Katar 2022. - Kvalifikacije Grupa "D" (BiH)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Katar 2022. - Kvlifikacije Grupa "D" (BiH)
Nije ovo los raspored uopste
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Qatar will take part in UEFA’s FIFA World Cup 2022™ qualifying campaign in Group A.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- hule_barca
- Kontakt:
Ovdje je početak od iznimne važnosti. Ako loše uđemo u kvalifikacije, past ćemo psihički, mijenjati selektora u pola mečeva i ode sve u tačku. U Finskoj minimalno ne smijemo izgubiti, a ako želimo pokazati ozbiljnost i krenuti po baraž, onda moramo slaviti na sjeveru i pokušati otkinuti bod Francuskoj, jer će nam možda taj bod biti zlata vrijedan.
Mes Que Un Club
Kod kuce nisi u stanju dobiti trecerazrednu ekipu iz lazne Irske a pojedini tu pricaju o bodovima protiv trenutno najbolje reprezentacije SVIJETA.
Bosnje

Bosnje

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ja kako znam selektor, koji god da bude, ostaje 4 godine na klupi reprezentacije. Rezultat na svjetsko nije bitan nego se sprema ekipa za EURO. Po statutu naravohule_barca je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:00Ovdje je početak od iznimne važnosti. Ako loše uđemo u kvalifikacije, past ćemo psihički, mijenjati selektora u pola mečeva i ode sve u tačku. U Finskoj minimalno ne smijemo izgubiti, a ako želimo pokazati ozbiljnost i krenuti po baraž, onda moramo slaviti na sjeveru i pokušati otkinuti bod Francuskoj, jer će nam možda taj bod biti zlata vrijedan.

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Forma je relativna i promjenjiva. Mi smo bili losi vec duze vrijeme, kuliminacija je bila u oktobru i novembru. Sad smo u decembru a ovo se igra tek od marta.
a UKRAINA , 6 poraza i 1 pobjeda u zadnjih 7 odigranih utakmica kakve god da jesu....Nisu oni ni po cemu bolji od nase selekcije...
a UKRAINA , 6 poraza i 1 pobjeda u zadnjih 7 odigranih utakmica kakve god da jesu....Nisu oni ni po cemu bolji od nase selekcije...
Uzasno los raspored u prva 3 kola gdje bi se lahko moglo desiti da budes na 0 bodova ili 1. Ja ocekujem 3. Sve preko bi bila premija.
Koliko je los raspored na pocetku kvalifikacija, toliko je dobar na kraju gdje potencijalno odlucujuce utakmice igras na svom terenu.
S dr.strane Ukrajina ima odlican raspored.
Koliko je los raspored na pocetku kvalifikacija, toliko je dobar na kraju gdje potencijalno odlucujuce utakmice igras na svom terenu.
S dr.strane Ukrajina ima odlican raspored.
Jedini plus ove grupe je sto cemo igrati s 2 repke s kojim dosad nismo igrali ... taman da nam Boratovi & Matrushke jos vise ogade fudbal ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Ukraina
24 mart Francuska gostima
28 mart Finska kuci
31 mart Kazakstan kuci
1 sep Kazakstan gostima
4 sep Francuska kuci
9 okt Finska gosti
12 okt BIH kuci
16 nov BIH gostima
I njima je zestoko u pocetku, puno tekmi u 3 dana. Recimo ako izgube od francuza i finci im mahnu jedan poen onda su uzdrmani. Nakon Borata opet idu na francuze, vidjet cemo.....
24 mart Francuska gostima
28 mart Finska kuci
31 mart Kazakstan kuci
1 sep Kazakstan gostima
4 sep Francuska kuci
9 okt Finska gosti
12 okt BIH kuci
16 nov BIH gostima
I njima je zestoko u pocetku, puno tekmi u 3 dana. Recimo ako izgube od francuza i finci im mahnu jedan poen onda su uzdrmani. Nakon Borata opet idu na francuze, vidjet cemo.....
Odličan raspored u borbi za četvrto mjesto
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stroj si za jedenje go.vana
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- invincible1921
- Kontakt:
Uzasno teska i neatraktivna grupa...podsjeca me na onu za koreju i japan: Austrija,izrael, spanija..ja sam prizeljkivao ovu sa hrvatima
=\_1921_/=
- Chapman1886
- Kontakt:
grčevita borba za pretposljednje mjesto
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Mi smo svima neugodni kuci ako bude publike , nema sumnje da cemo Fince kuci mlatnuti , ovo sad sto je bilo sa Bajevicem nije normalno... Vise se sigurno nece ponavljat ...
- Chapman1886
- Kontakt:
Da se u fudbalu igra samo prvo poluvrijeme, mozda bi i mi bili na Euru sljedece godine
Ne leže nam Grčka i Kipar, ne leže nam Republika Irska i Sjeverna Irska, neko nam mora ležati, možda je to baš Ukrajina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.