Grupa D (Engleska, Hrvatska, Škotska i Češka)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Engleska, Hrvatska, Škotska i Češka)
Danas dizalica.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hrvati muda do poda, iako nista što već nismo vidjeli od komšija. Pobjeđuje ko je naučio haja. Čestitke
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Samo da se upišem...fantastičan gol Luke Modrica, karakterističan (samo) za njega.
Svaka čast.
Hrvati opet mogu daleko samo ako im se poklopi zrijeb do finala kao i na SP u Rusiji gdje su izbjegli sve moguće favorite.
Svaka čast.
Hrvati opet mogu daleko samo ako im se poklopi zrijeb do finala kao i na SP u Rusiji gdje su izbjegli sve moguće favorite.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Provukoše se susjedi, nezasluženo. Šteta. Česi su zaslužili.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Tempiranje forme za zavrsnicu - done
Drugo mjesto u skupini i guranje engleskih papana na skupinu smrti - done
Dalic najbolji trener Eura, indeed.
Drugo mjesto u skupini i guranje engleskih papana na skupinu smrti - done
Dalic najbolji trener Eura, indeed.
Sto bi bilo nezasluzeno? Cista pobjeda, protiv Ceske penal, sprdali se i Englezi. Ti slabije razumijes. Za koga ti navijas?ArtVandelay je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:44Provukoše se susjedi, nezasluženo. Šteta. Česi su zaslužili.
Za Švedsku, tamo je na socijalisotomayor je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:28Sto bi bilo nezasluzeno? Cista pobjeda, protiv Ceske penal, sprdali se i Englezi. Ti slabije razumijes. Za koga ti navijas?ArtVandelay je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:44Provukoše se susjedi, nezasluženo. Šteta. Česi su zaslužili.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:40Za Švedsku, tamo je na socijalisotomayor je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:28Sto bi bilo nezasluzeno? Cista pobjeda, protiv Ceske penal, sprdali se i Englezi. Ti slabije razumijes. Za koga ti navijas?ArtVandelay je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:44Provukoše se susjedi, nezasluženo. Šteta. Česi su zaslužili.![]()
Svedski socijalisti su jezgroviti.
-
- Kontakt:
Koja nepravda , prvo nije dosudjen cist penal za Spaniju , i onda nesretan autogol 

-
- Kontakt:
A tek vidim transparent Odzak i hrvatska zastava , bosanski katolici iz Bosne , veci hrvati od pravih hrvata dno .. dna.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nema pravih hrvata kao niti pravih bosnjaka a Bogami pravih srba nema nikako.jamesrodriguez je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:36A tek vidim transparent Odzak i hrvatska zastava , bosanski katolici iz Bosne , veci hrvati od pravih hrvata dno .. dna.
Ma furaju se da su hrvati sa sahovnicama i bla bla umijesto hajvani da se uclane u bh fanaticose i podrze svoju reprezentaciju sad kad je najteze toliko lijepih zastava nase BiH i toliko pluralizma kao i uvazavanja sa sve tri strane a nogome nas razdvaja ,**** katolicka koja se krste i misle da su hrvati samo jer **** u Isusa vjeruju da se mene pita sve bi ove bosanske katolike koje nose zastave susjedne nam zemlje pocerao u maticu pa tamo budi rvatina.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Bravo potpisujem sve i jednu rijec.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:15Nema pravih hrvata kao niti pravih bosnjaka a Bogami pravih srba nema nikako.jamesrodriguez je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:36A tek vidim transparent Odzak i hrvatska zastava , bosanski katolici iz Bosne , veci hrvati od pravih hrvata dno .. dna.
Ma furaju se da su hrvati sa sahovnicama i bla bla umijesto hajvani da se uclane u bh fanaticose i podrze svoju reprezentaciju sad kad je najteze toliko lijepih zastava nase BiH i toliko pluralizma kao i uvazavanja sa sve tri strane a nogome nas razdvaja ,**** katolicka koja se krste i misle da su hrvati samo jer **** u Isusa vjeruju da se mene pita sve bi ove bosanske katolike koje nose zastave susjedne nam zemlje pocerao u maticu pa tamo budi rvatina.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Tu drobez su ti zastupali koliko znam samo nacionalsocijalisti u Nemackoj svojevremeno derane nedozreliAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:15Nema pravih hrvata kao niti pravih bosnjaka a Bogami pravih srba nema nikako.jamesrodriguez je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:36A tek vidim transparent Odzak i hrvatska zastava , bosanski katolici iz Bosne , veci hrvati od pravih hrvata dno .. dna.

Mozes da navijas za ili protiv Hrvatske, ali ove budalastine niti imaju veze sa normalnim zivotom i vrednostima ljudske civilizacije, a sa fudbalom ponajmanje.
-
- Kontakt:
Rodriguez stvarno ne znam zbog cega si toliko isfrustriran. Odzak je vec vise od 100 godina vecinski hrvatski grad/opcina, kao i Livno, Siroki, Posusje itd. Navijaju ljudi za Hrvatsku, ne znam sta tu ima cudno i lose.
Svako voli svoj narod i ima osjecaje za svoje. Ako se neko osjeca i izjasnjava kao Bosnjak, Hrvat ili Madjar npr. nemas ti pravo njega uciti ko je i sta je.
Ovu drzavu ce i uyebat to sto svako sere po tudjem dvoristu a ne gleda svoje.
Svako voli svoj narod i ima osjecaje za svoje. Ako se neko osjeca i izjasnjava kao Bosnjak, Hrvat ili Madjar npr. nemas ti pravo njega uciti ko je i sta je.
Ovu drzavu ce i uyebat to sto svako sere po tudjem dvoristu a ne gleda svoje.

E nek su rvati ispali,otkad su to Odzak i Jajce u Hrvatskoj

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Necu navijati za Hrvatsku sve dok ne bude prestala da se mjesa u nase unutrasnje poslove i da siri propagandu o nekakvim "islamistima" u Bosni.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
-
- Kontakt:
Bajramovic1999 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 02:26Rodriguez stvarno ne znam zbog cega si toliko isfrustriran. Odzak je vec vise od 100 godina vecinski hrvatski grad/opcina, kao i Livno, Siroki, Posusje itd. Navijaju ljudi za Hrvatsku, ne znam sta tu ima cudno i lose.
Ovu drzavu ce i uyebat to sto svako sere po tudjem dvoristu a ne gleda svoje.![]()
Ne mogu se sloziti sa tobom , da su vecina bosanski katolici u tim opcinama to stoji , ali druze kapiras li Odzak je u BiH , nije u rvatskoj.
Ponavljam jos jednom ako pacenici toliko pate za sahovnicom kofere u ruke i pravac matica pa neka budu tamo veci rvati od pravih rvata.
Rodjeni u BiH , zaradjuju u BiH , pra .. pra djedovina im u BiH a ono na transparentu Odzak i sahovnica.
Nemas potrebe da me ubjedjujes u suprotno.
Svi koji BiH ne smatraju svojom domovinom i navijaju za druge repke kofere u ruke i pravac matica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.