NK Žepče

el-fighter
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la el-fighter » 24 jun 2012, 13:58

@ Jack

Ja sam ga gledao u recimo 6-7 utakmica na stadionu i odigrao je odlicno. Brz, prodoran, ubojit sut, ali sam ga vise gledao na malom nogometu, gdje bukvalno **** mater sa svojom ekipom. On i Madzuka igraju u istoj ekipi i deru sve redom. Sad za to sto ne igra nigdje. I ja sam nacuo da mu je otac kao sredjivao da ide na probe u Njemacku i Tursku, ali sam se i tome malo raspitao. Do prije 10-ak godina stari mu nije bio niko i nista, znaci propalica zivi. Onda se lik totalno promijeni, otvori trgovine i to i sada je dobrostojeci. S obzirom da znam iz pouzdanog izvora da nije mrdnuo iz BiH (mozda jeste u bivsoj Jugi) sumnjam da je imao neke veze da mu sredi probe po Njemackoj. Znam da je jednom Vehab bio tamo par mjeseci i poslije ga vidim u Zepcu. Morao ici u skolu da zavrsi jos nesto sto mu je ostalo, pa da onda ide tamo. Nez po meni je OK momak i od njega sam dovoljno vidio na terenu, da znam da kvalitetom moze izboriti te probe. Sad druge price kruze o tome kako je prosao na tim probama, ali i to ne zelim da uzmem zdravo za gotovo.

Za Smajukovica se slazem u potpunosti, ali mozda ne znas pricu iz pocetka. On moze igrati na svim pozicijama, samo ne na stoperu. Ima odlicnu tehniku, zna proci igraca, zabiti gol, ima dobar sut, ali najveca greska je to sto su ga stavili da igra stopera jer ima visinu. Moze on skociti i izbiti loptu, ali u duelima je slab i ebe ga taj strah da ne napravi neku gresku, a to mu se cesto desavalo. Znaci on je dobar igrac, samo mora igrati naprijed. Poslije utakmice sa Celikom su ga odmah pozvali da ide gore trenirati i on je otisao. Slucajno sam jednom bio na Kamberovicu i vidim tamo neki trening. Svratim malo kad Celik trenira. Duel u sprintu, isti taj Smajukovic protiv Jacksona trci i bio je kao Bolt u poredjenju sa njim.

Prela klasicni defanzivac i neprejebiv na lijevoj strani. Zaista je bio dobar u duel igri, a prema naprijed i nije igrao nesto. Al eto, moze uskociti, ali ispred sebe mora imati jedno klasicno krilo, kako nebi igrao prema naprijed, jer je stvarno slab u tome.

Za malog Grahica ce biti najveca steta ako nesto ne napravi. Mi smo ga vec prozvali nasljednikom Pjanica, jer su pravo slicni i po gradji i po igri. Fakat je igrao odlicno i nadam se da ce ponovo igrati, ako se prvi tim napravi.

Da Hasan je bio u Travniku, ali mislim da se vratio. Slazem se da je solidan napadac, ali morao bi se malo vise posvetiti treningu, a ne igranju PES-a. Na terenu stvarno pokusavati izvesti neke lude poteze i dati neke euro golove.

Vidim niko ne spominje onog golmana. Koji je to kralj bio. Mislim da se Nihad zove, zvali ga Sahara. Sjecam se jedne tekme, nez protiv koga su igrali (msm Vitez), vodili 1-0, osuta neki lik pored gola i lopta se odbije od one ograde do njega, a on je nabije tamo preko ograde i onda mora ici po nju.

Ovaj turnir MZ ce poceti po zavrsetku Eura i sigurno je da ce to biti odlican izvor igraca za prvi tim, a sto se tice Zeljeznopoljaca, oni su onaj turnir shvatili preozbiljno. Dolazila su i po 2-3 autobusa iz Z. Polja, a u svakom po 60-70 ljudi + oni sa svojim autima. Bio sam na onoj tekmi kad su zakuhali pravo, ali se mora priznati da su pokradeni nacisto. Valjda ove godine nece biti incidenata.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jun 2012, 14:44

I Sahara je ja mislim u Celiku.Uglavnom vidjet ces ga na turniru,jer ce vjerovatno opet braniti za MZ Prijeko :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 jun 2012, 15:02

Ma kazem ti ja da Vehab ima talenta, al mu u glavi ne stima, navikao decko da dobije sve servirano, stari sve placa i moze mu se, ne mora nista. Znam da je rjesavao to za skolu, da bi tamo mogao igrat. Bio je u vise klubova, al svugdje je bio kratko i onda otisao.

A vidis, za Smajukovica nikad to nebi pomislio, u Zepcu sam ga uvijek gledao kao klasicnog stopera, igrao je i par puta nesto kao bocnog, mada je to vise bilo kao stoper. Uglavnom, igrali su sa tri obrambena, jedan libero i dva ispred, a Smajukovic je igrao desno. Mozda je bas njegova pozicija negdje naprijed, to nikad nisam razmisljao, al nebi ga stavio dok ne vidim kakav je prema naprijed.

Da, to za Prelu stoji, on je dobar kao defanzivac, al ga stavi na lijevog bocnog, a danas je bocni skoro pa glavni igrac ekipe, mora znat uzet loptu i probit naprijed, centrirat u sredinu, pogodit napadaca, a Prela moze zaustavit protivnika i onda bi netko morao za njega probit, da bi ovaj centrirao, jer mali stvarno ima dobar centarsut, a vec sam i naveo da je dobar za slobodnjake.

Golmana nisam spominjao iz prostog razloga sto je on i sad u Celiku. On je odajuca legenda. Jednu utakmicu ovdje, ne znam s kim su igrali, al lik nabaci korner i Sahara da boksa promasi loptu, pogodi ga u glavu i u gol :lol: . Pola sata mu pomoc pruzali, nos si razbio s tom loptom. Netko mi je pricao kako su igrali negdje u gostima i bio slobodni za nase, a on trcao naprijed da izvede, al ga trener vratio :lol: . Uvijek je imao neke lude ispade, al je odlican golman. Ti ispadi su bili obicno neke budalestine, jako malo je grijesio.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 jun 2012, 15:04

Adi_Zepce je napisao/la:I Sahara je ja mislim u Celiku.Uglavnom vidjet ces ga na turniru,jer ce vjerovatno opet braniti za MZ Prijeko :lol:
HAHAHAHAHHAHAHA

Cuj MZ Prijeko (Pariz). Bit ce zanimljiv ovaj turnir, jos ako igraci saznaju da ce ih pratiti iz kluba, dat ce sve od sebe.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 jun 2012, 01:14

Nigdje one djece, al srecom nasao ih netko umjesto mene. Danas mi prica jedan bivsi junior da je pricao s tim omladincima i izgleda da se sprema nesto veliko. U upravi sjede Slisko, Marinko Zovko (sin vlasnika benzinski, hotela itd), Ckalja, Tadic Cop, Tadic klesar i jos nekih se ne sjecam. Suco i jos neki lik su delegati, a cega pojma nemam, al neka je funkcija. Ne znam ovim likovima imena, al to su Zepacki poduzetnici, znaju ih svi Zepcaci bas po tim nadimcima. Stare garde nema, Maric, Limorad i ostali su na sigurnoj udaljenosti, a ovi nabrojani su skroz OK i koliko toliko posteni ljudi. Trenera mi nije znao rec, al vjerovatno Limara il Baco. Sto se igraca tice, to ce bit juniori i oni stari sto su igrali. Doci ce i par momaka iz Zavidovica. Jako dobra vijest je ta da ce najvejrovatnije igrat Vlado Lucic, a vidjet ce se jos za Trogrlica, no ako on ne bude Josip Juric je golman. Sto se tice ostalih, Nikola Tadic, to je onaj sto stalno dobija crvene, al najvjerovatnije ce ga u napad, pa je siguran. Mali Grahic, takodjer. Vise ne znam nikog. Vidjet cu kad je trening pa otic pogledat imal tko poznat.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jun 2012, 13:54

Jack777Pott je napisao/la:Nigdje one djece, al srecom nasao ih netko umjesto mene. Danas mi prica jedan bivsi junior da je pricao s tim omladincima i izgleda da se sprema nesto veliko. U upravi sjede Slisko, Marinko Zovko (sin vlasnika benzinski, hotela itd), Ckalja, Tadic Cop, Tadic klesar i jos nekih se ne sjecam. Suco i jos neki lik su delegati, a cega pojma nemam, al neka je funkcija. Ne znam ovim likovima imena, al to su Zepacki poduzetnici, znaju ih svi Zepcaci bas po tim nadimcima. Stare garde nema, Maric, Limorad i ostali su na sigurnoj udaljenosti, a ovi nabrojani su skroz OK i koliko toliko posteni ljudi. Trenera mi nije znao rec, al vjerovatno Limara il Baco. Sto se igraca tice, to ce bit juniori i oni stari sto su igrali. Doci ce i par momaka iz Zavidovica. Jako dobra vijest je ta da ce najvejrovatnije igrat Vlado Lucic, a vidjet ce se jos za Trogrlica, no ako on ne bude Josip Juric je golman. Sto se tice ostalih, Nikola Tadic, to je onaj sto stalno dobija crvene, al najvjerovatnije ce ga u napad, pa je siguran. Mali Grahic, takodjer. Vise ne znam nikog. Vidjet cu kad je trening pa otic pogledat imal tko poznat.
Opa ovo mi se sviđa ;) Samo moram reci da vlasnik "Limorada",Zine i nije lopov kako si ga ovdje predstavio,ali ok je :)
Drago mi je sto ce Vlado igrati,eto nas aBd do godine u 2.FBIH :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 jun 2012, 14:07

Adi_Zepce je napisao/la: Opa ovo mi se sviđa ;) Samo moram reci da vlasnik "Limorada",Zine i nije lopov kako si ga ovdje predstavio,ali ok je :)
Nije on, al ima bagre koju za sobom dovuce, pa mi se ne svidja. Njegovi prijatelji su dobro poznati lopovi koji su krali u klubu. Njemu svaka cast, jer on je stavio krov na onu tribinu, sto se kluba tice bio je OK, iako je u firmi zezao svakog radnika, al to nije bitno, bitno da u upravi sjede ljudi koji po mom misljenju to i zasluzuju. Vidjet cemo kroz par dan kakva ce bit desavanja i kakve su ambicije, a vjerujem da je minimalno 1.LFBiH, iako svi znamo da su godine u PL ucinile svoje i da Zepcaci nebi bili zadovoljni ni tim, tako da se ja nadam da cemo za 6-7 godina opet gledat PL u Zepcu.

Sto se tice Vlade, ja sam malo skeptican, al ne vidim razlog zasto bi mi ovaj lagao, jedino ako su i njemu slagali, al sumnjam. Nadam se da ce tu bit jos netko bolji i da ce se vec nakon par kola znat da sigurno idu u rang vise :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jun 2012, 23:03

Jack777Pott je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Opa ovo mi se sviđa ;) Samo moram reci da vlasnik "Limorada",Zine i nije lopov kako si ga ovdje predstavio,ali ok je :)
Nije on, al ima bagre koju za sobom dovuce, pa mi se ne svidja. Njegovi prijatelji su dobro poznati lopovi koji su krali u klubu. Njemu svaka cast, jer on je stavio krov na onu tribinu, sto se kluba tice bio je OK, iako je u firmi zezao svakog radnika, al to nije bitno, bitno da u upravi sjede ljudi koji po mom misljenju to i zasluzuju. Vidjet cemo kroz par dan kakva ce bit desavanja i kakve su ambicije, a vjerujem da je minimalno 1.LFBiH, iako svi znamo da su godine u PL ucinile svoje i da Zepcaci nebi bili zadovoljni ni tim, tako da se ja nadam da cemo za 6-7 godina opet gledat PL u Zepcu.

Sto se tice Vlade, ja sam malo skeptican, al ne vidim razlog zasto bi mi ovaj lagao, jedino ako su i njemu slagali, al sumnjam. Nadam se da ce tu bit jos netko bolji i da ce se vec nakon par kola znat da sigurno idu u rang vise :mrgreen:
Bog te cuo pa da ovo opet dozivimo :mrgreen: Ma ja ipak mislim ako je Vlado slobodan da ce zaigrati.Dobar je on ba momak ;)

www.valencia-balkan.net

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 02 jul 2012, 19:30

pa dobro bi bilo da zepce krene i da se sve aktivira
gledao sam dosta utakmica u zepci kao npr ZEPCE protiv CELIK zatim modrice jedinstva
a i stadion po meni medu 5 najboji stadiona
jos se na njemu nisu igrale utakmice
mislim da je travnjak u najboljem stanju od svih u bih

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 02 jul 2012, 19:44

Vidim spominjali ste ovde Trogrlica, on je definitivno otisao iz Sloge. Kod nas je trenutno teska situacija, svi igraci sa strane su otisli iz kluba...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 02 jul 2012, 20:24

harson je napisao/la:pa dobro bi bilo da zepce krene i da se sve aktivira
gledao sam dosta utakmica u zepci kao npr ZEPCE protiv CELIK zatim modrice jedinstva
a i stadion po meni medu 5 najboji stadiona
jos se na njemu nisu igrale utakmice
mislim da je travnjak u najboljem stanju od svih u bih
Na tom stadionu su se igrale minimalno 4 utakmice u 2 tjedna. Juniori, kadeti, pioniri i predpioniri ligaske + jako cesto i ona mala djeca igraju prijateljske utakmice. Sto se tice travnjaka, nekad je bio top u BiH, kakav je sad ne znam jer nisam bio na stadionu 2 mjeseca, al kad god su dolazili neki juniori i kadeti u goste uvijek su hvalili. Cak i po kisi nije bio toliko kritican, za BP je bio Old Traford. O terenu se uvijek briga vodila, a vjerujem da se vodi i sad. Sto se tice cjelokupnog stadiona, jedna pokrivena tribina sa oko 1200 sjedecih mjesta, ispod nje uredjene svlacionice za sudije + 3 obicne za igrace koje su bas ogromne. Trebala se gradit teretana, al to je propalo kad je klub ispao iz PL. Druga tribina bez stolica, bez krova, goli beton, ne mogu rec tocan kapacitet, al prva utakmica u PL se igrala protiv Zeljeznicara i prodano je 6000 karata + oni sto su usli s kojom markom 'ispod ruke'. Moja procjena je da na tu tribinu stane oko 2500-3000 sjedalica. Kad bi na njoj napravili ulaz na sredini kao i na onoj drugoj pokrivenoj i stavili stolice bilo bi odlicno. Ono sto je najvaznije, ta tribina nije orunula, beton je potpuno ocuvan i stolice mogu na njega. Problem je sto su 3-4 reda ukopana i nakupilo se zemlje, pa ima koja travka, al to se da ocistit i koristenjem stadiona to se nece desavat u buducnosti.

Nadam se da ce ovih dana bit nekih novosti i da ce se krenut ozbiljno radit.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 01 avg 2012, 12:17

Evo da i ovdje napisem. Nista od seniorskog pogona ni ove sezone. Zao mi samo ovih sto su se potrudili sastavit upravu, skupit pare i rijesit sve, al jbg, ima gospode koja i dan danas zeli korist od kluba, kao da nisu prodali dovoljno utakmica :?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 okt 2012, 23:24

Bio sam prije par dana na stadionu i bili su treninzi mladjih kategorija. Prvo su juniori odigrali jednu utakmicu i mogu reci da sam pravo zadovoljan kako momci igraju. Naravno da tu uvijek ima nekih ispada, ali igra je sasvim OK. Sto se tice terena, on je jos uvijek u odlicnom stanju, iako se na njemu redovno odradjuju treninzi svih mladjih kategorija i naravno njihove utakmice. Jedino malo pored linije je kriticno, ali nije neki bauk. Na onom travnjaku se komotno moze igrati PL BiH. Kasnije su trening imali kadeti, pioniri i predpioniri (valjda). Joj koji je to bio merak gledati. Onako 20 klinaca, svaki visine 1.20 razvlace igru. Nevjerovatno je koliko talenta u tim djecacima ima. Ono njih 10 cuva loptu 10 minuta, a sve dodavanja na prvu. Jos neki mali (najmanji medju njima) isti Alen Halilovic :o

Mozda je i razlog zasto Zepce ove godine nije napravilo prvi tim upravo ovako dobri juniori. Mozda zele sacekati da ovi momci prikupe jos iskustva i onda ih odmah gurnuti u vatru, uz jos par igraca koji su i prije igrali. Troskovi ce za pocetak biti minimalni, a momcima ce motiv porasti. Jer zaista bi im bilo draze da dobiju i nesto novca zbog svih onih treninga i utakmica koje su odigrali.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 26 okt 2012, 23:51

Sjecam se zepca kad je dobilo slobodu u zepcu mislim de je bilo tri razlike imali ste strasnu ekipu .Uvjek je bila muka igrati na tusnju protiv vas.Tada su igrali koliko sjecam igraci koji su igrali onaj kup uefa Brasnic,onaj albanac doci,hasanovic ,mikelini,stari spic vahidin imamovic,sirovica,mesic,ljuta bila odlicna ekipa.Volio bih da se vratite jer imate uslove za pojedine klubove koji su zalutali u premier ligu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 okt 2012, 00:10

Tada smo imali prejaku ekipu, jedan od najboljih i najuslovnijih stadiona u cijeloj drzavi i odlicnu posjetu na svakoj utakmici. Padale su u Zepcu skoro sve ekipe iz vrha PL, a cak smo igrali i u "Evropi" :D Tada smo imali igrace koji su igrali u reprezentaciji (Brasnic), a kasnije je i Mikelini odigrao utakmicu za repku.
Vjerujem da ce Zepce se ponovo vratiti u PL, ali to svakako nece biti u skorijoj buducnosti.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 okt 2012, 01:06

el-fighter je napisao/la:Tada smo imali prejaku ekipu, jedan od najboljih i najuslovnijih stadiona u cijeloj drzavi i odlicnu posjetu na svakoj utakmici. Padale su u Zepcu skoro sve ekipe iz vrha PL, a cak smo igrali i u "Evropi" :D Tada smo imali igrace koji su igrali u reprezentaciji (Brasnic), a kasnije je i Mikelini odigrao utakmicu za repku.
Vjerujem da ce Zepce se ponovo vratiti u PL, ali to svakako nece biti u skorijoj buducnosti.
Za jedno 30-50 godina se to mozda i desi :cry: :mrgreen: .Sa ovakom vlasti (gradskom) Zepce nikada nece uci u PL,jer ne postoji volja za takvo sto.

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2013, 18:37

Opet gradom svakakve price kruze, opet mozemo do kolovoza da sanjamo :lol: . Inace, danas ugledah ove pionire, vratili se iz Zavidovica, upitah ih jel znaju sta o seniorima i dobih info da im trener skoro svaki trening govori da bi nesto mogli biti, a i da su neki likovi s nasim trenerima u Zavidovicima nesto o tome pricali, kao da su culi i oni da ce nesto biti.

Prosle sezone sam bio previse razocaran da bi imao zivaca napisati zasto seniorski tim nije u pogonu. Bivsi predsjednik i glavni sponzor imenom i prezimenom Vinko Maric od kluba trazi novac. On je kao sponzor klubu davao svoj hotel za karantene, to klub nije platio, jer je to sponzorski poklon il tako nesto. U zadnje vrijeme Maricevu firmu redovno ceslja inspekcija, te je gospodin u dugovima do grla. Navodno otplacuje vise kredita, sto je najgore ne svojih, vec tudjih. Imalo se para, pa se razbacivalo potpisima na papirima za jamce. Kad se proculo da klub ima upravu, da se pokrece seniorski tim on se javio da naplati svoje poklone, te je rekao da ce pokrenuti neke postupke ukoliko se njemu ne da novac koji je bio namijenjen za financiranje seniorskog tima. Sto je oko toga uradjeno ne znam, kao ni da li ce ove sezone ista biti uradjeno. Steta da je iza ovog kluba ostalo toliko repova, zaista nebi bilo lose da se osnuje novi klub. Za nas iz Zepca bi to i dalje bio isti klub, igrao bi na istom stadionu, isti ljudi bi voljeli taj klub, jer u ovom gradu je uvijek postojao samo jedan klub. Najvise mi je zao stadiona koji ima ogroman potencijal, te uz minimalna ulaganja moze zadovoljiti danasnje zahtjeve za igranjem PL.

Zanimljivo da i sin trenra juniora ove sezone izlazi iz juniorskog pogona, te i to gledam kao motiv. Taj trener danas vodi sve oko kluba i ako netko moze nesto poduzeti onda je to on. Ukoliko za sina ima neke druge planove onda mu ovo nece biti pod moranjem. Jedini je problem da li ce mu ti drugi planovi uspjeti i da li ce mu sin uopce odmah da se uklopi negdje drugo ili ce lezati kod kuce, ali znam da je on neka glava u Savezu, znao sam ga vidjati na slikama s nekih okupljanja u opremi reprezentacije.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 maj 2013, 20:14

Daj Boze da ponovno krene nas klub s radom.Bas jucer sam s kolegom jedinom govorio o tome,u dusi mi je zao sto nas vise nema,pa makar i u 4.ligi.
Ovo za Marica ako je istina onda je fkt dj*bre.Smatrao sam ga za OK lika,mada znam da je on unistio klub i znam da je protiv Slavije se Zine s njim zbog toga posvađao.Uostalom sto ocekivati od ratnog profitera nego da se hvata slamke kad tone :twisted: :twisted:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2013, 21:38

Lik je za vrijeme rata bio zastupnik Caritasa, a imao trgovinu. Sve je jasno, danas Onaj odozgo dosao da mu sve naplati, pa se on vuce na sve strane kako bi se spasio.

Ja znam vise namjestenih utakmica. Imam prijatelja koji je trenirao i koji je svojim usima cuo razgovore igraca dok je donosio lopte. Jedan primjer kad je ako se ne varam Posusje igralo tu, vodilo 2-0 na poluvremenu, nasi izjednacili odmah na pocetku drugog. Posusje stiskalo i igraci Posusja govorili Nidzi koji mu je ku*ac, da bi na kraju poveli 3-2, lik mu prisao i rekao 'hvala Bogu da si pustio jednu'. Takodjer se ja sjecam utakmica protiv Slobode kad je Sloboda vodila 1-0, usao onaj Gurmanov sin, zabio gol, a sudac produzio 6 minuta. Naravno, u tih 6 minuta Sloboda zabila. Taj prijatelj mi kaze kako su ovi sto su bili na bolnickim nosilima kraj klupe nasih culi da Baco tom Gurmanovom sinu psuje nesto i govori 'sta si zabio sad kad smo prodali'. Momak nije znao, potrcao treneru u zagrljaj misleci da je dobro uradio. Najbizarnija stvar je ona luda utakmica s Orasjem. Nju je Maric prodao, valjda misleci kako nasi ionako nikog ne dobijaju, jos sad uzeli igrat s juniorima. Na kraju Zepce s juniorima slavi 5-4, Maric nikome nije rekao, te ga nekoliko tjedana nije bilo u Zepcu, dok je svaki dan netko iz Orasja dolazio po pare. To mi takodjer taj prijatelj pricao, njemu netko od rodbine gore radi. Ima jos tih prica, i naravno, sve te utakmice bile su u reziji jednog i jedinog Vinka Marica.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 00:42

Signore je napisao/la:Lik je za vrijeme rata bio zastupnik Caritasa, a imao trgovinu. Sve je jasno, danas Onaj odozgo dosao da mu sve naplati, pa se on vuce na sve strane kako bi se spasio.

Ja znam vise namjestenih utakmica. Imam prijatelja koji je trenirao i koji je svojim usima cuo razgovore igraca dok je donosio lopte. Jedan primjer kad je ako se ne varam Posusje igralo tu, vodilo 2-0 na poluvremenu, nasi izjednacili odmah na pocetku drugog. Posusje stiskalo i igraci Posusja govorili Nidzi koji mu je ku*ac, da bi na kraju poveli 3-2, lik mu prisao i rekao 'hvala Bogu da si pustio jednu'. Takodjer se ja sjecam utakmica protiv Slobode kad je Sloboda vodila 1-0, usao onaj Gurmanov sin, zabio gol, a sudac produzio 6 minuta. Naravno, u tih 6 minuta Sloboda zabila. Taj prijatelj mi kaze kako su ovi sto su bili na bolnickim nosilima kraj klupe nasih culi da Baco tom Gurmanovom sinu psuje nesto i govori 'sta si zabio sad kad smo prodali'. Momak nije znao, potrcao treneru u zagrljaj misleci da je dobro uradio. Najbizarnija stvar je ona luda utakmica s Orasjem. Nju je Maric prodao, valjda misleci kako nasi ionako nikog ne dobijaju, jos sad uzeli igrat s juniorima. Na kraju Zepce s juniorima slavi 5-4, Maric nikome nije rekao, te ga nekoliko tjedana nije bilo u Zepcu, dok je svaki dan netko iz Orasja dolazio po pare. To mi takodjer taj prijatelj pricao, njemu netko od rodbine gore radi. Ima jos tih prica, i naravno, sve te utakmice bile su u reziji jednog i jedinog Vinka Marica.
Ma znam i ja tonu tih prici oko namjestanja utakmica ovdje kod nas.Sjecam se u 2.ligi protiv Olimpica,oni vode 0:2,a iza mene sjedili Koco i caca od Adilovica i ovaj Adilovic kaze dogovoreno 2:2 i bi na kraju tako.Sjecam se neki i raniji sezona,no nije sve za pricu :mrgreen: .Znam da je dosta utakmica zadnje dvije sezone prodano,a prije toga dosta ih je bilo kupljeno.Samo za Vinka se zna da je lopov,nije samo u pitanju Caritas ima on i mracniju stranu,no necemo ovdje o tome :D

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.