Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Unknown3 » 22 sep 2021, 22:35

Vjerovatno najsmjesnija devetka u Top50 klubova Evrope je Martial.

Taj da odigra 70 utakmica u sezoni po 90 minuta ne moze dati 15 golova.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 sep 2021, 22:40

Sada ide malo veci pritisak na OGS, Mickey cup nije prosao..
Sancho zadnjih minuta umro na terenu :)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 sep 2021, 22:41

Bravo Ole, nije da nismo navikli :puke:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 22 sep 2021, 22:43

Bolje ispasti u prvoj rundi nego ponovo u polufinalu. :mrgreen:
Zabrinjava to sto je drugi sastav West Hama dobio drugi sastav Uniteda, a utisak meca mi je kad je Noble, jedan od najsporijih igraca lige, ostavio tri metra iza sebe Dalota od 22. godine.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 sep 2021, 22:44

Hvala Mata, Matic... bolje da je sta omladinske skole ubacio...
Martial i VDB trebaju dosta utakmica da vrate samopouzdanje.
Telles i Dalot tanko

PS16

Post Postao/la PS16 » 22 sep 2021, 22:44

50 milion down the drain, smijurija od igraca ukratko. Ole ne voli kupove, ne voli ligu, ne voli evropu i tako cemo bez trofeja s njim godinama biti :D

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 22 sep 2021, 22:46

Ovo je takmicenje bilo za ove rezerve da imaju koju minutu u toku sezone i s ovim ispadanjem ce sad odgledati ovu sezonu s klupe i s tribina
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 sep 2021, 22:46

PS16 je napisao/la:
22 sep 2021, 22:44
50 milion down the drain, smijurija od igraca ukratko. Ole ne voli kupove, ne voli ligu, ne voli evropu i tako cemo bez trofeja s njim godinama biti :D
Valjda nece biti novi Kaģawa 😁

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 sep 2021, 22:57

Zonked je napisao/la:
22 sep 2021, 22:46
Ovo je takmicenje bilo za ove rezerve da imaju koju minutu u toku sezone i s ovim ispadanjem ce sad odgledati ovu sezonu s klupe i s tribina
To je to. Sami sebi izbili potencijalne minute na terenu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 22 sep 2021, 22:59

EPL je napisao/la:
22 sep 2021, 22:46
PS16 je napisao/la:
22 sep 2021, 22:44
Valjda nece biti novi Kaģawa 😁
Na Martiala misli, treba ga prodati sto prije dok se jos mogu neke pare izvuci za njega. Za Sancha ne brinem, i u Dortmundu je sporije ulazio u sezonu, na momente pokazuje kakav je talenat i ne sumnjam da ce do kraja sezone biti jedan od nosilaca igre.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 22 sep 2021, 23:04

Nije mi jasna ova opcinjenost navijaca van de Beekom, imao je jedan odlican pas za Greenwooda, svaki duel je izgubio, djeluje mi pogubljeno na terenu. Toliko je los da nisam siguran ni da bi bio upgrade u odnosu na Freda, McTominay je nivo iznad njega.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 sep 2021, 23:08

ElTigre9 je napisao/la:
22 sep 2021, 23:04

Nije mi jasna ova opcinjenost navijaca van de Beekom, imao je jedan odlican pas za Greenwooda, svaki duel je izgubio, djeluje mi pogubljeno na terenu. Toliko je los da nisam siguran ni da bi bio upgrade u odnosu na Freda, McTominay je nivo iznad njega.
Pa generalno u Engleskoj su navijaci opcinjeni Oleom i redovno ide sprdnja na racun onih koji zele promjenu na klupi. Tako da me ne cudi ni da Donnya dizu sad u nebo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

PS16

Post Postao/la PS16 » 22 sep 2021, 23:23

Iskreno ne dumam previse o igracima, npr ja bih veceras prvog izbacio Matica, a on traku nosi. Fred, Jones, Lindelof, Lingard, ljudi moji da mi igraju ispred kuce roletne bih spustio. Nisam pesimista nit zelim da kenjam ali treba realan biti, vidi li iko smisao igre Uniteda? Daj mi neki argument da bacimo debatu i usutit cu se ali do tad sam ogorcen na nekad tako taaaako dragog igraca a sad 0 od trenera.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 sep 2021, 23:49

Hajde ovako, pregledao sam i post-gamer, u 12. minuti nam je sudija uskratio čist penal (Noble sa zemlje se okačio o Lingardov dres), ali mimo toga, sve ostalo je bilo sramotno. Eventualno izjednačenje i prolaz dalje bi samo mazali oči nad činjenicom da ne igramo dobro.
Nije problem ni što si ispao iz kupa, shit happens. Način na koji si ispao je bitan. Priglupi škotski gremlin kojeg smo nabili nogom zato što nije valjao ti očita taktičku bukvicu na sred OT-a, samo par dana nakon što smo se propisno izbrukali protiv šklj ekipe iz Švicarske. Sjetimo se samo jalove inicijative i raspada sa igračem manje. Dakle, četiri godine nakon što je preuzeo kormilo, Ole je isto ono tele koje je bio kada ga dovedosmo. Igrači se i dalje sudaraju na terenu, ne vidiš neku igru da kažeš da je to ono što igramo, uopšte ne igramo na adute kojih ova ekipa itekako ima. Dovedeš Sancha koji se proslavio na desnom krilu, da bi ga stavio lijevo; kupiš VDB-a, ne znaš šta ćeš s njim. Imaš dobrih veznjaka u rosteru, tebi s terena ne izlazi penzioner Matić… Ovo je samo onako na prvu, primjera njegove taktičke ograničenosti i nelogičnosti je bezbroj.
Imali najjači prelazni rok - Varane, CR i Sancho, i opet kuka kako mu fali prava 9-a i zadnji vezni. Pa dokle više majstore…. Imaš bogami Ferrari na terenu, a voziš ga ko da je za volanom neka baba od sedamdeset banki.
Tu su meni iskreno najčudniji vlasnici.Očito im je stalo i nije im mrsko investirati tamo gdje fali, ali trener se ne dira. Kako, zašto, pojma nemam…. Kakve finte im prodaje, na šta ih uzima, šta im priča na sastancima, dragi bog zna. Ali nekako je uspio nakon tri osrednje sezone da dobije nove tri godine ugovora. Čisti mazohizam. Da su pametni, već večeras bi ga ispratili, ako žele spasiti sezonu.

PS16

Post Postao/la PS16 » 23 sep 2021, 00:01

Dobro klima glavom, zato ga drze, a vratio bih se samo na ovo sudaranje, pogledajte situaciju poslije 80te minute gdje nasa 3 igraca idu na njihovog 1. Puka srece sto ne znaju okrenuti stranu, samo da je stao na drugoj je imao 2 igraca bukvalno slobodna. Necu vise o njemu natlakiram se svaki put pa kad me kriza pukne ukljucim 1999 sezonu i sjetim se da sam ga volio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2021, 09:52

Tek sad se vidi što smo potpisali Ronalda, inače bi bili prisiljeni gledati ovog Martiala svaku tekmu, a to bi tek bila patnja, obzirom da nema Cavania, Rashforda, da Sancho još nije ni blizu onog igrača iz Dortmunda.

Više bi koristi imali od Bodula nego od Martiala, mrtvac na terenu :damn:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 23 sep 2021, 15:52

Kad ribar izjavi ovakvo nešto, Solskjær: "We're not great when we play against a low block and just sling crosses in because we're not that type of team. We didn't have those types of players.
Kao da je jedino rješenje protiv takvih timova igrati na preskok i ubačaje... Znači čovjek 3 i po godine nema rješenje bez obzira na pojačanja i sve mogućnosti koje klub ima. Ne znam, mislim da nije za trenera Uniteda i gotovo.

PS16

Post Postao/la PS16 » 23 sep 2021, 16:59

Kod nekih trenera omladinaca u nasoj zemlji sam vidio da imaju nekakav plan igre, brutalno je los po tom planu.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 sep 2021, 11:21

Je l' ovo nema danas prenosa na SK?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 sep 2021, 12:41

Kada vidim Freda u prvih 11 odmah mi se i ne gleda mec.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.