2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ovo je dosta tačno što je čovjek rekao.
Potpisati ovu dvojicu, i dati Simmonsa za 2-3 solidna igrača. I onda se nadati zdravlju Embiida.
Potpisati ovu dvojicu, i dati Simmonsa za 2-3 solidna igrača. I onda se nadati zdravlju Embiida.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
On dobio, a klayu izbili te pare 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
sve gora od gore vijestiPortland Trail Blazers President of Basketball Operations Neil Olshey has agreed to a contract extension through 2024, league **** tell ESPN.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stavi Klaya umjesto Kembe u Hornetse bili bi najgori tim lige.Azpi je napisao/la:On dobio, a klayu izbili te pare

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BernardBarnjak
- Kontakt:

I ptice na grani znaju da dolazi,samo me interesuje kakav ce fit bit sa butlerom?Clutch je napisao/la:
23
Pa ne mogu 2 FA potpisati, samo jednog.GOAT je napisao/la:I ptice na grani znaju da dolazi,samo me interesuje kakav ce fit bit sa butlerom?Clutch je napisao/la:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa Irving ide kroz s&tClutch je napisao/la:Pa ne mogu 2 FA potpisati, samo jednog.GOAT je napisao/la:I ptice na grani znaju da dolazi,samo me interesuje kakav ce fit bit sa butlerom?Clutch je napisao/la:

23
Na kraju će doći Kemba i to je to 

S&T je opcija, ali dosta tesko izvodiva novim CBA-om. Ne znam ni da li je bilo S&T situacija u zadnje vrijeme, jednostavno je tesko postici da obe ekipe budu zadovoljne.GOAT je napisao/la:Pa Irving ide kroz s&tne budi bukvalac ko azpi
Plus sto onda ne bi bilo ni teoretske sanse da se trejda za AD-a, ili bilo koga drugog jer ne bi imali plate za matchirati u trejdu (otisle bi na taj S&T). A nekog ozbiljnog visokog igraca moraju dovesti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma tesko Davisa da dovedu zato mi ovo izgleda kao realna opcija.Lebronu je dosta Irving i Butler/Kawhi/Klay.Clutch je napisao/la:S&T je opcija, ali dosta tesko izvodiva novim CBA-om. Ne znam ni da li je bilo S&T situacija u zadnje vrijeme, jednostavno je tesko postici da obe ekipe budu zadovoljne.GOAT je napisao/la:Pa Irving ide kroz s&tne budi bukvalac ko azpi
Plus sto onda ne bi bilo ni teoretske sanse da se trejda za AD-a, ili bilo koga drugog jer ne bi imali plate za matchirati u trejdu (otisle bi na taj S&T). A nekog ozbiljnog visokog igraca moraju dovesti.
23
Tako su razmisljali i kad su se zadovoljili Javaleom pa im se to obilo o glavu. Cisto sumnjam da ce ponoviti istu gresku.GOAT je napisao/la:Ma tesko Davisa da dovedu zato mi ovo izgleda kao realna opcija.Lebronu je dosta Irving i Butler/Kawhi/Klay.Clutch je napisao/la:S&T je opcija, ali dosta tesko izvodiva novim CBA-om. Ne znam ni da li je bilo S&T situacija u zadnje vrijeme, jednostavno je tesko postici da obe ekipe budu zadovoljne.GOAT je napisao/la:Pa Irving ide kroz s&tne budi bukvalac ko azpi
I ne znam zasto bi tesko bilo da AD-a dovedu. Imaju najbolji paket po mom misljenju, osim ako Ainge ne ukljuci Tatuma, Browna i sve dobre pikove u sto cisto sumnjam s obzirom na moguci odlazak Irvinga i cinjenicu da AD nema Boston na listi zelja.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zato sto NOP trazi previse a lejkersi nece opet poslat istu ponudu.Realna ponuda je ingram,kuzma,hart, i 4-ti pick.
23
- BuffonGigi
- Kontakt:
Aha, jel pise to u knjigu?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako je realna kada bi Lakersi dali i 1. pick da imaju i uz to i Balla-a. U biti dali bi sve. Znaci da nije realna vec nagadjanjeGOAT je napisao/la:Zato sto NOP trazi previse a lejkersi nece opet poslat istu ponudu.Realna ponuda je ingram,kuzma,hart, i 4-ti pick.

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.