Premijer liga 2019/2020

pastore
Kontakt:

Re: Premijer liga 2019/2020

Post Postao/la pastore » 07 okt 2019, 22:07

Parovi 4-og kola i prognoze

RK Lokomotiva - RK Iskra 1 bez puno kalkulacija 6-7 razlike
RK Slavija - RK Maglaj 1 domaćinski u onom haustoru i flensburg bi zijanio
MRK Sloga Vakuf - RK Gračanica 1 Publika će donjeti bodove mada Sloga ove sezone igra fantasticno
RK Izviđač - RK Goražde 1 bez problema
RK Leotar - RK Sloga Doboj 1 Trebinjci su sila na domaćem
RK Borac - RK Vogošća 1 borac gazi sve redom
RK Bosna - RK Konjuh 1 visoko neosvojiva tvrđava
RK Sloboda - RK Drina 1 10+ za domaće

U ovom kolu gosti ostaju bez bodova , realno i svaki drugi rezultat bio bi senzacija

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 08 okt 2019, 13:41

4. kolo:

Sloga GV/U – Gračanica - 1x2 - ovdje bi moglo biti svega. Duel dvije ekipe koje su najviše pokazale na početku sezone i da Sloga nije zijanila protiv imenjaka, moglo bi se reći da su ostvarili i najbolje rezultate. Rijetke ekipe mogu uhvatiti Maglaj i Konjuh na "spavanju" a oni su sa oba ova gostovanja došli neporaženi. I prošla a i ova sezona je razbila taj mit o GV/U kao neosvojivom bastionu. Vjerovatno će domaćini biti dodatno nabrijani jer im ipak dolazi lider. A i gosti imaju itekako svoje adute. Bit će dobra utakmica i zaista mislim da je ovdje sve moguće. Realno, mala prednost domaćinima. Navijački očekujem pobjedu Gračanice a presretan bi bio npr. sa bodom :D )

Sloboda – Drina - 1 - bez puno komentara, 10-ak ili više razlike.

Leotar – Sloga D. - 1 - ovdje bi moglo biti također svega. Sloga je dobra, vjerovatno ih zbog Rađe malo i sudije paze i maze ali Leotar je također pokazao da je dobra ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Iako bi moglo biti svega, nekako mi se čini da su domaćini bliži pobjedi.

Bosna – Konjuh - 1 - Konjuh je ekipa koja kada uhvati ritam može na svakom terenu u BiH uzeti bod ili pobjedu. Eh sada, čini mi se da oni još nisu uhvatili svoj ritam a u Visokom nema bodova ako nisi 110% spreman na rat. Bosna bi trebala ovo uzeti.

Slavija – Maglaj - 1 - Iskreno ova Slavija mi je nepoznanica. Prošle sezone su trebali ispasti a opet su na kraju znali napraviti probleme protivnicima. Ove sezone vidim dobro igraju, veze nemam kakva im je ekipa ali ako ćemo suditi po ovim prvim kolima, trebali bi pobijediti. Maglaj se profilisao u jednu klasičnu domaćinsku ekipu.

Izviđač – Goražde - 1 - iako smo ovim domaćinima u prošlom kolu ogadili rukomet, smatram da protiv Goražda i sa juniorima mogu do lagane pobjede.

Lokomotiva – Iskra - 1 - Lokomotiva slično kao Maglaj jedna klasična domaćinska ekipa, teško gosti ovdje mogu do nekog drugog rezultata osim poraza.

Borac – Vogošća - 1 - Borac dosta opreznije i spremnije ušao u novu sezonu za razliku od prošle kada su imali tih nekoliko realno neplaniranih poraza. U tom smislu sve osim pobjede protiv plastike bi bilo iznenađenje.

I ove sezone će liga biti zanimljiva. Vidimo nekoliko dobrih ekipa. Nema PO tako da nema ni kalkulisanja. Svaki je bod bitan. Sretno svima a posebno Gračanlijama :thumbup:

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 08 okt 2019, 20:40

IZVIDJAC vs GORAZDE - 1 kvota 1,05
SLOBODA vs DRINA - 1 kvota 1,05
BRCKO L vs ISKRA - 1 kvota 1,15
SLAVIJA vs MAGLAJ - 2 kvota 2.40 ja dajem prednost Maglaju iako je blagi favorit Slavija vjerujem ovaj put Maglaju imaju dobre igrace i moraju proradit
BORAC vs VOGOSCA - 1 kvota 1,30 al mislim dace ovo bit odgodjeno
LEOTAR vs SLOGA D - 1 kvota 1.70 i ovo ce bit odgodjeno
BOSNA V vs KONJUH - 1 kvota 1, 20
SLOGA GV vs GRACANICA derbi kola opet igra Gracanica i ovo ce bit praznik za oci i za sve one koji budu u dvorani moja prognoza je pobjeda domacina tijesno dakle 1 kvota 1, 90 ako Gracanica ovde uzme bod ili vise moze se ravnopravno opet borit za titulu i ja joj zelim svu srecu ovog svijeta jer to i zasluzuju nakon i dalje mislim kradje al samo u onoj prvoj utakmici protiv Borca u Banja Luci SUDIJE BEGIC KNEZOVIC STIDITE SE KONJI

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 08 okt 2019, 21:44

Zato 6 klubova zatražilo izuzeće sudijskog para Begić - Knezović , ove godine nemaju gdje da sude osim na utakmicama ženske lige

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 09 okt 2019, 13:31

4.kolo
Sloboda – Drina (pobjeda slobode 10+)
Izviđač – Goražde (Izvidač pobjeda 10+)
Sloga GV – Gračanica (ova utakmica najzanimljivija ce biti dajem 55%-45% slogi rsdi domaceg terena al je sve moguce)
Slavija – Maglaj (reci cu da je Slavija blagi favorit nek bude 55%-45% za slaviju)
Leotar – Sloga D (leotar prednost mala zbog domaceg terena i umora gostiju zbog napora u Evropi=
Bosna V – Konjuh (Bosna 5+ razlike pobjeda)
Borac – Vogošća ( Borac 5+ pobjeda)
Lokomotiva – Iskra B (55%-45% za lokose)

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 okt 2019, 18:14

Dvije utakmice ovog kola odgođene zbog nastupa u Evropi Sloge i Vogosce , Slavija - Maglaj igraju sutra dok ostali u Subotu .

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 11 okt 2019, 09:24

Sloboda – Drina - 1
Izviđač – Goražde - 1
Sloga GV – Gračanica - (nisam realan , protiv Kiela bi tipovao na Gračanicu :mrgreen: )
Slavija – Maglaj - X
Leotar – Sloga D - 1
Bosna V – Konjuh - 2
Borac – Vogošća - 1
Lokomotiva – Iskra B - X

ENVER23
Kontakt:

Post Postao/la ENVER23 » 11 okt 2019, 21:35

Hahahahahaha joj kukuruz lige Maglaj pokrali u Istocnom Sarajevu i to pred 5 kamera u dvorani

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 okt 2019, 23:40

ENVER23 je napisao/la:Hahahahahaha joj kukuruz lige Maglaj pokrali u Istocnom Sarajevu i to pred 5 kamera u dvorani
Ne znam što se bunite, kad ste vi i Konjuh "igrali" za Ljubuški onda je sve bilo ok i pošteno, sad kad vidite kako je odmah :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ENVER23
Kontakt:

Post Postao/la ENVER23 » 11 okt 2019, 23:52

Rule_hz je napisao/la:
ENVER23 je napisao/la:Hahahahahaha joj kukuruz lige Maglaj pokrali u Istocnom Sarajevu i to pred 5 kamera u dvorani
Ne znam što se bunite, kad ste vi i Konjuh "igrali" za Ljubuški onda je sve bilo ok i pošteno, sad kad vidite kako je odmah :urnebes:
A izvini molim te mi i Konjuh smo zasluzili ovakvo suđenje jer nismo htjeli pustit Vogosci da nas dobije i osvoji titulu na taj nacin jer ne moze ni na jedan drugi?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 okt 2019, 23:54

ENVER23 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
A izvini molim te mi i Konjuh smo zasluzili ovakvo suđenje jer nismo htjeli pustit Vogosci da nas dobije i osvoji titulu na taj nacin jer ne moze ni na jedan drugi?
Ne treba niko pomagat nikom, a ja nisam naveo ni Vogošću niti Borac i sl...
Lp.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ENVER23
Kontakt:

Post Postao/la ENVER23 » 12 okt 2019, 00:09

Ne znam što se bunite, kad ste vi i Konjuh "igrali" za Ljubuški onda je sve bilo ok i pošteno, sad kad vidite kako je odmah :urnebes:[/quote]
A izvini molim te mi i Konjuh smo zasluzili ovakvo suđenje jer nismo htjeli pustit Vogosci da nas dobije i osvoji titulu na taj nacin jer ne moze ni na jedan drugi?[/quote]

Ne treba niko pomagat nikom, a ja nisam naveo ni Vogošću niti Borac i sl...
Lp.[/quote]
Nisi naveo al eto bas si slucajno spomenuo maglaj i konjuh koji su vogoscu kostali titule...

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 12 okt 2019, 01:35

**** te u ta usta i sa Maglajem i sa Konjuhom cuj da puste Vogosci. Sjecam se prije sezonu kad je Konjuh pobijedio Izvidjac kuci u zadnjem kolu i tada je Borac uzeo titulu samo posteno i kako bude a nakon te god Konjuh dobije picke iz Vogosce i bilo mi je bas drago tad je titula otisla u Ljubuski. A dragomije zbog toga sto su iz Vogosce napustili dvoranu krivo im kad gube. A ja zivim da bude regularna ova liga a sve je gora i gora djaba se nadam i vcrs je sudjenje nula sramota. Opet BORAC I IZVIDJAC svake god isto zabijem im.svima daje sve realno i kako treba garantujem Gracanica bi prosle god uzela titulu a mozda i ove. Maglaj extra ima ekipu extra. Sloboda takodje al neda savez. Gura Slaviju ostavlja ih u ligi stace do kraja bit bog te pito. Postenim ce tesko bit zavrsit sezonu. Daj sudija i brace Konjicanin bar 10 al nema

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 12 okt 2019, 11:23

Juventud je napisao/la:**** te u ta usta i sa Maglajem i sa Konjuhom cuj da puste Vogosci. Sjecam se prije sezonu kad je Konjuh pobijedio Izvidjac kuci u zadnjem kolu i tada je Borac uzeo titulu samo posteno i kako bude a nakon te god Konjuh dobije picke iz Vogosce i bilo mi je bas drago tad je titula otisla u Ljubuski. A dragomije zbog toga sto su iz Vogosce napustili dvoranu krivo im kad gube. A ja zivim da bude regularna ova liga a sve je gora i gora djaba se nadam i vcrs je sudjenje nula sramota. Opet BORAC I IZVIDJAC svake god isto zabijem im.svima daje sve realno i kako treba garantujem Gracanica bi prosle god uzela titulu a mozda i ove. Maglaj extra ima ekipu extra. Sloboda takodje al neda savez. Gura Slaviju ostavlja ih u ligi stace do kraja bit bog te pito. Postenim ce tesko bit zavrsit sezonu. Daj sudija i brace Konjicanin bar 10 al nema

Tačno.... Mislim da ekipe koje budu gradile svoje pobjede na kvaliteti igre i neće baš daleko dogurati.... žalosno sinoć za Maglaj, a prošlo kolo pokradeni Leotar i Sloboda i nikom ništa.....

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 12 okt 2019, 13:28

BAMBI je napisao/la:
Juventud je napisao/la:**** te u ta usta i sa Maglajem i sa Konjuhom cuj da puste Vogosci. Sjecam se prije sezonu kad je Konjuh pobijedio Izvidjac kuci u zadnjem kolu i tada je Borac uzeo titulu samo posteno i kako bude a nakon te god Konjuh dobije picke iz Vogosce i bilo mi je bas drago tad je titula otisla u Ljubuski. A dragomije zbog toga sto su iz Vogosce napustili dvoranu krivo im kad gube. A ja zivim da bude regularna ova liga a sve je gora i gora djaba se nadam i vcrs je sudjenje nula sramota. Opet BORAC I IZVIDJAC svake god isto zabijem im.svima daje sve realno i kako treba garantujem Gracanica bi prosle god uzela titulu a mozda i ove. Maglaj extra ima ekipu extra. Sloboda takodje al neda savez. Gura Slaviju ostavlja ih u ligi stace do kraja bit bog te pito. Postenim ce tesko bit zavrsit sezonu. Daj sudija i brace Konjicanin bar 10 al nema

Tačno.... Mislim da ekipe koje budu gradile svoje pobjede na kvaliteti igre i neće baš daleko dogurati.... žalosno sinoć za Maglaj, a prošlo kolo pokradeni Leotar i Sloboda i nikom ništa.....
Sloboda i leotar su se zalili na sudjenje i mislim da ako ne ponove brcko-sloboda, da ce sigurno ponoviti konjuh-leotar na neutralnom terenu...
Klubovi su najveci krivci za ovakvo sudjenje, Svi se zale po medijima i Fb-u, a niko konkretno nece da podnese zahtjev radi ustede 200-300 KM.
PS. svaka cast slobodi i leotaru, koliko me sjecanje sluzi nikad u historiji PL nije bilo 2 zalbe u jednom kolu, stavise, za sezonu jedva bude 2 zalbe na sudjenje :D

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 12 okt 2019, 15:10

Ponovice se i jedna utakmica al u mom kurcu jesi ti normalan pratis li godinama otimacinu i kradje :tralala: :kafa:

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 12 okt 2019, 21:19

Lokomotiva Iskra 32 31
Kao sto sam govorio nekoliko puta vec Iskra ima puno amatera ili losih Igraca.celavi desni bek becejac za noge sazrio ima mjesec a i ono krilo Cmiljanović.golmani nisu svoj dan imali ali manojlovic ga nema otkad je dosao u iskru i taj je za noge odavno.ako ima neko bolje upucen u stanje u iskri da kaze sta cekaju sa tjeranjem ovih igraca?
gotovo svi navijaci djele ovo misljenje.klis opet 11 dao a Popaja 6 i po meni njih dvojica su tu u vrhu Klis prvi a pop iza njega.

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 12 okt 2019, 22:49

Sloga GV/U - Gračanica 27:24 (11:9)

Gledao sam na TV-u. Ništa domaćini spektakularno nisu odigrali ali gosti su bili još, baš da napišem taj izraz, smotaniji. Šteta, jer da je Gračanica ponovila pola one utakmice protiv Izviđača, mogli su ostati neporaženi. Dešava se. Idemo dalje :salut:

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 13 okt 2019, 00:29

pastore je napisao/la:Parovi 4-og kola i prognoze

MRK Sloga Vakuf - RK Gračanica 1 Publika će donjeti bodove mada Sloga ove sezone igra fantasticno

U ovom kolu gosti ostaju bez bodova , realno i svaki drugi rezultat bio bi senzacija
Još ove dvije zaostale i tiket pogođen

Sljedeće prognoze ko bi mogao od trenera dobiti nogu ?
Mislim da će Stevanovic (Maglaj) , Čolina ( Konjuh ) Jaganjac ( Iskra) Bulić (Sloboda )
Od ova 4 sigurno bi dva mogla odletit

ENVER23
Kontakt:

Post Postao/la ENVER23 » 13 okt 2019, 00:42

pastore je napisao/la:
pastore je napisao/la:Parovi 4-og kola i prognoze

Još ove dvije zaostale i tiket pogođen

Sljedeće prognoze ko bi mogao od trenera dobiti nogu ?
Mislim da će Stevanovic (Maglaj) , Čolina ( Konjuh ) Jaganjac ( Iskra) Bulić (Sloboda )
Od ova 4 sigurno bi dva mogla odletit
Stevanovic je prema nekim informacijama vec bivsi u maglaju

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.