Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Esmir Bajraktarević
Ali kakva asistencija za Dzeku !!!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mozda Sam u krivu ali slicne lopte su poslali Huseinbasic Demiru I Esmir EdinuBeduin je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:24Upravo ovo sto Invincible rece isto sam i ja pomislio. Eto koliko godina je proslo da me jedan nas igrac impresionirao da sam se od radosti smijao naglas.
U trku stari, podici glavu i pogledati raspored napadaca a onda ubaciti onakvu loptu za Dzeku, e to je znanje. To nije slucajnost, kao i ona finta kroz noge, to ili imas ili nemas u sebi.
Sa Dedicem bi mogao cuda praviti po desnoj strani, a zasto nije vratio Dedica desno a Juku poslao lijevo, to samo Barbarez i Bajramovic (ne)znaju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ovaj mali je Višća sa centaršutom. Vjerujem da je večerašnjom utakmicom sigurno privukao pažnju nekoliko europskih klubova, ako je nema od prije.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Dinamo ga treba uzeti sad na zimu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Građom i stilom igre podsjeća na Davida Silvu.
Najvažnije je da izabere dobar klub za nastavak karijere u Eu, neki holandski možda ne bi bio loš i liga bi mu odgovarala. Naravno, što prije, da ne bi završio kao Kikanović.
Najvažnije je da izabere dobar klub za nastavak karijere u Eu, neki holandski možda ne bi bio loš i liga bi mu odgovarala. Naravno, što prije, da ne bi završio kao Kikanović.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
E momci. Ne pred rudu.
Opet bez ikakvog povoda precjenjujete nase igrace pa se cudite kad ih nece niko kupit.
Nek se dokazuje. Nek počne jednu dvije pa cemo vidjet.
Opet bez ikakvog povoda precjenjujete nase igrace pa se cudite kad ih nece niko kupit.
Nek se dokazuje. Nek počne jednu dvije pa cemo vidjet.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedan ubacaj i potez ne cini igraca
- Beduin
- Kontakt:
Jeste, u pravu si. To je nekako i vrijedno pomena uz onu loptu za Jusufa na pocetku i traljav sut.soccerfan je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:27Mozda Sam u krivu ali slicne lopte su poslali Huseinbasic Demiru I Esmir EdinuBeduin je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:24Upravo ovo sto Invincible rece isto sam i ja pomislio. Eto koliko godina je proslo da me jedan nas igrac impresionirao da sam se od radosti smijao naglas.
U trku stari, podici glavu i pogledati raspored napadaca a onda ubaciti onakvu loptu za Dzeku, e to je znanje. To nije slucajnost, kao i ona finta kroz noge, to ili imas ili nemas u sebi.
Sa Dedicem bi mogao cuda praviti po desnoj strani, a zasto nije vratio Dedica desno a Juku poslao lijevo, to samo Barbarez i Bajramovic (ne)znaju.I obje u golu zavrsile
mene su Esmir I Denis danas bas odusevili. I to bas pozitivan neki sok
![]()
A i Saric je unio odlicnu energiju i trku, nekoliko dobrih poteza sa loptom i promjene strane.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Momak mora poceti protiv Madjarske.
-
- Kontakt:
Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Nikad u zivotu nece neko veliko takmičenje vidjeti od evropskog do svjetskog.
Koji hajvani savjetuju djecu danas. Gluhou bilou.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakav crni Visca nijedne slicnosti u igri nemajuArtVandelay je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:28Ovaj mali je Višća sa centaršutom. Vjerujem da je večerašnjom utakmicom sigurno privukao pažnju nekoliko europskih klubova, ako je nema od prije.
- Beduin
- Kontakt:
Takvi ko ti su i u ratu prvi bjezali preko granice. Blago nama sa takvima.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Ima ljudi kojima je iednostsvno ponos igrati za zemlju svojih roditelja, da napacenom narodu pokusaju makar nesto pruziti i probati donijeti radosti, ako nista drugo iz licne koristi.
075 ❤
075 ❤
Za sat vremena dobi momak skoro 3k followera na IG 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kome pruzit? Prcio mater odakle ti znas sta sam ja u ratu radio panjino jedna. Ponos na sto? Bakira, aliju, dodicka, covica i ostale mafijase? Preko 30 godina jos gore stanje nego nakon rata zato sto imas poluretardiran narod koji uvjek bira iste.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:46Takvi ko ti su i u ratu prvi bjezali preko granice. Blago nama sa takvima.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Ima ljudi kojima je iednostsvno ponos igrati za zemlju svojih roditelja, da napacenom narodu pokusaju makar nesto pruziti i probati donijeti radosti, ako nista drugo iz licne koristi.
Da je ostao u BiH vrhunac bi mu bilo igranje za bratstvo iz gracanice. Ali retardi kao ti to nikad necete skontati.
Mali je sa ovim sjebao sebi karijeru u repki. Vrhunac ce mu biti kada pobjedimo san marino kuci 1:0.
Zadnja izmjena: MostarskiVelez, dana/u 07 sep 2024, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vrlo slicno se pricalo i za Pjanica.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Te mogao je igrati za Francusku, te mogao za Lux koji mu je dao sve, sta ce mu BiH, kanta za nabijanje, nikad nista nece vidjeti- pa ode na SP

Babuka takvima kaze - Ima da igras samo za Bosnu ili neces nikako igrati

Doduse ima roditelja koje boli qrc i za Bosnu i gdje ce mu dijete igrati, ali kod ovih to ocito nije bio slucaj. Svaka im cast na tome

- baboedindzeko09
- Kontakt:
To što budžetske pijavice i amateri iz Veleža gube od konobara sa Andore, ne mora značiti da će i reprezentacija BiH isto takoMostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:53Da je ostao u BiH vrhunac bi mu bilo igranje za bratstvo iz gracanice. Ali retardi kao ti to nikad necete skontati.
Mali je sa ovim sjebao sebi karijeru u repki. Vrhunac ce mu biti kada pobjedimo san marino kuci 1:0.

-
- Kontakt:
Pjanic je imao srecu da je bio u onoj Dzekinoj generaciji. Ovde nema kvaliteta jednostavno. Mozes Guardiolu dovesti da ih trenira, vrhunac bi bila pobjeda nad san marinom i to kuci.let3 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:54Vrlo slicno se pricalo i za Pjanica.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Te mogao je igrati za Francusku, te mogao za Lux koji mu je dao sve, sta ce mu BiH, kanta za nabijanje, nikad nista nece vidjeti- pa ode na SP![]()
Babuka takvima kaze - Ima da igras samo za Bosnu ili neces nikako igrati![]()
To je to. Momak maloprije ljubi dres BIH.
Doduse ima roditelja koje boli qrc i za Bosnu i gdje ce mu dijete igrati, ali kod ovih to ocito nije bio slucaj. Svaka im cast na tome![]()
- Beduin
- Kontakt:
De ti sine oko noge svezi teg od 60kg i skoci sa tog Starog, jos nije kasno.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:53Kome pruzit? Prcio mater odakle ti znas sta sam ja u ratu radio panjino jedna. Ponos na sto? Bakira, aliju, dodicka, covica i ostale mafijase? Preko 30 godina jos gore stanje nevo nakon rata zato sto imas poluretardiran narod koji uvjek bira iste.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:46Takvi ko ti su i u ratu prvi bjezali preko granice. Blago nama sa takvima.MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Da je ostao u BiH vrhunac bi mu bilo igranje za bratstvo iz gracanice. Ali retardi kao ti to nikad necete skontati.
Ili ako so dijasporac onda imate tamo finih nebodera, ali naravno bez padobrana, jazavac jedan.
Ne igra Dzeko za Dodika i Bakira, tupsone jedan ograniceni. Ovo je fudbal, igra za nas, za mahalu, za roditelje, za skaute drugih klubova.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Velez nema veze sa ovim. Repka ti je i bice kanta za nabijanje. Nema ko nije stavio glavić u grlo od Finske do slovacke luxemburga…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:58To što budžetske pijavice i amateri iz Veleža gube od konobara sa Andore, ne mora značiti da će i reprezentacija BiH isto takoMostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:53Da je ostao u BiH vrhunac bi mu bilo igranje za bratstvo iz gracanice. Ali retardi kao ti to nikad necete skontati.
Mali je sa ovim sjebao sebi karijeru u repki. Vrhunac ce mu biti kada pobjedimo san marino kuci 1:0.![]()
Zadnja izmjena: MostarskiVelez, dana/u 08 sep 2024, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čekaj, ako nije tvoja repka, koji qrac komentarišeš na ovom dijelu foruma onda?

Trenutno korisnika/ca: denza, Mocvara1991 i 7 gostiju.