Safet Sušić - Pape

Compact
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Compact » 29 dec 2009, 19:45

harishp je napisao/la:Papeta Platini koji je glavni i odgovorni u ovim nastupajucim kvalifikacijama poznaje u dusu.
Poznaju ga svi koji su harali u Evropi i svijetu a sad se nesto pitaju i na funkcijama su.
Tako da imalo pametan covjek treba da skuzi da je velika stvar lobija,razgovora tih velikih zvijezda a sad ljudi na poziciji sa starim poznanikom i velikim virtuozom je velika razlika nego sa nekim anonimusima koje samo mi znamo i mozda ta drzava gdje je igrao.
Najzalosnije od svega je da Papeta vise cijene i poznaju u svijetu nego u ovoj nasoj Bosni-poharanoj sto rece jedan forumas.
Ja mislim da je Platiniju pao kamen sa srca kada je čuo da je Futrola :lol: novi selektor BiH :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 19:48

Mandrak je napisao/la:
harishp je napisao/la:Papeta Platini koji je glavni i odgovorni u ovim nastupajucim kvalifikacijama poznaje u dusu.
Poznaju ga svi koji su harali u Evropi i svijetu a sad se nesto pitaju i na funkcijama su.
Tako da imalo pametan covjek treba da skuzi da je velika stvar lobija,razgovora tih velikih zvijezda a sad ljudi na poziciji sa starim poznanikom i velikim virtuozom je velika razlika nego sa nekim anonimusima koje samo mi znamo i mozda ta drzava gdje je igrao.
Najzalosnije od svega je da Papeta vise cijene i poznaju u svijetu nego u ovoj nasoj Bosni-poharanoj sto rece jedan forumas.
Ne možeš ti to objasniti tvrdoglavom bošnji.
Ljudi su ograniceni i ne mogu da shvati šta znaci poznata licnost selektor (a ja ne znam poznatijeg od Sušića što se tice BiH) i koliko uticaja može imati kod UEFA...ali to je prica koja ne zanima forumske pljuvace.
Eto hajde reci mi sta konkretno za nas moze znacit taj njegov uticaj? To ce nam se sad namjestat utakmice ili sta? Jadni smo mi ako je najveci plus kod novog selektora da poznaje Platinia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 29 dec 2009, 19:49

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ja sam zadovoljan. Jos samo kad bi Barbareza uzeo za kakvog pomocnika???? ;) ;) ;) ;)
Barba rekao da ga samo pozicija selektora zanima,nece da bude nikakav pomocnik :shock: .
Ok,ali neka prvo malo poradi na klupskoj trenerskoj karijeri

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 dec 2009, 19:49

Dobro nam dosao Pape... :D :D :D :D
mB!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 19:49

Compact je napisao/la:
Ja mislim da je Platiniju pao kamen sa srca kada je čuo da je Futrola :lol: novi selektor BiH :lol:
Iako to izgleda skoro nepojmivo,u rijetkim trenutcima dobro mislis :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 19:55

Cartman je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Ne možeš ti to objasniti tvrdoglavom bošnji.
Ljudi su ograniceni i ne mogu da shvati šta znaci poznata licnost selektor (a ja ne znam poznatijeg od Sušića što se tice BiH) i koliko uticaja može imati kod UEFA...ali to je prica koja ne zanima forumske pljuvace.
Eto hajde reci mi sta konkretno za nas moze znacit taj njegov uticaj? To ce nam se sad namjestat utakmice ili sta? Jadni smo mi ako je najveci plus kod novog selektora da poznaje Platinia.
Ko govori o namjestanju :shock: sa cim ili su cim.
Za namjestanje trebaju i zelene novacnice a ne samo lobi.
Prica se o pokusaju da stvari budu makar na 50/50 a ne da se prodje kao Irska protiv Francuske ili da nam striktno dobiju zute oni koji to vec imaju jedan u prvoj utakmici sa Portugalom.
Zato velike repke sa jakim lobijem idu na velika prvenstva cak i kad zakazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 19:58

I sad ti mislis da jedan Susic ima vise uticaja nego Trappatoni koji je selektor Irske? Pa ti stvarno nisi normalan covjek. Pa te kradje se mogu svakom desit. Desile su se Spaniji i Italiji na SP-u 2002. na primjer. Gluposti pricas po obicaju. Sad ti mislis Platini sjedi u kancelariji sa spiskom selektora i zove sudije i govori im kako treba sudit? :lol: "Evo moj stari jaran Susic je preuzeo Bosnu, nemojte ih vise yebat u svakoj utakmici" :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 20:03

Cartman je napisao/la:I sad ti mislis da jedan Susic ima vise uticaja nego Trappatoni koji je selektor Irske? Pa ti stvarno nisi normalan covjek. Pa te kradje se mogu svakom desit. Desile su se Spaniji i Italiji na SP-u 2002. na primjer. Gluposti pricas po obicaju. Sad ti mislis Platini sjedi u kancelariji sa spiskom selektora i zove sudije i govori im kako treba sudit? :lol: "Evo moj stari jaran Susic je preuzeo Bosnu, nemojte ih vise yebat u svakoj utakmici" :lol:
Ti si pametan,ti sve znas ti u svom zivotu nikad ''gluposti'' nisi pricao niti pisao.
Prosvjetli nas o veliki manitu :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 20:05

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:I sad ti mislis da jedan Susic ima vise uticaja nego Trappatoni koji je selektor Irske? Pa ti stvarno nisi normalan covjek. Pa te kradje se mogu svakom desit. Desile su se Spaniji i Italiji na SP-u 2002. na primjer. Gluposti pricas po obicaju. Sad ti mislis Platini sjedi u kancelariji sa spiskom selektora i zove sudije i govori im kako treba sudit? :lol: "Evo moj stari jaran Susic je preuzeo Bosnu, nemojte ih vise yebat u svakoj utakmici" :lol:
Ti si pametan,ti sve znas ti u svom zivotu nikad ''gluposti'' nisi pricao niti pisao.
Prosvjetli nas veliki o manitu :roll:
Haha, po obicaju si "smjesan" kad nemas vise argumenata. Haj gledaj Shanghai. Pretpostavljam da ti je to sad najdrazi klub jer ti je svetac Ciro sad tamo. Mozda ti dovede i Muratovica i Supica.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 29 dec 2009, 20:06

Kao prvo zelio bih cestitati papetu na novoj funkciji koju ce obavljati naredne 2 godine ;)...Kao drugo ja savjetujem administraciji da jednom za sva vremena vise izbace ove sa foruma koji pljuju po nasim selektorima,igracima i ostale(ne ukljucujuci one gnjide iz saveza :mrgreen: )...Neka se uvede neko pravilo ponasanja na forumu pa ebemu ne moze se vise ovako.Ja licno bih postavio sto vise moderatora na forumu da kontrolisu ovu djecu ovdje koja nemaju precih stvari u zivotu da rade osim da sjede za kompjuterom i pametuju o stvarima za koje nemaju pojma...Da se vratim malo na temu,smatram da je pape veliki strucnjak i vjerujem da ce nas On odvesti na to vise toliko prizeljkivano veliko takmicenje ( EP 2012),covjek ima znanje,vjestinu,i vjerujem da ce dovesti disciplinu u reprezentaciju,a disciplina je ono sto nam je falilo za vrijeme vec bivseg selektora Miroslava Blazevica.Zelim mu svu srecu u buducem radu i nadati se da cemo i mi vidjeti to veliko takmicenje.Pozdrav svima ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 20:07

Rece @Cartman vunena kapica i ode u crtani film :roll:
Ti si vise bio Sangajac nego iko,zato...
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 dec 2009, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 dec 2009, 20:08

halo ba ipak najbolji igrac svih vremena legenda sretno mu bilo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 20:11

tax je napisao/la:halo ba ipak najbolji igrac svih vremena legenda sretno mu bilo
Eh, malo je to moj druze za ove nase mozgonje sto palamude iz supljeg u prazno. A da ih pitas (pljuvace) sta bi i koga bi oni, ako znaju, ja cu glavu na panj. Bjezi ba, takva je to sorta da im bez puske nista nEmeres :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 20:12

i ovaj @cartman smor da ga nema.
sve zna.vidi,cuje a bas je bistar k'o ovaj na avataru :lol:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 dec 2009, 20:12

Zelim mu sve srecu da uspije da nas odvede na EP.Barba je bio mnogo bolji izbor ali boze moj svi znamo de je se birao onaj podobniji i onaj s kojim ce lakse manipulirati,Susic nije za odbaciti ima on dobrih osobina a i poznanstvo s celnicima Uefe nije na odmet moze valjati.... :D :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2009, 20:12

Trebamo podrzati Susica bezobzira na neke "tamne" izjave koje je dao prije par godina. Ako ista, Ciro je ima 100x puta goru proslost nego Pape pa su ipak 90% navijaca (medu kojima , hvala bogu, nisam bio ja) bili duboko uz njega.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 20:13

harishp je napisao/la:Rece @Cartman vunena kapica i ode u crtani film :roll:
Hehe, kako da ne. Od prve do zadnje sekunde sam bio protiv tvog Cire i ostao bi protiv njega taman da smo osvojili SP. Nikakav strucnjak i nikakav covjek.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 dec 2009, 20:13

Pape puno srece u ovom mandatu.
Ignoriraj ove sto te mrze jer to su neprijatelji naseg fudbala,ti si jedna od Legendi naseg fudbala i uvjek si dobrodosao.Nadam se da ces uvest red i disciplinu u reprezentaciji i da ces nas odvest na tako zeljeno Veliko Takmicenje (EURO 2012)...Sretno Pape
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 20:20

Cartman je napisao/la:
Hehe, kako da ne. Od prve do zadnje sekunde sam bio protiv tvog Cire i ostao bi protiv njega taman da smo osvojili SP. Nikakav strucnjak i nikakav covjek.
Ma ti si covjece protiv svega,da je samo naci post sta i koga podrzavas.
Nema sanse.
Nego hajde ti u svoj virtualni svijet''Parkasa'' i mani se lupanja po ovoj temi.
Ako vec nemozes normalno da svoje razmisljanje napises bez svadje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 20:21

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ma ti si covjece protiv svega,da je samo naci post sta i koga podrzavas.
Nema sanse.
Nego hajde ti u svoj virtualni svijet''Parkasa'' i mani se lupanja po ovoj temi.
Ako vec nemozes normalno da svoje razmisljanje napises bez svadje.
Rece covjek koji blati Begovica sto je primio 4 gola protiv Uniteda koja ne bi ni Buffon spasio.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.