Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Pripreme pred novu sezonu
Dzeko tri gola, Beganovic tri gola, Dedic tri asistencije, Tabakovic dva gola, Hudeinbasic dva gola i asistencija, Hadzikadunic zabio jedan, Sosic gol i asistencija, Omerovic zabio..
Dzeko tri gola, Beganovic tri gola, Dedic tri asistencije, Tabakovic dva gola, Hudeinbasic dva gola i asistencija, Hadzikadunic zabio jedan, Sosic gol i asistencija, Omerovic zabio..
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Evo asistencija (kakva - takva) za Bajraktarevica.
Ma ok, gledao sam utakmicu zbog njega. MLS me inace zanima kao 3. finska.
Al vidi se da momak zna sve sa loptom. Prijem, pas, dribling. Dobar je bas.
Ma ja uopsteno kazem, doslovno im je bolnica u ekipi trenutno. Sto se njega tice, najbitnije je da je standardan u klubu a uz jos koji gol i asistenciju povecat ce sebi sanse za dolazak u Evropu
Karte protiv Nizozemske za gostujuci sektor su izasle u prodaju. Ipak ce ih nizozemci distribuirati.
https://ticketing.knvb.nl/deeplink.aspx ... TOR_BOSNIA
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Pustene gostujuce karte protiv Madjarske. Konacno se savez sjetio da ih sam prodaje.
U drugom kolu grupe A3 UEFA Lige nacija „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će se u Budimpešti 10. septembra na Puškaš Areni sa početkom od 20.45 sati sastati sa selekcijom Mađarske.
Svi navijači naše reprezentacije koji su zainteresovani da prisustvuju navedenoj utakmici ulaznice mogu obezbijediti putem NS/FS BiH. Cijena ulaznica za navijački blok gdje će biti smještene pristalice bh. tima je 35 BAM. Kontakt e-mail za kupovinu ulaznica je [email protected]
Sa jednog e-maila može se kupiti maksimalno 5 ulaznica, a za samu kupovinu neophodno je dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, broj pasoša i državljanstvo prema pasošu. Molimo sve navijače da dostavljaju tačne podatke, s obzirom da će ulaznice biti personalizovane i glasiće na ime i prezime posjetioca. Nepotpune aplikacije neće biti uzete u obzir.
Rezervacija i kupovina ulaznica odvijaće se putem gore navedene e-mail adrese u periodu od 05. do 14. avgusta. Nakon predviđenog perioda kupovina ulaznica neće biti moguća putem NS/FS BiH već samo putem ovlaštenog distributera Mađarske fudbalske federacije.
Takođe napominjemo da se ulaznice za utakmicu prvog kola UEFA A lige nacija Holandija-Bosna i Hercegovina, koja je na programu 7. septembra 2024. godine na Philips stadionu u Eindhovenu u 20.45 sati, mogu kupiti putem ovlaštenog distributera FA Holandije na linku:
Sa jednog naloga moguće je kupiti maksimalno dvije ulaznice.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Opet preko emaila, dan te yebo 2024 je godina, koride se rasprodaju automatski preko sajta oni jos preko mejla prodaju
naprijed rejal
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Jedva cekam spisak za ove utakmice, bice interesantno. 
Biće 35 igrača u startu, biće ovih čudnih poziva tipa Đakovca, nemam ništa protiv da se pozovu i ovi što mogu za mladu reprezentaciju i dalje igrati (Muharemović, Kahvić...). Pisalo se da se ne zna šta će sa Džekom. Prije dva mjeseca sam bio za to da ga se ostavi ali da mu se da pola sata da uđe. Sad ne znam. Demirović je po meni neupotrebljiv sam u špicu, Barbarez se zainatio da igra 3-6-1, tu ako budu njih dvojica igrala zajedno onda Demirović ide na neko svojevrsno krilo. Ja bi svakako probao ako je već sa liberom igra Burnića malo više te Katića kao zadnjeg veznog (igrao je to).BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:29Jedva cekam spisak za ove utakmice, bice interesantno.![]()
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Interesantno je da nista nije procurilo oko novog spiska, ako su prinove Karic,Jasic,Ifet i Husic, da li ima i kakav igrac prema naprijed, nema vise ni habera oko Bajraktarevica, a uostalom neko ce morati i otpasti sa proslog spiska. Da li ima jos kakav igrac iz liga petice da moze igrati za nas?
Ako uzmemo njegov prvi spisak plus ovo što se priča da su završili igrače, onda ovako (dodao bih Kahvića, neka ga sa ekipom):
GOLMANI: Vasilj, Pirić, Hadžikić
ODBRANA: Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Katić, Kolašinac, Jašić, Karić, Husić, Hadžikadunić, Radeljić, Mujakić, Bičakčić, Barišić, Muharemović
VEZNI RED: Gigović, Krunić, Hajradinović, Huseinbašić, Burnić, Bašić, Šarić, Đakovac, Tahirović, Bajraktarević, Šošić
NAPAD: Džeko, Demirović, Tabaković, Kahvić
Neka 32 igrača od kojih se sigurno neće svi odazvat, do prve utakmice vjerujem da će imati plafon 27 od kojih može 4 na tribinu, od toga to mogu biti neisprobani igrači kojima onda može dati minute u drugoj utakmici.
I ja ne bi prekrižio Nemanju Bilbiju i Koljića. Po meni imaju mjesta među 35 igrača.
GOLMANI: Vasilj, Pirić, Hadžikić
ODBRANA: Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Katić, Kolašinac, Jašić, Karić, Husić, Hadžikadunić, Radeljić, Mujakić, Bičakčić, Barišić, Muharemović
VEZNI RED: Gigović, Krunić, Hajradinović, Huseinbašić, Burnić, Bašić, Šarić, Đakovac, Tahirović, Bajraktarević, Šošić
NAPAD: Džeko, Demirović, Tabaković, Kahvić
Neka 32 igrača od kojih se sigurno neće svi odazvat, do prve utakmice vjerujem da će imati plafon 27 od kojih može 4 na tribinu, od toga to mogu biti neisprobani igrači kojima onda može dati minute u drugoj utakmici.
I ja ne bi prekrižio Nemanju Bilbiju i Koljića. Po meni imaju mjesta među 35 igrača.
Glory Glory Man United
Petak u 11 objavljivanje spiska za meceve.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam brate najiskrenije, majka mu je iz BiH, njemu na transfermarktu stoji da ima Engleski i Danski pasos,sto je i logicno obzirom da je dosad igrao samo za mlade selekcije Danske i da je rodjen u Engleskoj. Sta je moguce izvest u svemu tome pojma nemam, ali bih se njemu najvise obradovao
Bierth ima male šanse da zaigra za Dansku, kontakt je lako uspostaviti. Problem bi mogao biti "slučaj Kovačević", da nije imao bh državljanstvo kada je nakon napunjene 21 godine, nastupaio za Dansku U21 u zvaničnoj utakmici.
Ako ta prepreka ne postoji, zaigraće za nas najvjerovatnije.
Ako ta prepreka ne postoji, zaigraće za nas najvjerovatnije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Bilbijina je karijera i na klupskom nivou upitna, on je imao ekstremno tešku povredu koljena, pitanje je kad će uopšte ponovo zaigrati. Mislim da je njegova reprezentativna karijera gotova.
Biereth, kao što Horoz kaže, ako je imao državljanstvo prije nego je napunio 21 godinu, može igrati i igrat će. Ako nije, to je gotova priča do eventualne promjene pravila. Meni djeluje prilično izvjesno da nije imao državljanstvo, ali ko zna. Možda budemo iznenađeni.
Biereth, kao što Horoz kaže, ako je imao državljanstvo prije nego je napunio 21 godinu, može igrati i igrat će. Ako nije, to je gotova priča do eventualne promjene pravila. Meni djeluje prilično izvjesno da nije imao državljanstvo, ali ko zna. Možda budemo iznenađeni.
Bilbijina karijera nije upitna na klupskom nivou, zbog povrede gotovo pa sigurno neće dobiti poziv. Bolji igrač od Tabakovića svakako.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 avg 2024, 17:20Bilbijina je karijera i na klupskom nivou upitna, on je imao ekstremno tešku povredu koljena, pitanje je kad će uopšte ponovo zaigrati. Mislim da je njegova reprezentativna karijera gotova.
Glory Glory Man United