danas svi igraju

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
danas svi igraju
Ma isto sve, četvrtim faulom je ispunjen bonus. U principu onih pet crtica su glupost, peta je višak jer svakako četvrta pocrveni, a onda i peta što znači da je peta višak
Ne ne, danas svi pogađaju trojke osim..
Kojeg igrača imaju iz Bullsa?NerminFatic je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:21Da li je moguce da Juzni Sudan umalo dobije Portoriko? Kontam da imaju klasnog igraca iz Bullsa, ali odakle im jos dobrih igraca?![]()
Dobar vrhunski trener izvuče maximum i klubski ali i reprezentacijski.Raonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:20To je moje mišljenje koje temeljim na proteklim prvenstvima. A ne mora biti tačno naravno, možda bi im čovjek donio zlato to ne možemo znati jbgAmirutah1988 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:58Svjestan sam i ja sam da nece mnogo toga uraditi iako za njih navijam na svakom prvenstvu.Raonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:54Ma ne bi bila slabija ali ne bi bili ni puno jači.
Bili bi jači u smislu da bi ovaj Jordan vjerovatno razbili 30 već na poluvremenu i ne bi se 35 minuta patili sa njima, ali sutra kad nalete na neku jaču reprezentaciju ispali bi sa ili bez Janisa u sastavu.
Okej, Janis kakav god da je otvara prostor drugim igračima, podijeli on fin izlazni pas ali džaba kad je ova generacija Grčke prilično kamena. Po meni su prošle godine bili kud i kamo kvalitetniji na vanjskim pozicijama, bili su tu Sloukas i Dorsey koji te mogu zatrpati trojkama + Calathes koji je generalno ciglar ali može i njega krenuti nekada pa da ubaci 2-3 trojke.
Kad u takvom rosteru na prošlogodišnjem EB-u nisu uradili ništa vrijedno, ne bi ni ove godine u sadašnjem rosteru plus Janis.
Ali reci da bi Grčka bila neznatno bolja sa njim je meni nelogično.
Ne žalim što nema Calathesa,naprotiv,Dorsey nedostaje to svakako.
Nije mi jasno kako Itudis nije bolje sastavio ovu ekipu u smislu uigravanja trenutnog rostera,jer izgledaju bezidejno![]()
Što se tiče Itoudisa, ja mislim da je tu sličan problem kao što ima Ataman u Turskoj. Oni su vrhunski evropski treneri koji rade i radili su u velikim klubovima, ali razlika je voditi klub i reprezentaciju, velika razlika.
Oni u klubu sebi naprave roster od 12 igrača sa tačno onim karakteristikama koje oni kao treneri preferiraju. To je u reprezentativnoj košarci (a i reprezentativnom sportu generalno) drugačije, ti u reprezentaciji imaš 12 igrača i to ti je što ti je, od toga moraš napraviti dobru klapu, tu nema dovođenja igrača koji tebi odgovaraju.
Pretpostavljam da je to glavni razlog, jer Itoudis nema igrače koji imaju karakteristike što on kao trener traži i želi. Isto i Ataman, sa tim što po meni Ataman u Turskoj ipak ima dosta veći izbpr kvalitetnih igrača različitih karakteristika ali opet džaba, ni njemu ne ide kao ni Itoudisu.
Carlik Jones ubacio 35 poenafilip13 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:28Kojeg igrača imaju iz Bullsa?NerminFatic je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:21Da li je moguce da Juzni Sudan umalo dobije Portoriko? Kontam da imaju klasnog igraca iz Bullsa, ali odakle im jos dobrih igraca?![]()
nije igrao 20 minuta za Bullse citave sezoneCAZIN je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:33Carlik Jones ubacio 35 poenafilip13 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:28Kojeg igrača imaju iz Bullsa?NerminFatic je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:21Da li je moguce da Juzni Sudan umalo dobije Portoriko? Kontam da imaju klasnog igraca iz Bullsa, ali odakle im jos dobrih igraca?![]()
nikad čuo za njegaCAZIN je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:33Carlik Jones ubacio 35 poenafilip13 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:28Kojeg igrača imaju iz Bullsa?NerminFatic je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:21Da li je moguce da Juzni Sudan umalo dobije Portoriko? Kontam da imaju klasnog igraca iz Bullsa, ali odakle im jos dobrih igraca?![]()
kažem da nikad nisam čuo za njega što i nije čudo s obzirom da skoro da i nije ni igrao za bullse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.