Nadal nije prioritet ispred zenske odbojke? Bem ih retardirane
OI 2024 Paris - Opća tema
Re: OI 2024 Paris - Opća tema
čovjek se uči dok je živ

olympique ima tu huligansku scenu koja je u principu poprilično negativna. to nema previše veze sa ostatkom priče. lučki grad!
Fuj! j.ebeni Japan moram gledati u ženskoj odbojci

Max Allegri
Kojim biciklističkim sportom se bavi ona naša lejla pa je nema na OI. Evo sad neki brdski biciklizam na es2
nema potpisa
Eurosport 3 prenosi tenis, a Eurosport 6 kosarku.
jeb.iga, izabrala neolimpijsku disciplinu. u takvima je onda i lakše pobjeđivati
ove dvije na chatrieru nikad završiti … treba im neko reći da svi čekaju rafu

da, ali su uglavnom unilaterali bez komentara
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bavi se istim ovim, jer osvojila je svjetski kup, samo mislim da plasman na OI tu ne zavisi samo od nje nego i od drugih nasih, jer se kao boduje po drzavama, tako je ona izjavila nedavno.
Iako je prva biciklistkinja svijeta, Njemčević nema zagarantovan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine, jer norma za to veliko takmičenje je kolektivna i ovisi i o drugim bh. biciklistkinjama.
- Ja sam uradila sve što je do mene, a normi doprinose još dvije bh. biciklistkinje. BiH se sada nalazi oko 35. mjesta na rang listi, sistem je izuzetno komplikovan i mnogo zavisi od toga koliko će druge države prikupiti bodova. Na meni je da radim i zadržim prvo mjesto, a nadam se da će ostale bh. takmičarke ostvariti dobre rezultate - objasnila je.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 28 jul 2024, 14:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mislim da nisi u pravu i da njena disciplina nije olimpijska, ali nisam stoposto siguran jer nemam pojma o mountainbikingurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:52Bavi se istim ovim, jer osvojila je svjetski kup, samo mislim da plasman na OI tu ne zavisi samo od nje nego i od drugih nasih, jer se kao boduje po drzavama, tako je ona izjavila nedavno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gore sam stavio njezin citat, sad ako ona laze lazem i jajestamaji je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:54mislim da nisi u pravu i da njena disciplina nije olimpijska, ali nisam stoposto siguran jer nemam pojma o mountainbikingurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:52Bavi se istim ovim, jer osvojila je svjetski kup, samo mislim da plasman na OI tu ne zavisi samo od nje nego i od drugih nasih, jer se kao boduje po drzavama, tako je ona izjavila nedavno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Na Max(HBO) imaju cijele OI u sklopu pretplate. Bez ikakve dodatne naplate. Svo sportovi live u svakom trenutku. Pa ko ima može baš da uživa...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- invincible1921
- Kontakt:
Iako ga je zanimljivo gledat, u sustini ovaj rukomet je medju top najglupljih sporotva..bar ekpipnih 

=\_1921_/=
- branimir85
- Kontakt:
Ona je osvojila svjetski kup u maratonu ,gdje većina najbolji uopće ne vozi ,osim ponekad na SP jer su onerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:52Bavi se istim ovim, jer osvojila je svjetski kup, samo mislim da plasman na OI tu ne zavisi samo od nje nego i od drugih nasih, jer se kao boduje po drzavama, tako je ona izjavila nedavno.
Iako je prva biciklistkinja svijeta, Njemčević nema zagarantovan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine, jer norma za to veliko takmičenje je kolektivna i ovisi i o drugim bh. biciklistkinjama.
- Ja sam uradila sve što je do mene, a normi doprinose još dvije bh. biciklistkinje. BiH se sada nalazi oko 35. mjesta na rang listi, sistem je izuzetno komplikovan i mnogo zavisi od toga koliko će druge države prikupiti bodova. Na meni je da radim i zadržim prvo mjesto, a nadam se da će ostale bh. takmičarke ostvariti dobre rezultate - objasnila je.
foskusirane više na Olimpijsku disciplinu .
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
I found freedom. Losing all hope was freedom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam Max a nisam to znao, nisam ni ulazio tamo
saltam razne kanale po IPTV-u, ima ih masa koji prenose u UHD
Cerundolo sinoc osvojio Umag, a sad vec igra na OI, kakav brat
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.