29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Ja uzeo zapad, prosarano bgm gomila ulaznica otisla 
Uzeo istok za sebe i malog.
Moze li mi neko reci kakva je kultura na stadionu sto se tice sjedista?
Hoce li me cekati sjediste ili moram doci 3h prije na stadion da kaparisem neku poziciju?
Najvise mi je zbog malog da znam...
Moze li mi neko reci kakva je kultura na stadionu sto se tice sjedista?
Hoce li me cekati sjediste ili moram doci 3h prije na stadion da kaparisem neku poziciju?
Najvise mi je zbog malog da znam...
Trebalo bi da moze preko mobitela. Redari su u Zenici bez problema ocitavali i sa mobitela kodove. Mozda da sebe radi i isprintas negdje gdje ti je sigurno
@Profesor
Sjediste te nece cekati, nismo mi jos taj level kulture dostigli.
Meni nije dosao mail za pretprodaju, a za baraz je doslo uredno
Pretpostavio sam,znam da na Bilinom jos nisam dozivio da me doceka mjesti, ali rekoh Kosevo veci stadion, vise ljudi, nece pretrpati tribine...
Prvi put vodim djete pa da znam unaprijed... Bolje da dodjem sat prije nego da se svadjam pred djetetom
Dosao mi je mail, kupio zapad A5 za sebe i malog...
Mislim da cemo brzo napuniti Kosevo, nece ni biti prodaje
Mislim da cemo brzo napuniti Kosevo, nece ni biti prodaje
Sta se zamrsili toliko, nista mi nije jasno. Pisalo je od sutra preprodaja karti na bhff, tu sam prijavljen i nema nista za sad. Drug mi ej danas kupio kartu preko te stranice, a meni nikakav mail nije dosao.
Sta sad neki pisu event.ba, pisalo je da ukoliko se 23 ne rasprodaju sve, onda 24 ce bit na event. Izgleda ovdje lud zbunjenog j.
Sta sad neki pisu event.ba, pisalo je da ukoliko se 23 ne rasprodaju sve, onda 24 ce bit na event. Izgleda ovdje lud zbunjenog j.
Danas se prijavio na bhff,nema nista na mejlu,moram cekati sutra il sta?Event ba isto nista jos uvijek?
Brko iz druge galaksije!
Meni jos nije dosao mail
Moze s mobitela
Pretprodaja je pocela ne znam kad, meni maloprije dosao mail od njih da se registrujem na event.ba, registrovao se, proslijedilo me automatski tamo, odabrao sjedista i kupio kartededo26 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:31Sta se zamrsili toliko, nista mi nije jasno. Pisalo je od sutra preprodaja karti na bhff, tu sam prijavljen i nema nista za sad. Drug mi ej danas kupio kartu preko te stranice, a meni nikakav mail nije dosao.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kome nije došlo, neka i na eventu napravi acc s istim mailom kao na bhff i može uzeti bez problema.
Jbo mater taman legao spavati kad dođe mi mail.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma bježi na pola sam spavao jbo me ćaća ne znam ni šta sam uzeo koji sektor
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: DegaLouis, MostarNeretva i 22 gosta.