Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Najbolji igrac BiH svih vremena

Post Postao/la Trigger » 25 sep 2009, 19:24

harishp je napisao/la:Samo jedna anegdota iz 80.Naime tekma u Titogradu ili podgorici.Buducnost-Sarajevo.
Sarajevo je tada bilo drugo ili trece a Buducnost 5 znaci velike sanse za tadasnji kup UEFA.
U Buducnosti Batrovic,Brnovici,Bulatovici jaki kao zemlja.
rezultat 2-2 70 minut sudija na 25,6 metra od gola dosudzuje slobodan udarac za Sarajevo.
Na lopti naravno Pape sut i gol.Medzutim sudja ponistava gol zbog pomjeranja zivog zida.
Pape opet uzima loptu,sutira u 90-tku gol al sudija opet ponistava zbog preranog suta to jest prije zvizdaljke.
Safet je opet uzima,sutira lopta od precku i opet gol.Sudija naravno,pogadzate ponistava gol iz samo njemu nekih navedenih razloga.Hadzija i ekipa postaju biti nervozni,galama na sudije.Medzutim nas ti Pape kao da se nista nije desilo,smireno stavlja loptu na mjesto prekrsaja.Precizan i jak sut prolazi izmedzu usiju u mrezu :lol: golmana buducnosti po cetvrti put u dvije minute.
Eh sad i sudiji vala dodijalo i sta mu je drugo preostalo nego da loptu odnese na sredinu terena.
E to vam je Safet Susic Pape.
Anegdota je zanimljiva i skoro tačna!
Pape jest zbog sudije ponavljao izvođenje slobodnog udarca, ali da ne pretjerujemo – nije to bilo 4 puta....neko ti je preuveličao, a i naveo si (dobio si) pogrešna imena igrača Budućnosti – 'jake k'o zemlja'!
Takodjer, kad je Sarajevo bilo drugo na tabeli Budućnost je bila na 11. mjestu (!) i to je sezona 1979/1980.
Sarajevo i Budućnost su te sezone nastupala najčešće u sastavu:
SARAJEVO:
S.Janjuš - Ž.Vidović, N.Ferhatović, F.Hadžibegić, N.Vidaković, - M.Janjoš, - S.Sušić, N.Merdanović, -V.Avdić, Z.Lukić, P.Pašić.
Klupa: N.Milak A.Nikolić H.Smajić S.Merdanović F.Radeljaš I.Handžić
BUDUĆNOST:
M.Vujačić - S.Vlahović, V.Vukčević, J.Miročević, Z.Vorotović, - Mo.Bakrač, - M.Radinović, A.Miročević - V.Jovanović, M.Radonjić, D.Vujović.
Klupa: Z.Batrović, Ž.Vukčević, P.Ljumović, Z.Mitić, R.Cakić, B.Drobnjak

Ako misliš na sezonu 1980/1981. tada je Budućnost bila na 6. mjestu a Sarajevo na 13. mjestu (I te sezone Pape je odigrao samo 7 utakmica za Sarajevo).
A u Budućnosti ni 1979/80 ni 1980/81 nije bilo 'ni na 'vidiku' Brnovića, a pogotovo BULATOVIĆA (u množini)!?

Ovo, samo radi preciznije informisanosti, jer nisam 'lovac na greške', mada meni mnogi samo to i rade – 'traže i love greške, koje su rijetko suštinske. Ovo što si ti napisao vrvi kapitalnim greškama, ali nema veze – simpa je priča (pa i ovakva) o Papetu za kojeg ne treba dokazivati da je bio najbolji – čovjek je zvanično proglašen za najboljeg igrača BiH svih vremena!
Bosno moja poharana....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 sep 2009, 19:31

Trigger je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ovaj forum polako ali sigurno postaje ruska salata, jako je nepregledan i tezak za konrolisanje.
Ova tema vec postoji..."Najbolji igrac BiH ikada". Eeeh, nekom je to bilo malo pa je redefinisao u ..."najbolji svih vremena", iskreno ovaj drugi naziv zvuci lepse, ali je ipak bio nepotreban.

Admin, reaguj! Hvala.

Slažem se - u pravu si!

Ovaj ili onaj drugi Topic koji su sadrzajno isti, samo naslovi nesto drugačiji, treba 'zaključati' jedan ili oba - pridružujem se molbi da admini nešto poduzmu.
možel link na tu duplu temu, ne mogu da je nadjem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 19:35

Bakraci,Bulatovici,Batrovici,Brnovici ta necemo biti sitnicari. :lol: i Vorotovic iako nije sa B pocinjalo. :D
Medzutim nesto si preletio ja ne rekoh plasman na kraju nego u toku tih medzusobnih tekmi utakmica gore dole majne vise.
U vezi ponavljanja slobodnog udarca legenda kaze da je bilo cak cetiri puta,ako legenda laze lazem i ja vas 8-)
Ali Safeta Susica su izabrali svi igraci BIH koji se pitalo za nesto u zadnjih 50 godina.
To mora itekako da bude mjerilo i odgovora na ovu temu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 sep 2009, 19:39

admin je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ovaj forum polako ali sigurno postaje ruska salata, jako je nepregledan i tezak za konrolisanje.
Ova tema vec postoji..."Najbolji igrac BiH ikada". Eeeh, nekom je to bilo malo pa je redefinisao u ..."najbolji svih vremena", iskreno ovaj drugi naziv zvuci lepse, ali je ipak bio nepotreban.

Admin, reaguj! Hvala.

Slažem se - u pravu si!

Ovaj ili onaj drugi Topic koji su sadrzajno isti, samo naslovi nesto drugačiji, treba 'zaključati' jedan ili oba - pridružujem se molbi da admini nešto poduzmu.
Može.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=1497

Poozdrav i zamolio bi više pažnje Vas admina i moderatora o riječniku - vokabularu mnogih 'forumaša', a ima i nacio-fašističkih ispada.
Hvala
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 sep 2009, 19:44

harishp je napisao/la:Bakraci,Bulatovici,Batrovici,Brnovici ta necemo biti sitnicari. :lol: i Vorotovic iako nije sa B pocinjalo. :D
Medzutim nesto si preletio ja ne rekoh plasman na kraju nego u toku tih medzusobnih tekmi utakmica gore dole majne vise.
U vezi ponavljanja slobodnog udarca legenda kaze da je bilo cak cetiri puta,ako legenda laze lazem i ja vas 8-)
Ali Safeta Susica su izabrali svi igraci BIH koji se pitalo za nesto u zadnjih 50 godina.
To mora itekako da bude mjerilo i odgovora na ovu temu.

Ma nema veze, sad mi je i zao sto sam ti replicirao - prica je simpa. A legenda je legenda i ne mora biti uvijek potkrijepljena činjenicama.
Cudi mene samo sto ne čitaš detaljno post:
Pa ja ti napisah i 'obojih' upravo činjenicu da je Pape izabran za NAJBOLJEG upravo od igrača i trenera!!! :o

PS:
Vrati se nekoliko stranica unazad i naći češ moj post gdje sam precizno naveo rezultate glasanja 2003. godine za najboljeg bh. fudbalera u zadnjih 50 godina! (vidi strana 3 - Postao/la Trigger dana 24 sep 2009, 19:21)
Pozdrav
Bosno moja poharana....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 19:52

Ja ti i potvrdih :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 sep 2009, 22:30

admin je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

Admin, reaguj! Hvala.

Slažem se - u pravu si!

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=1497

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 sep 2009, 23:47

Gerrard je napisao/la:Ovo se pretvorilo u najbolje igrace Sarajeva i Veleza tako da ova tema ode gdje ne treba ... vazno je za jedne da je igrac Veleza a za druge da je nosio dres Sarajeva i to u ovoj raspravi odlucuje ko je najbolji :roll:
Pozdrav g. "Collina", pardon "Gerrard".

Ne znam gdje ti vidiš problem u ovom Topicu, ali je činjenica da su najbolji prijeratni bh. igrači igrali upravo u ekipama Sarajevo, Želejzničar i Velež. Bilo je sjajnih igrača i u Slobodi, Borcu i Čeliku, ali činjenice su, ipak, na strani prva tri kluba.

Takodjer, 'forumaši' imaju pravo da iznose svoje prijedloge, mišljenja, stavove - da biraju i prave svoje "rang-liste", jer Forum jeste i neka vrsta zabave i mjesto i prilika da i obični 'mali' ljudi kazu sta misle, ali da i nešto novo saznaju, pa i nauče o nečemu kada nisu bili ni rođeni ili kada su bili premladi.

Slažem se da ima 'viška' navijačkih strasti a dodao bih - manjka tolerancije. Mene jedino smeta način izražavanja, vokabular, određenih članova Foruma koji će se sami prepoznati. Nekima je ovo i mjesto za pražnjenje ličnih kompleksa i frustracija, ali i to je Ok sve dok ne pretjeraju sa tim, posebno sa prostaklucima i vrijeđanjem jedni drugih. To je već pitanje kućnog odgoja i kulture, a za takve postoje moderatori i admini.

A tema je takva kakva je. Može se smatrati i beskorisnom, iracionalnom...., jer su stručnjaci u svim država odavno izabrali najbolje, napravljene su rang liste i FIFA i mnogih uglednih i relevantnih svjetskih sportskih listova i sve se zna - ko je ko u svijetu fudbala.

Ipak, to ne znači da kad stručnjaci kažu svoje ne može i ne smije i obićan ljubitelj sporta da iskaže svoj stav pa bio stručan ili ne, a to se upravo radi na ovom Forumu, ovoj temi.

Pozdrav
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 26 sep 2009, 00:12

Gospodo 'forumaši'! - Jedan prijedlog. :idea:

S obzirom da je ispisano skoro sve na ovu temu, i da se događaju višestruka "ponavljanja" postova možda bi bilo dobro da buduću polemiku i postove usmjerimo u pravcu (neko je to spomenuo) da mi ovdje nastavimo biranje, hajde da kažem, po 3 ili 5 najboljih bh.igrača po pozicijama na kojima su igrali.

Da ne bi previše lutali i 'širili' hajde da se držimo naziva pozicija koje su sad većinski aktuelne u svijetu - npr. formacija: (1)4-3-3 / golman - desni bek, lijevi bek dva stopera, zadnji/srednji vezni, desni i lijevi vezni - desni i lijevi bočni (krila) i srednji napadač/centarfor.
Ovo je samo prijedlog, mada će mnogi možda htjeti formulaciju pozicija prema drugim 'formacijama' - 4-4-2 ili 3-5-2...

Zato, s obzirom da se nije lako dogovoriti - predlažem da iz prvih 5 postova 'izvučemo 'većinu koja bi bila 'orijentir' prema kojem će se vršiti izbor najboljih - popis pozicija i broj predloženih igrača (3 ili 5).

Bitno je samo da bude 11 pozicija i 3 ili 5 imena za svaku poziciju.
Također, predlažem da izbor bude vremenski ograničen, npr. mjesec-dva i da nakon toga sumiramo rezultate i 'napravimo' našu rang-listu, po našoj volji!

Očekujem prvo Vaša mišljenja i sugestije, a onda da se krene, ili ovaj prijedlog odbaci, s izborom na određeni dan, prema dogovoru.
Znam, mogao bi se otvoriti novi Topic za ovo ali smatram da nema potrebe, jer ovaj prijedlog je samo prošireni nastavak ove teme - Topica.

Toliko od mene - sad je do vas :)

Pozdrav svima
Bosno moja poharana....

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 sep 2009, 00:16

Trigger je napisao/la:Gospodo 'forumaši'! - Jedan prijedlog. :idea:

S obzirom da je ispisano skoro sve na ovu temu, i da se događaju višestruka "ponavljanja" postova možda bi bilo dobro da buduću polemiku i postove usmjerimo u pravcu (neko je to spomenuo) da mi ovdje nastavimo biranje, hajde da kažem, po 3 ili 5 najboljih bh.igrača po pozicijama na kojima su igrali.

Da ne bi previše lutali i 'širili' hajde da se držimo naziva pozicija koje su sad većinski aktuelne u svijetu - npr. formacija: (1)4-3-3 / golman - desni bek, lijevi bek dva stopera, zadnji/srednji vezni, desni i lijevi vezni - desni i lijevi bočni (krila) i srednji napadač/centarfor.
Ovo je samo prijedlog, mada će mnogi možda htjeti formulaciju pozicija prema drugim 'formacijama' - 4-4-2 ili 3-5-2...

Zato, s obzirom da se nije lako dogovoriti - predlažem da iz prvih 5 postova 'izvučemo 'većinu koja bi bila 'orijentir' prema kojem će se vršiti izbor najboljih - popis pozicija i broj predloženih igrača (3 ili 5).

Bitno je samo da bude 11 pozicija i 3 ili 5 imena za svaku poziciju.
Također, predlažem da izbor bude vremenski ograničen, npr. mjesec-dva i da nakon toga sumiramo rezultate i 'napravimo' našu rang-listu, po našoj volji!

Očekujem prvo Vaša mišljenja i sugestije, a onda da se krene, ili ovaj prijedlog odbaci, s izborom na određeni dan, prema dogovoru.
Znam, mogao bi se otvoriti novi Topic za ovo ali smatram da nema potrebe, jer ovaj prijedlog je samo prošireni nastavak ove teme - Topica.

Toliko od mene - sad je do vas :)

Pozdrav svima
otvori ti drug svaka ti cast na postovima stvarno se ima sta procitat kad ti napises

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 26 sep 2009, 13:36

Trigger je napisao/la: U organizaciji NS BiH, 20.8.2003, žiri sastavljen od 50 fudbalskih stručnjaka i fudbalera, organizovano je glasanje - izbor za najboljeg igrača BiH za proteklih 50 godina - ZLATNI IGRAČ BiH
1. SUŠIĆ Safet= 218 glasova
2. FEHATOVIĆ Asim= 114 glasova
3. OSIM Ivica= 104 glasa

A, dragi forumaši (koji ste pretezno 'djeca', premladi...) što se tiče vaših 'kriterija' po kojima određujete NAJBOLJE igrača – tu je glavna zvrčka!

Ovdje vidim, čitam, razno-razne postove, u mnogima totalne nebuloze, jer kako neko (na Forumu) napisa – ne bira se najbolji igrač prema kriterijima: kolika mu je glava, je li 'mister', (ne)patriota, 'seljak', humanitarac, pjanac, pekar, apotekar.....

Također, izuzetno je teško (skoro nemoguće) porediti fudbal iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih..... i sve do današnjih dana. Razlika je u evoluciji fudbalske igre i to drastična, ali ipak postoji valorizacija pa tako ljudi od znanja, struke – bivši igrači, treneri... ipak vrše izbor najboljih.
I dan danas mnogi naklapaju ko je bolji Pele ili Maradona (Pele proglašen No.1 svijeta svih vremena), a na to sve sam Pele izjavi: “...Jedan jedini je Alfredo DiStefano!“

A za vas, vecinu, dileme su, vjerovatno, između K.Ronalda, Mesija, Kake, L.Ronalda, Zidana, Ronaldinja.... a o našim da ne pricam – sve ste vec napisali, onako kako znate i umijete.
Nema veze ovo je, ipak, samo ZABAVA – forumi i služe za zabavu i pražnjenje razno-raznih frustracija određenog broja 'članova'...i to nije ništa loše dok je u okviru PRISTOJNOG.

PS:
A gospodinu (garant „u krvi Rodjeni“) koji je pitao za Muhameda Mujića, dajem 97% za pravo (jer, ipak su stručnjaci kazali svoje – Pape, Hase, Osim).
Muhamed Mujić (rođen 1932.) je bio klasa u svom vremenu (1950-1968), legenda Veleža i BiH, reprezentativac koji nije igrao za Partizan, C.Zvezdu ili Hajduk, a uspio iz 'malog Mostara' obući 'plavi dres'!!!! Pored Veleža, igrao i u Francuskoj i Belgiji (kad su u evropskim klubovima mogli igrati samo 1-2 stranca!), kao i za Dinamo (ZG).
Sa reprezentacijom osvojio olimpijsku srebrenu medalju 1956. godine, a 4. mjesto na SP 1962 u Čileu.
Odigrao 32 utakmice (u ono vrijeme!!!) i postigao 17 golova za reprezentaciju ex-YU.
Igrao na poziciji ofanzivne desne polutke (kako se tad imenovalo), danas bi to preveli kao: second striker – prednji vezni/polušpic
Ustvari, prema zvaničnim podacima arhiva FS FNRJ/SFRJ, Mujić je jedini jugoslovenski reprezentativac koji je dosad zvanično igrao na svim mestima u navalnom redu (a tad se najviše igrala formacija: 4-2-4)
Sve to stoji.Ali koji su to stručnjaci ? Baho Topalbećirević i slični ? Sušić i Osim i možda jesu zaslužili da budu u toj trojci ali stavljati Hase koji nije mogao prismrditi reprezentaciji Jugoslavije je suludo.Njihov izbor je zasnovan na bajkama o tom čovjeku koje možeš čuti među lokalnim pitarima.Ako je mogao Mujić tada igrati kao musliman,onda je valjda i Hase mogao.Ili možda čovjek nije bio dovoljno kvalitetan za repke ?
Činjenica je da se Velež uvijek gura prema dole,i u bivšoj državi a i sada.Samo se Sarajevo i Željo stavljaju u prvi plan.

Evo maloprije gledam emisiju Fudbal,nogomet i još ponešto Bahe Topalbećirevića i zanimljivo je da se Velež nije spomenuo ni 3 puta a konkretno da se posvetio dio emisije,gluho bilo.I u nijednoj epizodi nije ništa više posvećeno Veležu iako je Velež dva puta pokraden za titulu,dva puta osvojio Kup,nekoliko puta bio jesenji prvak Jugoslavije,stigao do četvrtfinala Kup Uefa i iako je Velež dao ubjedljivo najviše yu reprezentativaca od bh.timova opet ništa.I takav kompleksaš i stručnjak će mi objasniti ko je najbolji igrač svih vremena.

I sam si iznio neke činjenice vezane za Mujića i kažeš da se u većini stvari slažeš sa mnom.I sad mi reci,koliko si puta čuo od npr. Bahe za Muhameda Mujća ? Ne znam je li ga ikad spomenuo.Zar to nije sramota ?

Pa Sula Rebac ? Ko njega spomene ? Spomene se samo kad i BMV a niko ne spominje kakav je igrač bio.
Duško Bajević i Vaha Halilhodžić su najbolji centarfori svih vremena u BiH,ali to je nevažna činjenica ali opet se nađe Baho i Bahići koji će mi objasniti da su neki prosječni napadači Sarajeva i Želje bolji od pomenute dvojice.
Vaha je odveo Nantes do prvaka Francuske i bio je 2 puta najbolji strijelac francuske lige.Ali to nije dovoljno,ali da je igrač npr. Sarajeva vjerovatno bi se za njega i proširio taj izbor na 4.najbolja igrača svih vremena.

I još dosta tu priča ima ali Velež je uvijek bio trn u oku ovim ''najvećim'' ali ga je obična raja svugdje gotivila jer je igrao najbolji fudbalu u bivšoj Jugi.

I već vidim nekoliko klinaca iz Sarajeva koji će mi objasniti kako sam kompleksaš,da patim što nisam Sarajlija i slično. :lol:
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 sep 2009, 13:42

svaka ti cast na postu...............pa hase da je valjo neko bi ga kupio,zapravo kupio ga je fenerbahce jednu sezonu i otjerali ga za citavu sezonu odigro 9 utakmica i nije dao ni jedan go

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 sep 2009, 13:45

smijesni_ste je napisao/la:svaka ti cast na postu...............pa hase da je valjo neko bi ga kupio,zapravo kupio ga je fenerbahce jednu sezonu i otjerali ga za citavu sezonu odigro 9 utakmica i nije dao ni jedan go
Hae se sam vratio iz Fenera na Kosevo i to u prvom dijelu sezone, a nikako nije otjeran. Izvini sto te stalno citiram, ako smeta necui vise, al moram ti reci za neke stvari koje nisi upravu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2009, 13:51

smijesni_ste je napisao/la:svaka ti cast na postu...............pa hase da je valjo neko bi ga kupio,zapravo kupio ga je fenerbahce jednu sezonu i otjerali ga za citavu sezonu odigro 9 utakmica i nije dao ni jedan go
kako si ti glup....fino toi pise da je sam otisao da se vrati u sarajevo KLOCU.......nije mogao bez sarajeva.....igrao fudbal radi sebe a ne radi novca....to sto mi danas gledamo igrace koji bi za milion vise dijete svoje prodali to je druga stvar.....
sad ce biti ja hordas pa HASETA ....ne,ovo je samo ono sto sam cuo od ljudi,znaci,manijaka,pitara,zvezdasa i td i td.......covjek je igrao za raju,za fudbal....u reprezentaciji se nije nasao iz NEPOZNATIH razloga,jer ipak ako je bio tako los koliko pisete ZASTO JE BIO DAN ZALOSTI KADA JE ON PREKINUO KARIJERU?????????????vjerovatno jer je bilo boljih jel da
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 sep 2009, 13:59

johnnyHZ je napisao/la:
kako si ti glup....fino toi pise da je sam otisao da se vrati u sarajevo KLOCU.......nije mogao bez sarajeva.....igrao fudbal radi sebe a ne radi novca....to sto mi danas gledamo igrace koji bi za milion vise dijete svoje prodali to je druga stvar.....
sad ce biti ja hordas pa HASETA ....ne,ovo je samo ono sto sam cuo od ljudi,znaci,manijaka,pitara,zvezdasa i td i td.......covjek je igrao za raju,za fudbal....u reprezentaciji se nije nasao iz NEPOZNATIH razloga,jer ipak ako je bio tako los koliko pisete ZASTO JE BIO DAN ZALOSTI KADA JE ON PREKINUO KARIJERU?????????????vjerovatno jer je bilo boljih jel da
po tvome je hase medzu naj boljima iz bivse jugoslavije pa vjeruj mi nije ni medzu prvih 25 a ti me ispravi ako grijesim da je valjo i bio bolji imo bi mjesto u reprezentaciji

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2009, 14:28

aa lika....jedno mu kazes on bjezi na drugo.....
sta sad ni kodro nije nas najbolji nappadac???? a prvi strijelas SPANSKE PRIMERE,igrao za barsu zabijao u navecem derbiju u evropi ako ne i u svijetu???????
neki ljudi jednostavno zive na pogresnom mjestu u pogresno rijeme j ate opet pitam,OPET,

ZASTO JE BIO DAN ZALOSTI KADA JE ON PREKINUO KARIJERU????????????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 sep 2009, 14:34

johnnyHZ je napisao/la:aa lika....jedno mu kazes on bjezi na drugo.....
sta sad ni kodro nije nas najbolji nappadac???? a prvi strijelas SPANSKE PRIMERE,igrao za barsu zabijao u navecem derbiju u evropi ako ne i u svijetu???????
neki ljudi jednostavno zive na pogresnom mjestu u pogresno rijeme j ate opet pitam,OPET,

ZASTO JE BIO DAN ZALOSTI KADA JE ON PREKINUO KARIJERU????????????
pa sta mene zaboli sto je vama bio dan zalosti i neboj sad kodru petljat u to, prica je o hasetu ,to sto je on volio sarajevo to mene nije briga........znaci sto je bio vama dan zalosti zato je on jedan od naj boljih igraca bih ehhehehehehehehehehehehe joj majko moja ti si puko ko lajcna

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2009, 14:46

ojjjjj zemljo,haj citaj majke ti pa se javljaj.....u jugoslaviji....halo u jugoslavijiiiiiiiii......ne u sarajevu...cccc e sve sam vidio al ovako neko da lupa jos nisam.....jes et cijela bih zna za haseta,al vidi cudaa za te tvoje neznam,bar vecina nezna.....STO LI BOZE

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 sep 2009, 14:53

jest evo i dan danas je dan zalosti ja svaki dan stanem mirno kad se njegovo ime spomene

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 sep 2009, 15:05

smijesni_ste: smiješan si :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, kakarut i 21 gost.