Cibona Zagreb
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Cibona Zagreb
kazem ti,nisam mogao gledati,a cuj da je bojan bio tu,mislim da bi malo drukcije na kraju bilo,a to za vukusica,ja se slazem da on nije neki igrac,ali u ovakvoj ekipi cibone,ponajvise zbog rotacije veoma,veoma bitan je on...mislim da bi za tomasa najbolje bilo da ostane u ciboni jos jednu sezonu,i to pod uvjetom da peras ostane...gordon ce otici,ali ne sumnjam da ce dovesti nekog solidnog pleja i za dogodine..e sad sta ce biti,ceka se tedeschi 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Zašto mislim da je Cibona ovo pustila da ovi prođu?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
nisi jedini koji to misli,ali ne vjerujem,a sta znas,kad vidis kako je khimki pobjedio,sve je moguce,ali kazem,tesko da je tako bilo...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Ma bilo je, da se mi skupimo ne bi prosuli toliku razliku, saznao se rezultat i Peras je pustio svome bivšem klubu, to se iščitava i iz izjava igrača. U nedjelju Olimpija padawade je napisao/la:nisi jedini koji to misli,ali ne vjerujem,a sta znas,kad vidis kako je khimki pobjedio,sve je moguce,ali kazem,tesko da je tako bilo...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
oklen to da olymiacos nije pustio,gledao sam utakmicu cibone i ono je puštena utakmica,što ima peras od tog?pa jel sam najavljivao prije tekme da mu je caja najdraži klub posle cibone,uostalom tamo je i igrao veći dio svoje karijere...Bijeljinac je napisao/la:Ako je Cibona ovo pustila (u sto ne vjerujem, niti zelim da vjerujem), onda Cibosi nisu ni blizu institucije, nego su najobicniji mali klub (mogla bi se ugledati na PAO koji je maksimalno zavrsio takmicenje, iako ni Olimpijakos nije pustao Himkiju, sto je za pohvalu). Ipak ja ne vjerujem da je to Cibona pustila, sta ima Peras od toga ako Kaha prodje?Ted Mosby je napisao/la:Zašto mislim da je Cibona ovo pustila da ovi prođu?
Opravdanje za poraz nije, ali Cibona ono sinoc nije pustila, nema teorije. Ko se ikada bavio sportom zna i zasto. Sto bi propustali takvu priliku da dodatno podignu samopouzdanje pred zavrsnicu NLB lige??? Ne pobjedjuje se svaki dan u Vitoriji.
Ma šta Olympiakos nije pustio? Braća pravoslavci su se dogovorili ali nije im uspjelo.
Perasu je Caja najdraži klub poslije Cibone i Splita, tamo je igrao, bio trener i navijači su mu poželjeli dobrodošlicu, tamo igraju naši Teletović i Barać, trener je s ovih prostora, učio je Perasa zanatu. Ma 100 posto je pušteno
Perasu je Caja najdraži klub poslije Cibone i Splita, tamo je igrao, bio trener i navijači su mu poželjeli dobrodošlicu, tamo igraju naši Teletović i Barać, trener je s ovih prostora, učio je Perasa zanatu. Ma 100 posto je pušteno
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Bily Piton
- Kontakt:
hahhaa jbt po ovom Mosbiju Cibona bi trebala osvojiti Evroligu sa 4 pobjede..jbt...čuj to pustila..slabo ti je opravdanje za poraz..Kaha je bolja ekipa i zato je pobjedila i tu je kraj priče,a i bilo bi nepošteno da Cibona prođe u 1/4 f...po ničemu to nije zaslužila ove godine..Pobjedili su Asvel,Žalgiris i Fener(najlošije ekipe ove godine) i Himki koji je dobra ekipa,ali sigurno ne spada u krem evropske košarke...Cibona je dobra ekipa,ali ne toliko dobra ove godine da bi igrala u 1/4 f..
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
-
- Kontakt:
naravno da je caha bolja,i da cibona nije zaslužila prolaz s ovoliko pobjeda,ali ipak ti porazi su se desili sve u zadnjim sekundama tekme,tako da je vrlo lako omjer mogao bit i 5-1,a isto tako partizan je dobivao sa 2-3 razlike i njegovi protivnici su isto tako nesretno gubili(marossi) ali neznam da ima ijedna momčad ove godine koja je imala ovoliko pehova s ozljedama kao cibona
da je LR dao onaj skoro pa zicer,da je papalukasu svirana tehnicka,da je usao zadnji sut bojanov u grckoj,cibona bi imala jos tri pobjede,ali nije i tu je kraj price..caja je daleko igracki bolja od ovakve cibone u ovom trenutku,ali cibona ima jednu ogromnu vrlinu sto ih krasi,a to je zajednistvo svih igraca i pored novcane situacije u kojoj se nalaze...tako da je sad bespotrebno i besmisleno pricati o nekim poredjenjima sa partizanom koji je ruku na srce ove sezone imao srece,ali boze moj,sve je to dio igre... 

- Bily Piton
- Kontakt:
wade je napisao/la:da je LR dao onaj skoro pa zicer,da je papalukasu svirana tehnicka,da je usao zadnji sut bojanov u grckoj,cibona bi imala jos tri pobjede,ali nije i tu je kraj price..caja je daleko igracki bolja od ovakve cibone u ovom trenutku,ali cibona ima jednu ogromnu vrlinu sto ih krasi,a to je zajednistvo svih igraca i pored novcane situacije u kojoj se nalaze...tako da je sad bespotrebno i besmisleno pricati o nekim poredjenjima sa partizanom koji je ruku na srce ove sezone imao srece,ali boze moj,sve je to dio igre...
Šta bi bilo,da je bilo....

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
da li sam ja rekao da je cibona zasluzila da igra f4?nisam,jer objektivno s onakvom ekipom to nije bilo moguce nikako...a sad to sto partizan ima jednu kvalitetnu skolu kosarke,premda i one manje vise dovode igrace sa 17-18 godina,znaci skoro vec formirane igrace,ali opet to nimalo ne umanjuje ono sto dule vec godinama radi u europi... 

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Leon Radošević (20) bio je u vezi s djevojkom godinu i pol dana, živjeli su zajedno. Mislio je da je sve savršeno dok sasvim slučajno nije otkrio da ga vara, i to ni više ni manje nego s kapetanom Cibone Marinom Rozićem (27)
Vezu je odmah prekinuo i odlučio otkriti što mu je na duši...
- U ponedjeljak joj je prijateljica došla kod nas u posjet. Ja sam morao na trening, ali mi je palo na pamet da ih snimim jer su me zanimali ti ženski razgovori. Ujutro sam preslušao što je snimljeno i šokirao se - počeo je ispovijest mladi Radošević, koji se od posljednjeg igrača s klupe u samo nekoliko mjeseci prometnuo u najvažnijeg visokog igrača u momčadi
- Ispričala je prijateljici da joj se Roza javio i da je otišla u njegov stan. Mislim da se te večeri ništa nije dogodilo jer je priznala da nisu imali kondoma, ali da su se ljubili kao klinci. Šokiralo me koliko je euforično pričala o svemu.
Curu je 'nogirao' iz stana - Leon Radošević
Znam da je s njim već prije razmjenjivala poruke, pisala kako joj je žao što sinoć nisu bili sami... Dogovarala se da se nađu na starome mjestu. Sumnjam da to traje već neko vrijeme - nastavio je Leon, koji je zatim nazvao djevojku i rekao joj da želi da se nađu jer je sve saznao.
- Prvo je sve demantirala, nije joj bilo jasno zašto je izbacujem iz stana, ali onda sam joj pustio snimku. Promijenila je boju 15 puta, pokupila je stvari i otišla. Mislim da je otišla k njemu, ali da ju je i on zatim 'otkantao’ - kaže.
Cijela situacija očito je nepovratno narušila odnose između kapetana i nadolazeće zvijezde, kojoj je ipak lakše biti u klubu jer je Rozić ozlijeđen i vjerojatno više neće igrati ove sezone.
- Mogu ga pogledati u oči, ali razgovarati s njim više ne. Dobro je što je ozlijeđen pa ga ne moram gledati. Iskreno, nadam se da će se sve riješiti tako što će on otići iz kluba na ljeto. Neka ih, nek’ im je sa srećom.
- U ponedjeljak joj je prijateljica došla kod nas u posjet. Ja sam morao na trening, ali mi je palo na pamet da ih snimim jer su me zanimali ti ženski razgovori. Ujutro sam preslušao što je snimljeno i šokirao se - počeo je ispovijest mladi Radošević, koji se od posljednjeg igrača s klupe u samo nekoliko mjeseci prometnuo u najvažnijeg visokog igrača u momčadi
- Ispričala je prijateljici da joj se Roza javio i da je otišla u njegov stan. Mislim da se te večeri ništa nije dogodilo jer je priznala da nisu imali kondoma, ali da su se ljubili kao klinci. Šokiralo me koliko je euforično pričala o svemu.
Znam da je s njim već prije razmjenjivala poruke, pisala kako joj je žao što sinoć nisu bili sami... Dogovarala se da se nađu na starome mjestu. Sumnjam da to traje već neko vrijeme - nastavio je Leon, koji je zatim nazvao djevojku i rekao joj da želi da se nađu jer je sve saznao.
- Prvo je sve demantirala, nije joj bilo jasno zašto je izbacujem iz stana, ali onda sam joj pustio snimku. Promijenila je boju 15 puta, pokupila je stvari i otišla. Mislim da je otišla k njemu, ali da ju je i on zatim 'otkantao’ - kaže.
Cijela situacija očito je nepovratno narušila odnose između kapetana i nadolazeće zvijezde, kojoj je ipak lakše biti u klubu jer je Rozić ozlijeđen i vjerojatno više neće igrati ove sezone.
- Mogu ga pogledati u oči, ali razgovarati s njim više ne. Dobro je što je ozlijeđen pa ga ne moram gledati. Iskreno, nadam se da će se sve riješiti tako što će on otići iz kluba na ljeto. Neka ih, nek’ im je sa srećom.
Rozić 27 godina ima, tako mislim, ovaj 20. Ali istina je, provjereno je.
Furaju se na Engleze, najjača je da nije bilo gume, samo smo se ljubili.loooooooooool
Furaju se na Engleze, najjača je da nije bilo gume, samo smo se ljubili.loooooooooool

nisam to ocekiv'o od rozica,poznavajuci o kakvom se borcu na terenu radi,ali ocito da je malo previse se "borio" i na drugim podrucjima...
po meni ionako u repki koja bi trebala ici na svjetsko roza-viroza bi mogao da bude 12-tu ili 13-ti igrac..
a leon u reprezentaciji,hmm dok su god tu od starijih vujo,kasun a od mladjih tomas,delas i ostali ne mislim da ima uopste mjesta,mozda za jedno 2 godine..

po meni ionako u repki koja bi trebala ici na svjetsko roza-viroza bi mogao da bude 12-tu ili 13-ti igrac..
a leon u reprezentaciji,hmm dok su god tu od starijih vujo,kasun a od mladjih tomas,delas i ostali ne mislim da ima uopste mjesta,mozda za jedno 2 godine..
postavio sam vec link za ovo gore navedenoNeutral je napisao/la:Leon Radošević (20) bio je u vezi s djevojkom godinu i pol dana, živjeli su zajedno. Mislio je da je sve savršeno dok sasvim slučajno nije otkrio da ga vara, i to ni više ni manje nego s kapetanom Cibone Marinom Rozićem (27)

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........wadeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zasto leona zastowade je napisao/la:nisam to ocekiv'o od rozica,poznavajuci o kakvom se borcu na terenu radi,ali ocito da je malo previse se "borio" i na drugim podrucjima...![]()
![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam vidio, trebao si ovako, onako lijeno nekimo da upadaju na linkove, neki radi limita, nekima lijeno da jednostavno odu tamo 

cuj neno leon ce da bude nba centar ili ce da ode u zabok ili dubravu,tamo negdje
a za bojana,nadam se da ce kad se vrati biti u onoj formi u kakvoj je bio prije povrede,s bojanom,zdravim vukusicem biti ce to jedna druga cibona,pa tako i u finalu protiv partizana

a za bojana,nadam se da ce kad se vrati biti u onoj formi u kakvoj je bio prije povrede,s bojanom,zdravim vukusicem biti ce to jedna druga cibona,pa tako i u finalu protiv partizana

ovo sam napisao nakon prolaska u TOP 16 da je cibona jedna strasno limitirana ekipa, barem sto se tice unutrasnje linije.....bojim se da ce sada da potonu jos vise u formi...mada volio bih da gledam pravi basket u finalu...neno#4 je napisao/la:pa ovo je ravno prolasku u TOP 8.....kako strasno limitirana ekipa bez unutrasnje igre...bez centra (bagaric to nikada nije bio - samo dobar sljaker za 10 minuta, andric - strasno luda i uzarena glava, i mali leon koji se strasno bori ali ima takav nedostatak tehnike da je to nevjerovatno....), bez pravog krilnog centra, vedran je to malo bio jedno vrijeme, ali ledja i problemi, mali zubo stoji na trici i to je to.....znaci na ledjima neunistivog marka, bez roze viroze, sa gordonom i sa bojanom koji mijenja raspolozenje svako poluvrijeme....ovo je preveliki uspjeh mada se mora priznati da im je grupa bila slaba osim barse i siene......oronuli fener, usudit cu se reci sa mojim dragim bosom koji je zreo za penzije, zalgiris, i ekipa koja nema glavu ni rep( asvel)....to ne umanjuje uspjeh cibone.......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.