Bio i ostao najveća kiksara u svijetu fudbala
Od svih onih nepoželjnih igrača iz prošle sezone jedini je on osto....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da bi Alihodžić imao mjesta sad u prvih 11 a za ŠabanHadžovića nisam siguran.bojamora je napisao/la: ↑14 jul 2021, 14:14U odnosu na prošlu sezonu ostali smo bez predsjednika, direktora, uprave i skupštine. Takođe bez stručnog štaba. Po meni ostali smo bez 6 igrača koji bi imali mjesta sada u prvih 11 i skoro kompletne klupe. Po meni tih 6 igrača su Erić, Stevanović, Miličević, Šabanhadžović, Ramović i Lendrić. Nisam stavio Ikića, Čelikovića, Šehića, Alihodžića, Miletića, Veselinovića koji po meni ne bi imali mjesta da je ovih 6 ostalo. Nikoga ozbiljnog nismo doveli a još se mora napomenuti da prošle sezone smo imali najgoru ekipu sigurno 10, 15 zadnjih godina. Takav udar ne bi izdržali ni najače ekipe iz Premijer lige a da se ne bore za opstanak. Zato treba biti svjestan toga i ne pljuvati i tjerati i ovo jada što nam je ostalo i shvatiti da bi nam uspjeh bio da izbjegnemo borbu za opstanak.
Ne zamijeraj djeci ipak su trenirali Gušo i KarićMojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2021, 16:31Jao golmana jadan ti djavo.. Pa sta su ova djeca trenirala citav zivot..
Ma upalim se kad ljudi ne mogu da shvate da su djeca skoro pa najmanji problem. Nije mi problem napisati da je Durakovic spor, da je Gasal ovakav ili onakav ali Veseli je imao platu cca 5 milja KM i sad ispada da je kao najveci problem u nekom djetetu koje i da potpise ugovor nece imati ni pola plate kao sto je imao debil. Forsirati neko talentovano dijete ili retarda koji zabija jedan gol u citavoj sezoni, bas velika dilema i trebas biti ono bas veliki strucnjak da izaberes prvu opcijuSudoHusika je napisao/la: ↑14 jul 2021, 15:57Kako se @brko upali kad se kritikuju Gasal i Duraković.![]()
Mislim da jeste prvi put.drzgemboadislic je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:07Je li ovo prvi put da nam sudi pred publikom nakon onog penala Zrinjskom?
Gdje god hoces, posto se testiras o svom trosku.. Najeftiniji je antigenski i ne smije biti stariji od 24h, sto u prevodu znaci da se po pravilu trebas testirati na dan utakmice.. Ovi antigenski se krecu od 30 do 50KM.. Nadajmo se da ce promijeniti ova pravila u narednih dan-dva, jer ako ne promijene na stadionu ce biti vakcinisani i oni sto su prebolili u zadnjih pola godine..avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:12Hjoj biće sočnih psovki sa istoka
Daj objavite gdje i kad je testiranje da se mogu organizovati radi posla..
E vala tolike pare u ovom vaktu neće moći..MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:20Gdje god hoces, posto se testiras o svom trosku.. Najeftiniji je antigenski i ne smije biti stariji od 24h, sto u prevodu znaci da se po pravilu trebas testirati na dan utakmice.. Ovi antigenski se krecu od 30 do 50KM.. Nadajmo se da ce promijeniti ova pravila u narednih dan-dva, jer ako ne promijene na stadionu ce biti vakcinisani i oni sto su prebolili u zadnjih pola godine..avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:12Hjoj biće sočnih psovki sa istoka
Daj objavite gdje i kad je testiranje da se mogu organizovati radi posla..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Lokomotifa, Rule_hz i 42 gosta.