Kako li ce srpske Nba fan stranice preziviti ovu vijest
NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2026-27 Offseason
- TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
- TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nadje BOS svog C.Doduse, morace se dobrano pripaziti na njegove minute.Kad god ih je igra puno, raspadao bi se.
S druge strane, ozbiljan udarac za NYK i njihovu igru.
kako će amirutah preboljeti odlazak kesslera
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nadjose i LAL sebi C.Super potez i tacno onakav kakav Luki treba.Jak defanzivno, a u napadu nema pametovanja vrc iskljucivo lob prijetnja.To je to.Boljeg na trzistu nisu mogli naci.
BREAKING: Mitchell Robinson agrees to a three-year, $47.4 million deal with the Celtics after eight seasons with the Knicks, per Shams Charania.
Mike Conley will now become the 14th player in NBA history to play 20 seasons after signing with Boston, per @ShamsCharania
Mike Conley will now become the 14th player in NBA history to play 20 seasons after signing with Boston, per @ShamsCharania
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nemam sta preboliti,nije Bogom dat da se za njim tuguje.
Imamo 3 opcije,mozemo sigurno nekoga dodati za tu poziciju do pocetka sezone i to je to.
Pretplacivati enormno igraca kojem je upitna ova i sve ostale iduce sezone bio bi glup potez.
Bilo koja ekipa koja i malo ima dobru odbranu,vrlo lako zaustavi Kesslera.
Da smo pretplatili Kesslera imali bi problema u narednim sezonama,sto zbog novih ugovora za Keyontea,tu je i Lauri.
Ovako necemo imati problema u tom segmentu.
Vjerujem da Ainge ima planB i za ovo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro sts vi naplatili ovaj odlazak.2 pika 1.runde i 2 swapa.To je ozbiljna cijena za Kesslera.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 17:59Nemam sta preboliti,nije Bogom dat da se za njim tuguje.
Imamo 3 opcije,mozemo sigurno nekoga dodati za tu poziciju do pocetka sezone i to je to.
Pretplacivati enormno igraca kojem je upitna ova i sve ostale iduce sezone bio bi glup potez.
Da smo pretplatili Kesslera imali bi problema u narednim sezonama,sto zbog novih ugovora za Keyontea,tu je i Lauri.
Nisam siguran da on zaista i vrijedi skoro 35mil godisnje, bez obzira na sve.LAL su imali taj prostor i bili su pod pritiskom da se Luki neko dobar obezbijedi.Vi niste.
Sexton, grimes, Mamukelashvili zanimljivo
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nama ce ovi pikovi dobro doci za popunu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2026, 18:11Dobro sts vi naplatili ovaj odlazak.2 pika 1.runde i 2 swapa.To je ozbiljna cijena za Kesslera.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 17:59Nemam sta preboliti,nije Bogom dat da se za njim tuguje.
Nisam siguran da on zaista i vrijedi skoro 35mil godisnje, bez obzira na sve.LAL su imali taj prostor i bili su pod pritiskom da se Luki neko dobar obezbijedi.Vi niste.
Sto se tice cijene,davno je u NBA trebalo odrediti limit,Kessleru ne bi trebalo dati vise od 15-20miliona,on je podlozan povredama,u napadu se vrlo lako moze zaustaviti uz kvalitetniju odbranu,odbrambeno nije los,ali nije specijalno dobar.
Ono sto je Gobert bio kod nas,to Kessler sigurno nece nikad biti
Sretno mu bilo,ali brzo ce Lakersi shvatiti da su dobro pogriješili,što s njegovim pretplacivanjem,sto generalno sa odlascima,imat ce kad se kajati
Mi na poziciji Centar imamo JJ,,hvala Bogu Nurkic je ostao i solidnog Filipowskog.
Sigurno ce Ainge isposlovati jos neki dobar poslic do pocetka sezone,moguce da nadopunimo ekipu sa nekim dobrim defanzivcem,ne mora to biti igrač na poziciji centar.
Čak i sa trenutnim rosterom,Utah moze dosta,to je sigurno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odličan posao Jazza, previše je ovo novca za Kesslera koji jeste odličan u onome što radi ali opet kad se uzme u obzir njegov zdravstveni bilten i limitiranost u nekim stvarima mislim da su donijeli pravu odluku.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Grimes u Lakersima takodjer.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Šta se još očekuje od potencijalno većih poslova - destinacija LeBrona? Mogući trejd JB?
Ima li još nešto
Ima li još nešto
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.