ABA Liga 2019/20
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: ABA Liga 2019/20
Ne smijesna nego presmijesna i jadna protiv Buducnosti. Istina boli.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Tipujem da u tvom slucaju nije odsustvo objektivnosti. Da je to, lako bi mi prodiskutovali i razmijenili misljenja.
Makar cu uzivati gledajuci tu presmijesnu i jadnu ekipu kako cijele sezone igra i pobijedjuje dobard dio najjacih ekipa na kontinentu, a istovremeno se bori za sve trofeje u regionu.
Makar cu uzivati gledajuci tu presmijesnu i jadnu ekipu kako cijele sezone igra i pobijedjuje dobard dio najjacih ekipa na kontinentu, a istovremeno se bori za sve trofeje u regionu.
-
- Kontakt:
E tad se ovaj i ovakvi kao on neće ni javljati ovdje na forumu,jer su tada obično prezauzeti,kao i proljetos kad je Zvezda sve pregazila i uzimala trofeje.dscile je napisao/la:Tipujem da u tvom slucaju nije odsustvo objektivnosti. Da je to, lako bi mi prodiskutovali i razmijenili misljenja.
Ne čudi me od pojedinih,već me čude ovi,koji se ipak razumiju u košarku bar malo,a pišu gluposti.
Ovaj gore "stručnjak" je prošle zime govorio,kako će Budućnost zgaziti Zvezdu,pa se poslije zavukao u mišiju rupu.Ali bio je aktivan na drugim temama..yebavao mater sudijama što su oštetile njegov seoski klub,koji je poslije valjda ispao iz lige,ne sjećam se tačno

Tako da ja mislim..što više pljuju to više vjeruju da će Zvezda opet osvojiti ABA.
-
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Ne smijesna nego presmijesna i jadna protiv Buducnosti. Istina boli.
Tačno..tu se slažem,bila je loša protiv Budućnosti,ali mene istina ne boli,nego me raduje.
Mislim da tebe istina boli

Trifunovic napustio Megu
Blaž Mesiček novi igrac Mege
Blaž Mesiček novi igrac Mege
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Šteta za Uroša.
Mora Miško 3-4 igrača dovesti... pretanko je ovo čime trenutno raspolažu.
Kristijan je napisao/la:Šteta za Uroša.
DeAndre Kane je njegov i trenutno je bez tima

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Slobodan Subotić više nije trener košarkaša Budućnosti
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Da.Bassha je napisao/la:
DeAndre Kane je njegov i trenutno je bez tima
Ne brinem ja za njega (Miška) ... njegov imperativ je da ima ekipu u "eliti"...
Zadar, Krka i Cibona su glavni favoriti za ispadanje i jasno ovakva Mega.
dva produzetla u kaltasima
ima,li gdje kakva stranica da se mečevi ABA lige mogu gledati?
-
- Kontakt:
Primorska uze Budućnost u Podgorici ,ja im prognoziram 4 poziciju na kraju . Poraz od Zvezde jedini minus , ako se to može nazvati minus , više je zbog konačne prevelike razlike.
Zvezda izgubila od Krke !?!? Tomić je izjavio da u timu ima određenih problema , i da će biti nekoliko odluka.
Tipujem na otkaz Dericku Brownu.
Zvezda izgubila od Krke !?!? Tomić je izjavio da u timu ima određenih problema , i da će biti nekoliko odluka.
Tipujem na otkaz Dericku Brownu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ova sezona bi mogla biti najzanimljivija otkad se igra ABA/Jadranska liga.Primorska pravo gotivna ekipa.Borba za opstanak će biti grčevita,kao i za PO.Mogla bi Buducnost ove sezone da izduva za PO...
Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
djoleprijedor je napisao/la:Ova sezona bi mogla biti najzanimljivija otkad se igra ABA/Jadranska liga.Primorska pravo gotivna ekipa.Borba za opstanak će biti grčevita,kao i za PO.Mogla bi Buducnost ove sezone da izduva za PO...
Partizan, Zvezda , pa i Cedevita su koliko toliko sigurni u prva 3...Mislim da crnogorci neće u prva 4 , Budućnost neozbiljna , kao i Mornar koji ako stane trojka nema nikakvih drugih oružja...Plus igraju i u Evropi , što Primorska već koristi jer imaju čitavu sedmicu da se odmore i pripreme za utakmice , tu prednost su već iskoristili protiv Partizana i Budućnosti ....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nemaju citavu sedmicu da odmore jer igraju domace prvenstvo, super su ekipa, simpaticna za gledati i svidjaju mi se, ali nemaju sirinu za top 4.bombaysaphire je napisao/la:djoleprijedor je napisao/la:Ova sezona bi mogla biti najzanimljivija otkad se igra ABA/Jadranska liga.Primorska pravo gotivna ekipa.Borba za opstanak će biti grčevita,kao i za PO.Mogla bi Buducnost ove sezone da izduva za PO...
Partizan, Zvezda , pa i Cedevita su koliko toliko sigurni u prva 3...Mislim da crnogorci neće u prva 4 , Budućnost neozbiljna , kao i Mornar koji ako stane trojka nema nikakvih drugih oružja...Plus igraju i u Evropi , što Primorska već koristi jer imaju čitavu sedmicu da se odmore i pripreme za utakmice , tu prednost su već iskoristili protiv Partizana i Budućnosti ....
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ja msm da neće Budućnost izvisiti za top4, al to im je i maksimum. Ove sezone evdentno nema izrazitog favorita, između prve četiri svako svakoga može dobiti
- alan_kardec
- Kontakt:
Tomić definitivno otišao iz Zvezde. Očekivano s obzirom na to da je sa svakom utakmicom bilo sve vidljivije da nešto debelo ne štima u ekipi. Hvala za prvenstvo, ABA, povratak Evrolige i srećno u nastavku karijere.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako bi Zvezdi legao Sasa Obradovic 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.