Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Bravo debili za ovaj transfer. Poslije Ceha, jos jedan lik koji fakticki igra za Celzi iako je u Arsenalu

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mi nismo loši, mi previše smo grozni.
Realno nije ovdje da se uperi prstom u jednog čovjeka, ako već mora onda u onog s brkovima, riba od glave dismr.
Realno nije ovdje da se uperi prstom u jednog čovjeka, ako već mora onda u onog s brkovima, riba od glave dismr.
Šteta što Tavareš nije dešnjak, imao bi puno više prostora za igru. Ima fizičke predispozicije da bude top igrač. Podsjeća me igrom na Alfonsa Dejvisa.
Što se utakmice tiče, ljudima su poklonili pobjedu. Ništa superiorniji igrom nisu bili, osim što su maksimalno iskoristili Romelovu snagu i svaki put kada su bili u problemu, rješavali su ga dugom loptom. To je ono što ovom Arsenalu fali, jedna gromada naprijed. Previše smo pamučni naprijed za ovakav stil igre. Fali nam Žiru haman.
Što se utakmice tiče, ljudima su poklonili pobjedu. Ništa superiorniji igrom nisu bili, osim što su maksimalno iskoristili Romelovu snagu i svaki put kada su bili u problemu, rješavali su ga dugom loptom. To je ono što ovom Arsenalu fali, jedna gromada naprijed. Previše smo pamučni naprijed za ovakav stil igre. Fali nam Žiru haman.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sve u svemu i dalje nas ujeda za guzicu cinjenica da smo se odrekli Ozila. Najveća greška ovog kluba u zadnjih 40 godina.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Danas upalim tekmu, bukvalno minut prije prvog gola. Gledam covjek na desnoj strani sam stoji i ne vjerujem sta vidim. Kakva kolektiv amatera. Dalje nisam ni gledo, odmah ugasio tekmu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Ozymandias
- Kontakt:
Ko da niko nije igrao na lijevoj strani. Citavo prvo poluvrijeme su stvarali prilike na isti kalup, kroz propuh na lijevoj strani.
- AshburtonG
- Kontakt:
Arteta ako ne dobije nogu bez 2 pobjede u sljedeca 2 meca, ne treba ovaj cirkus vise nikako ni pratit. Smijurija od kluba smo postali i to je najveca cinjenica.
- Marsal
- Kontakt:
Što ne uzmu ovog našeg idiota na posudbu iz Barcelone?
Koliko god da je glup, bolji je od svakog nsšeg veznjaka.
Koliko god da je glup, bolji je od svakog nsšeg veznjaka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo kako se Lukaku jucer posadio kod Marija i maltretirao ga, bas me podsjetilo na onu tekmu kad je jos bio u Evertonu i istu stvar je radio Monrealu.
Frajer zafrkava slabije od sebe sto uopce nije uredu.
Frajer zafrkava slabije od sebe sto uopce nije uredu.
ARSENAL4ever
Oni da išta znaju ne bi držali ElNenya u klubu.
Pjanić, Camavinga, Romero, Dumfries, ostanak Salibe, ostanak Torreire....samo neki od igrača koje smo mogli dovesti/ostaviti i proći 5 puta jeftinije a biti jači za klasu nego sada
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Najgore sto je igracki kadar ocajan, napravio je vec toliko stete da sve i da ga otpuste i dovedu Contea opet ne mozemo dalje od 6-7 mjesta. Ekipa je jednostavno losa. Sto rece Jack makar da imamo Salibu i Toreiru kojeg bi Conte nafurao nesto bi mogli ocekivati.
Vezni Red Partey, Toreira, Pjanic uz Xhaku koji moze biti solidan uz pravog trenera i to je sasvim okej.
Vezni Red Partey, Toreira, Pjanic uz Xhaku koji moze biti solidan uz pravog trenera i to je sasvim okej.
Nije ekipa losa koliko je Arteta napravio da svi lose djeluju. Ljudi pa mi ne stvaramo sanse po utakmici uopste otkako je on nametnuo neke svoje ideje.
Naravno, ekipa nije ni blizu toliko losa da gledamo ovaj jad od fudbala. Arteta je glavni krivac za to. Ali opet nije ni dovoljno kvalitetna za neku ozbiljniju borbu za top 4.
A bukvalno imas 4 tima u vidu 2 mancestera te Liverpoola i Celzija koji su ili godinama gradili super timove ili su ulagali milijarde u ekipu pa sad imaju po 2 tima koja se mogu borit za top4.
Nema tu borbe za top4 u svakom slucaju, ali ovo sto radi Arteta je zlocin protiv covjecanstva, ovo je sramota.
Doslo je do toga da sam se navikao da ne napravimo nijednu sansu po utakmici uopste.
Kao da zivimo najgoru nocnu moru nakon Wengera
Nema tu borbe za top4 u svakom slucaju, ali ovo sto radi Arteta je zlocin protiv covjecanstva, ovo je sramota.
Doslo je do toga da sam se navikao da ne napravimo nijednu sansu po utakmici uopste.
Kao da zivimo najgoru nocnu moru nakon Wengera
- Marsal
- Kontakt:
Lokonga i Partey bi mogli biti fino partnerstvo na sredini. Ali to podrazumijeva da Xhaka ide na klupu sto se nece desiti
- Marsal
- Kontakt:
Bolji Pablo Mari, Holding i Chambers
S po' snage bi rjesavao Lukakua juce. Snaga, smirenost, jednostavnost u igri. Sve je tu
Mozemo mi tu trubiti do sutra, al ne znamo 100% zasto taj momak ne dobiva sansu. Fini igrac, al navodno cudan u glavi barem kolko sam uspio skuziti.
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.