Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Bosnier
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Bosnier » 11 sep 2009, 11:03

Bice **** u talinu , ako se dobro sjecam mi smo njih jednom pobjedili 1 4 , sve golove dao baljic a jednom izgubili 2 1

naprijed bosnoo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2009, 11:08

am333 je napisao/la:Protiv španije na livescore-u piše da su 3 igrača dobila žuti R. Piiroja K. Vassiljev T. Rähn
Piiroja ce pauzirati protiv nas. On im je jedan od boljih igraca, komandant odbrane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 11 sep 2009, 11:17

Sanjao sam ruzan san...Mi u Estoniji odigrali 0-0 a Turska dobila Belgiju 3-1..U zadnjem kolu mi sa Spanijom 0-0 na poluvremenu a Truska vodila protiv Armenije 6-0 na poluvremenu..Kad su nasi culi za to, usrali se od straha....Drugo povuvrijeme bilo jako nerzovno bez nekih vecih sansi i utakmica zavrsi 0-0, a Turska pobijedila Armeniju do kraja 13-0...Imali bolju gol razliku od nas i otisli u baraz....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2009, 11:19

Prema Transfermarktu 3 estonska igraca vrijede preko ili tacno million eura, svi drugi su ispod.
Piiroja je jedan od njih. Kod TM on nije markiran da ne moze igrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 11 sep 2009, 11:22

Evo ja "kopam" gdje ima ta informacija ali isto ne mogu naći. Valjalo bi da sva trojica ne mogu al dobro
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 11 sep 2009, 11:25

remi u estoniji 0:0 i pobjeda protiv spanije je nas skor do kraja..dok turke ceka remi u belgiji predvodjenom novom snagom advokatom i pobjeda protiv armenije 1:0....i na kraju baraz je nas a onda tekma protiv svedjana remi 2:2 u stokholmu i pobjeda 3:2 na Kosevu.....naravno na Kosevu jer nece svedi ko ni danci dozvolit da se igra na BP al dzaba im to kad ce da ispuse......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 11 sep 2009, 11:27

neko reče ne daj bože ko protiv danske.....daboga bilo....tamo 0:2 kod kuće 1:1 :D :D :D :D
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 sep 2009, 11:32

Ja bih volio Slovence, ali mislim da prerano govorimo o protivnicima, jer još nismo ni osigurali 2. mjesto. Sačekajmo Estoniju !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 11 sep 2009, 11:34

Zagor je napisao/la:Ja bih volio Slovence, ali mislim da prerano govorimo o protivnicima, jer još nismo ni osigurali 2. mjesto. Sačekajmo Estoniju !
slovenci ce na kraju zavrsit peti u grupi................ :P
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 11 sep 2009, 11:46

am333 je napisao/la:Evo ja "kopam" gdje ima ta informacija ali isto ne mogu naći. Valjalo bi da sva trojica ne mogu al dobro

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html

Piiroja ne moze igrati protiv nas! a ostali mogu
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 11 sep 2009, 11:57

Stipe je napisao/la:
am333 je napisao/la:Evo ja "kopam" gdje ima ta informacija ali isto ne mogu naći. Valjalo bi da sva trojica ne mogu al dobro

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html

Piiroja ne moze igrati protiv nas! a ostali mogu
Hvala za info
-Sasha Vugdalich

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 11 sep 2009, 11:58

Ma hebo Estonce kakvi oni...Bitno je samo ne dobiti u barazu kakvu reprezentaciju iz komsiluka,jer bi bilo i mrtvih i hebo onda fudbal...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2009, 12:13

Tu u tabeli Fife pise da Piiroja ima najvise kartona od svih Estonaca i to dva. Zadnji je dobio protiv Spanaca dakle ne igra protiv nas. Sve sto im slabi defanzivnu snagu je super.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 sep 2009, 14:38

ackeey je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:bujrum svedjani, ionako su nam skandinavske zemlje uvijek bile musterije (samo da se ne ponovi danska)
Ja bih licno volio svedjane, da vidi Ibrahimovic za koga je mogao igrati...
A pokajace se ako dodje u Zenicu, to sam 100 % siguran...
joj, nek se i ja sa tobom slozim.... :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 11 sep 2009, 15:08

Jack_Daniels je napisao/la:UEFA objavila novo pravila...Dvije drugoplasirane ekipe idu direktno...Prva drugoplasirana ekipa koja ide direktno je ona koja do kraja kvalifikacija bude dala najvise golova..Druga drugoplasirana ekipa koja ide direktno je ona koja bude postigla najljepsi gol u kvalifikacijama a najljepsi gol ce izabrati troclani ziri u kome je mjesto dobio i nas Munib Usanovic a imat ce pravo da glasa cak i za nasu reprezentaciju ukoliko ista bude u ovoj konkurenciji, samo mi ne mozemo biti sigurni da ce strasni Munib bas nakoj ekipi dati glas.
Prema ovim novim pravilima, BIH moze direktno do SP jer ako natrpamo Estoniju u gostima i Spaniju kuci, mozda mozemo do najveceg broja golova. No i ako ne postignemo najvise golova, barem ce ovaj gol Salihovica uci u najuzu konkurenciju za najljepsi gol kvalifikacija pa ce ziri odluciti o tome. Ziri ce zadjedati u Kladnju 29. oktobra i odluciti koja ce repka ici direktno na SP po osnovu ovog pravila. Istog dana ce se u cast stranim zvanicnicima odrzati i korida bikova u Kladnju a pobjednik koride ce dobiti od strane UEFE besplatnu kartu za sve utakmice svjetskog prvenstva. Na koridi se po prvi put ocekuje i nastup bikova, ne samo iz BIH i regiona nego iz cijele Europe.
Pa ti si lud, zamal nisam umro od smijeha. Ja od početka bogami mislio ozbiljno, al kad sm vidio ono s koridom umiro sam od smijeha.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2009, 15:13

Principatus je napisao/la:Tu u tabeli Fife pise da Piiroja ima najvise kartona od svih Estonaca i to dva. Zadnji je dobio protiv Spanaca dakle ne igra protiv nas. Sve sto im slabi defanzivnu snagu je super.
hoce li na gol onaj sto je branio u Zenici? samo treba pucati iz svih pozicija, neka i Keno opali koju sa gola na gol, vrijedi pokusati :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2009, 15:41

Mislis onoga Pavel Londak? Zadnje dvije utakmice je umjesto njega igrao Sergey Parejko, malo stariji od Londaka, 32 godine su mu, vrijedi 400.000, Londak 600.000. Najskuplji igraci u odbrani su Ragnar Klavan (1,5 Mio. Eura) i Piiroja (1 Mio. Eura). Piiroja neigra.

Ne bojim se toliko njihovog napada kao njihove odbrane, dugo su se branili protiv Spanije u Spaniji. Nerjeseno bih bilo slicno porazu za nas. Oni njihovi pogodci protiv Turske su se desili jer su Turci krenuli punom parom naprijed i zanemarili defanzivu. Stvarno steta sto Pjanic ispada, vidjelo se da moze igrati pored Misketa i praviti pritisak. Treba razmisliti o Stilicu. Evo subota je blizu, Hoffenheim igra protiv Bochuma, to je sansa za Ibisevica da se malo uvjezba.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2009, 15:57

Virtu4l je napisao/la:
am333 je napisao/la:Protiv španije na livescore-u piše da su 3 igrača dobila žuti R. Piiroja K. Vassiljev T. Rähn
Piiroja ce pauzirati protiv nas. On im je jedan od boljih igraca, komandant odbrane.
Pa on je bio ,,komandant,, i u Zenici :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2009, 15:58

Principatus je napisao/la:Mislis onoga Pavel Londak? Zadnje dvije utakmice je umjesto njega igrao Sergey Parejko, malo stariji od Londaka, 32 godine su mu, vrijedi 400.000, Londak 600.000. Najskuplji igraci u odbrani su Ragnar Klavan (1,5 Mio. Eura) i Piiroja (1 Mio. Eura). Piiroja neigra.

Ne bojim se toliko njihovog napada kao njihove odbrane, dugo su se branili protiv Spanije u Spaniji. Nerjeseno bih bilo slicno porazu za nas. Oni njihovi pogodci protiv Turske su se desili jer su Turci krenuli punom parom naprijed i zanemarili defanzivu. Stvarno steta sto Pjanic ispada, vidjelo se da moze igrati pored Misketa i praviti pritisak. Treba razmisliti o Stilicu. Evo subota je blizu, Hoffenheim igra protiv Bochuma, to je sansa za Ibisevica da se malo uvjezba.
Bas tako, treba i njemu i Dzeki tih utakmica u Bundesligi protiv malo slabijih ekipa da bi dosli u formu. Ako pogledate, na pocetku ove sezone su imali uglavnom teske utakmice, igrali su i Hoff i Wolf protiv Bayerna pa onda reprezentacija... a treba im tih malo "opustenijih" utakmica gdje se mogu osloboditi da bi namjestitli sprave.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2009, 16:02

Principatus je napisao/la:Mislis onoga Pavel Londak? Zadnje dvije utakmice je umjesto njega igrao Sergey Parejko, malo stariji od Londaka, 32 godine su mu, vrijedi 400.000, Londak 600.000. Najskuplji igraci u odbrani su Ragnar Klavan (1,5 Mio. Eura) i Piiroja (1 Mio. Eura). Piiroja neigra.

Stilic pod hitno treba da razmislja i o defanzivnim zadacima,mislim na pomoc defanzivcima.Makar sto to cini trenutno Pjanic u igrama Liona i repke kad dobija minutazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.