22+Doboj

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 nov 2010, 23:12

po'marke je napisao/la:Doboj

Rukometaš Đorđe Lavrnić (64) preminuo je sinoć u dobojskoj Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka", potvrđeno je Srni u ovoj medicinskoj ustanovi.

Poznati rukometaš ostaće upamćen po sjajnim igrama na 20. Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine, na kojoj je sa reprezentacijom tadašnje Jugoslavije osvojio zlatnu medalju.

Lavrnić je u dresu reprezentacije Jugoslavije odigrao 137 utakmica i postigao 468 golova.

Rukometaš rođen je u Komiću, Slavonija, 1946. godine, odakle je došao "Krivaju" iz Zavidovića u kojoj se posebno afirmisao. Igrao je i u "Crvenki", zatim u njemačkim klubovima, a karijeru je završio u dobojskoj "Slogi".

Otišao je rukometni velikan, prerano.
Saucešce porodici Lavrnić.
Neka mu je slava i vječni mir!

R.I.P.
Bosno moja poharana....

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 29 nov 2010, 17:13

Trigger je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Doboj

Otišao je rukometni velikan, prerano.
Saucešce porodici Lavrnić.

R.I.P.
R.I.P Otišao je stari igrač RK Krivaje i veliki ponos mog kluba :(

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 10 dec 2010, 22:00

Tek druga pobjeda ove sezone, Sloga-Krivaja 35:28.

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 11 dec 2010, 16:52

Čestitam, koga drugog nego nas :roll: **** ti rukomet više ovaj naš, dabogda ispali više i ne ušli dok ne budemo bili ozbiljni kako u upravi tako i igrači :evil:

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 12 dec 2010, 00:00

Jest Sloga losa, stvarno nismo ocekivali u 10 kola samo 8 bodova... Ovde treba jedna velika metla da radi, da se ovo rastjera. Trece mjesto mozemo samo da sanjamo, ako nam je ono ikada bilo cilj. I da kojim slucajem mozemo da zavrsimo 3. nemam gdje da igramo tu regionalnu ligu... Od igraca sa strane ostaviti samo Buljugiju i Sabanovica, ostalo sve otjerat. 2012 dobijmo modernu dvoranu, i do tada treba da se napravi tim koji bi jurisao na regionalnu ligu, ja se nadam da u ovom Doboju ima ljudi kojima je stalo za sport! :roll:

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 12 dec 2010, 00:34

stvarno lose, najneprijatnije iznenadjenje prvenstva. gore ste igrace doveli nego sarajlije ;-) bice izgleda dobra metla kod jednih i drugih...
imperator, prodavac magle

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2010, 13:44

SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2011. GODINU SVIM "FORUMAŠIMA"
I OSTALIM LJUDIMA DOBRE VOLJE.

:)
Bosno moja poharana....

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 jan 2011, 18:12

Izgleda da ce Sabanovic otici iz kluba. Jedino sam za ovo cuo, o ostalim transferima ne znam nista.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 03 feb 2011, 16:11

Iz kluba je otisao samo Bakir Buljugija, tacnije uprava nije vise racunala na njega. :roll: Nidje veze bio nam je uz Dokica i Sabanovica najbolji igrac. Sinoc prijateljska Sloga-Bosna Visoko 37:27, Pavlov i Radic po 9 golova, dobar je bio i Sabanovic na golu.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 19 feb 2011, 21:17

Sloga-Gradacac 19:16!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 mar 2011, 17:38

Koji to "sindrom" muči Slogu nikako da skontam, mada slutim!?
Pozz
@po'marke
@H1N1

Zaista cijenim Slogu kao klub sa solidnom tradicijom iako sam polemisao o tom, međutim, to sad nije ono što me zanima.
Obraćam se Vama dvojici, ali i ostalim navijačima Sloge sa nekim, hajde da kažem, pitanjima i dilemama – zašto je klub od ugleda, u gradu koji ima najjači svjetski rukometni turnir, spao na ovako niske ’grane’!?
1. Zar zaista Doboj nije u stanju da napravi korektnu rukometnu dvoranu, barem onog ’njemačkog tipa’ – nešto slično hangar-balonu!?
2. Imate dobrog trenera, Dokića!
3. Imali ste i odličnih mladih generacija u kojima je bilo igrača koji su zaista obećavali – bili pravi potencijal – i šta je s tim momcima !?
4. npr: Igor Đurić, Srđan Gavrić, Branko Mišanović, Nebojša Nešković, Sergej Pavlović, Nemanja Ristić, Danijel Ristić, Milan Vulinović, Vukašin Zekić, Sreten Živković.... Ne mogu da vjerujem da se neko od ovih koje sam pobrojao (i gledao) nije mogao 'razviti' u pravog igrača, naravno uz veliki rad i nešto strpljenja...

Da, znam da su finansije 'glavni' problem, ali ne mogu to prihvatiti kao poseban i jedini argument s obzirom da Doboj, povelik grad, faktički i nema neki kvalitetniji sport – rukomet je oduvijek bio 'simbol' Doboja tako da ne bi trebale 'finansije' biti isključiv problem. Imate i dobrih stručnjaka, ali.... Nešto 'debelo' ne valja u klubu i gradu, jer bi rukomet i Sloga trebali biti glavni sportski projekat grada.
Znam da se to može – dokaz: međunarodni TV-turnir šampiona, njajači na svijetu!
Smatram da i navijači i dobojska javnost treba više da vrše pozitivnog pritiska po ovom pitanju, jer Doboj (pored mnogih drugih 'stvari') uvijek mene, a i mnoge druge asocira na dvije 'stvari': Najveći željeznički „čvor“ u BiH i ex-državi (uz Vinkovce) i RUKOMET!

Pokrenite se ljudi – sve mi djeluje da ste u dubokoj letargiji.... Šteta bi bilo da 'nestane' takav klub, šteta za Doboj i okolinu, šteta za bh.rukomet i rukomet uopšte :cry:
Bosno moja poharana....

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 20 mar 2011, 19:53

Nema sta druze, potpisuje svaku tvoju rijec! Nazalost letargija je zavladala gradom uopste. :(

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 24 mar 2011, 13:29

Trigger je napisao/la:
Koji to "sindrom" muči Slogu nikako da skontam, mada slutim!?
Pozz
@po'marke
@H1N1

Zaista cijenim Slogu kao klub sa solidnom tradicijom iako sam polemisao o tom, međutim, to sad nije ono što me zanima.
Obraćam se Vama dvojici, ali i ostalim navijačima Sloge sa nekim, hajde da kažem, pitanjima i dilemama – zašto je klub od ugleda, u gradu koji ima najjači svjetski rukometni turnir, spao na ovako niske ’grane’!?
1. Zar zaista Doboj nije u stanju da napravi korektnu rukometnu dvoranu, barem onog ’njemačkog tipa’ – nešto slično hangar-balonu!?
2. Imate dobrog trenera, Dokića!
3. Imali ste i odličnih mladih generacija u kojima je bilo igrača koji su zaista obećavali – bili pravi potencijal – i šta je s tim momcima !?
4. npr: Igor Đurić, Srđan Gavrić, Branko Mišanović, Nebojša Nešković, Sergej Pavlović, Nemanja Ristić, Danijel Ristić, Milan Vulinović, Vukašin Zekić, Sreten Živković.... Ne mogu da vjerujem da se neko od ovih koje sam pobrojao (i gledao) nije mogao 'razviti' u pravog igrača, naravno uz veliki rad i nešto strpljenja...

Da, znam da su finansije 'glavni' problem, ali ne mogu to prihvatiti kao poseban i jedini argument s obzirom da Doboj, povelik grad, faktički i nema neki kvalitetniji sport – rukomet je oduvijek bio 'simbol' Doboja tako da ne bi trebale 'finansije' biti isključiv problem. Imate i dobrih stručnjaka, ali.... Nešto 'debelo' ne valja u klubu i gradu, jer bi rukomet i Sloga trebali biti glavni sportski projekat grada.
Znam da se to može – dokaz: međunarodni TV-turnir šampiona, njajači na svijetu!
Smatram da i navijači i dobojska javnost treba više da vrše pozitivnog pritiska po ovom pitanju, jer Doboj (pored mnogih drugih 'stvari') uvijek mene, a i mnoge druge asocira na dvije 'stvari': Najveći željeznički „čvor“ u BiH i ex-državi (uz Vinkovce) i RUKOMET!

Pokrenite se ljudi – sve mi djeluje da ste u dubokoj letargiji.... Šteta bi bilo da 'nestane' takav klub, šteta za Doboj i okolinu, šteta za bh.rukomet i rukomet uopšte :cry:

ima se para kako sam ja čuo dobra lova se okreće oko kluba a sada ti treneri ("stručnjaci") ne dozvoljavaju ovim mladim navedenim igračima da odigraju za slogu nego se dovode igrači iz srbije koji sa svojim kvalitetom donose to da se sloga bori za opstanak. sve dok u ekipi ne bude 80% igrača iz doboja neće biti ni publike koje je sve manje kako ljudi pričaju koji se vrate sa gostovanja iz doboja.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 24 mar 2011, 16:51

eroor je napisao/la: ima se para kako sam ja čuo dobra lova se okreće oko kluba a sada ti treneri ("stručnjaci") ne dozvoljavaju ovim mladim navedenim igračima da odigraju za slogu nego se dovode igrači iz srbije koji sa svojim kvalitetom donose to da se sloga bori za opstanak. sve dok u ekipi ne bude 80% igrača iz doboja neće biti ni publike koje je sve manje kako ljudi pričaju koji se vrate sa gostovanja iz doboja.
Sloga je uvjek dosta para dobijala od Opstine, samo sto su te para zavrsavale u tudjim dzepovima, jos para od sponzora. Nije vise niko lud da daje para a one i ne vide kluba. Plus sto su ljudi trosili dosta para na "polovnjake" iz Srbije, neki od njih se nisu zadrzali ni par mjeseci, bilo je tu i dobrih igraca. Nazalost pogresni ljudi se nalaze u klubu, ocigledno niko od njih se ne razumije u rukomet i sport uopste. Tu su samo radi svoje koristi. Sloga je u svom vlasnistvu imala preko 100 poslovnih objekata i stanova u gradu, sada imaju svega 3!!! U bivsoj drzavi Sloga je bila medju bogatijim klubovima.

ps. Jos da dodam ovo u vezi publike koju mozes pobrojat na prste jedne ruke, svake godine sve manje i manje ljudi dolazi da gleda Slogu, eto sta su ljudi uradili od kluba koji bio ponos grada!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 26 mar 2011, 21:14

Kup BiH:

Bosna Visoko-Sloga 32:28 (18:15)

Sabanovic 17 odbrana, 2 sedmerca i 1 gol! :mrgreen: I opet izgubimo 4 razlike, ali mislim da mozemo ovo stici u Doboju i plasirati se u zavrsnicu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.