Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ajdin Hasić
Možda je ovo i dobro, da je odma uletio u prvih 11, do sad bi mislio da je Messi.
Njemu ne fali samopuzdanja, bolje da polako ulazi u ekipu jer će više cijenit kad jednom postane starter.
Njemu ne fali samopuzdanja, bolje da polako ulazi u ekipu jer će više cijenit kad jednom postane starter.
Streich me ono bas iznervirao jer nije bilo Demira ni na klupi, ali nisam mu staaru lanuo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 14:12Streich, Yalcin, čekamo Koemana? Ako već nisi heheheh.
Za ovog se zafrkavam trenera.
Mada ovih Turaka ima, necemo ih sve moci ni pohvatati, vise reprezentativaca mi imamo u Turskoj, nego Turska.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bešika gubi, vrijeme je za Banovičkog Dybalu. Kakvo je ovo sranje od ekipe tačno su za bešike.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gledaj klupe: Vida, Ljajic, Ozyakup, HasicDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:39Bešika gubi, vrijeme je za Banovičkog Dybalu. Kakvo je ovo sranje od ekipe tačno su za bešike.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel i jedna liga ovako nazadovala kao što su Slovenska i Turska? Potop epskih razmjera, SLovenska je sad doslovno na nivou PLBiH. Galata izgubila od Rangersa, Bešika ispada od Rio Ave.
⚜️~⚜️~⚜️
da imaju pameti iskesirali bi Amira
E kurca i ekipe
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odigrao je Amir opet dobru utakmicu

⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Pa nije baš da je Slovenska ikad bila jaka.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:48Jel i jedna liga ovako nazadovala kao što su Slovenska i Turska? Potop epskih razmjera, SLovenska je sad doslovno na nivou PLBiH. Galata izgubila od Rangersa, Bešika ispada od Rio Ave.
Imali su samo taj period jedne ekipe (Maribor) kad je Zahovič došao.
Ko im je ovaj morž od trenera? Liči mi na nekoga 

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 04 okt 2020, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Pazi ovog jablana sta je ofulao, pa ova Turska liga je stvarno cirkus kolorado.
Ljaljic je na nivou Cukarickog.
Ljaljic je na nivou Cukarickog.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar je Hasko bio, ali ovo okruženje je kancerogeno za njega. Živi kancer Bešika.
⚜️~⚜️~⚜️
Pitanje je da li je i na tom nivou! Vidjeli smo kako su prosli u kval., svi, pocevsi od Celja pa nadalje. A eto, neki im je test bio i Zrinjski, drugi tamo protiv treceg ovamo, u sred Slovenije... sve smo vidjeli! Dakle, pitanje je da li je i na našem nivou ta liga. Tereni su bolji, imaju.ljepše.dresove itd.,.pa.nam zato mozda izgledaju ozbiljnije, ali da su kvalitetniji, nisam siguran. Iako,.i jedni i drugi smo- smece.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:48Jel i jedna liga ovako nazadovala kao što su Slovenska i Turska? Potop epskih razmjera, SLovenska je sad doslovno na nivou PLBiH. Galata izgubila od Rangersa, Bešika ispada od Rio Ave.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Sta kazu neki: "Treba pozvati Hasica u A-reprezentaciju za oktobarske utakmice."
Svi koji su to napisali trebaju se ispisati sa foruma...povezivati igraca s A-reprezentacijom nakon 2 ozbiljnije utakmice u klubu nakon skoro 2 godine...
...
Sto se tica Hasica, nadam se da ce uspjeti otici na posudbu u Superligi, tipa Malatya koja se spominjala, Denizli i sl. Negdje gdje ce redovno igrati. U Besiktasu ove sezone neće imati prostora, to je sada vec jasno...vidjet cemo opet sta ce se desiti.
Svi koji su to napisali trebaju se ispisati sa foruma...povezivati igraca s A-reprezentacijom nakon 2 ozbiljnije utakmice u klubu nakon skoro 2 godine...
...
Sto se tica Hasica, nadam se da ce uspjeti otici na posudbu u Superligi, tipa Malatya koja se spominjala, Denizli i sl. Negdje gdje ce redovno igrati. U Besiktasu ove sezone neće imati prostora, to je sada vec jasno...vidjet cemo opet sta ce se desiti.
Navodno je Alanya bila poslala upit ali Besiktas odbio.
Nadam se da ce otici na kraju negdje - ne znam kada u Turskoj zavrsava prelazni rok?
Nadam se da ce otici na kraju negdje - ne znam kada u Turskoj zavrsava prelazni rok?
Nije ni na klupu... Zna li ko vise.. Nekontam
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Povrijedjen je, mišić ga zeza!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, General505, greenwood, signalidunapark i 60 gostiju.