odavno nisu napravili neki podvig u Europi. gube od nekog Dinama iz Zagreba, jadno!
AFC Ajax
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: AFC Ajax
vidim da Ajax doslovno hara ligom, a to najbolje pokazaje i posljednja utakmica u kojoj su postigli 4+ golova.
odavno nisu napravili neki podvig u Europi. gube od nekog Dinama iz Zagreba, jadno!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Dinamo smo dva puta pobijedili, jednom 2:1, drugi put 2:0.
Kako haramo ligom kad nam prvoplasirani bjezi 4 boda
Kako haramo ligom kad nam prvoplasirani bjezi 4 boda
Govorim o posljednjim utakmicama sa Waalwijkom (1:5) , PSV (4:1) , Utrech (4:0) , Vitese (4:0)...AFC Ajax je napisao/la: Kako haramo ligom kad nam prvoplasirani bjezi 4 boda
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Veceras igramo polufinalnu utakmicu protiv Go Ahead Eagles-a.
Prvi finalist je vec poznat, a to je Feyenoord nakon jucerasnje pobjede protiv Twente-a od 2:1.
Ukoliko prodjemo u finalu cemo igrati u Rotterdamu na stadionu Feyenoorda, De Kuip-u.
Prvi finalist je vec poznat, a to je Feyenoord nakon jucerasnje pobjede protiv Twente-a od 2:1.
Ukoliko prodjemo u finalu cemo igrati u Rotterdamu na stadionu Feyenoorda, De Kuip-u.
bice krvi do koljena!!!!
...
al nije ni Feyenoord sto je nekad bio, mislim da ih mozemo uzeti u Rotterdamu, mada mislim da je fokus ipak na osvajanju prvenstva...
al nije ni Feyenoord sto je nekad bio, mislim da ih mozemo uzeti u Rotterdamu, mada mislim da je fokus ipak na osvajanju prvenstva...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma kakve krvi nece bit sukoba uopste
Ma uzet cemo i kup i prvenstvo, ipak smo mi Ajax
Ma uzet cemo i kup i prvenstvo, ipak smo mi Ajax
bilo bi lijepo kad ne bi bilo s-ranja
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Feyenoord vs Ajax head to head stats:
2008/2009 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:2
2007/2008 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:2
2006/2007 NED 1 Feyenoord - Ajax 0:4
2005/2006 NED 1 Feyenoord - Ajax 3:2
2005/2006 NED PL-OFF Feyenoord - Ajax 2:4
2004/2005 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:3
2003/2004 NED 1 Feyenoord - Ajax 1:1
jedina pobjeda u poslednjih sedam susreta na De Kuipu
2008/2009 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:2
2007/2008 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:2
2006/2007 NED 1 Feyenoord - Ajax 0:4
2005/2006 NED 1 Feyenoord - Ajax 3:2
2005/2006 NED PL-OFF Feyenoord - Ajax 2:4
2004/2005 NED 1 Feyenoord - Ajax 2:3
2003/2004 NED 1 Feyenoord - Ajax 1:1
jedina pobjeda u poslednjih sedam susreta na De Kuipu
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Znali ko vecernasnji sastav protiv GAE?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
............Eriksen.......... Pantelic ............SuárezLegenda_BiH je napisao/la:Znali ko vecernasnji sastav protiv GAE?
...........de Jong............ Enoh ............de Zeeuw
Emanuelson .....Vertonghen ......Alderweireld .........van der Wiel
.............................Stekelenburg
GAE 0 - 6 AJAX
Jos jedna pobjeda i kup je nas!
Jos jedna pobjeda i kup je nas!
Svaka čast, mislim, ovdje se vidi ko je gospodar u Holandiji
Nadam se da ćete nastavit rešetat mreže i osvojit to prvenstvo, kao i kup, usred Roterdama 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Nevjerujem da ce Ajakx moci osvojit, dok Suarez nije u formi. Svi znaju da bez njega nista nemozete. Ova tekma nije nista, protiv drugoligasa
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Kako ba nije u formi, pa koliko ja pratim u zadnje vrijeme uvjek daje po jedan ako ne i dva gola ?!Legenda_BiH je napisao/la:Nevjerujem da ce Ajakx moci osvojit, dok Suarez nije u formi. Svi znaju da bez njega nista nemozete. Ova tekma nije nista, protiv drugoligasa
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Suarez nije u formiLegenda_BiH je napisao/la:Nevjerujem da ce Ajakx moci osvojit, dok Suarez nije u formi. Svi znaju da bez njega nista nemozete. Ova tekma nije nista, protiv drugoligasa
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Izvinite sad evo vidim da je davo golova, izvinite..nevjernik je napisao/la:Suarez nije u formiLegenda_BiH je napisao/la:Nevjerujem da ce Ajakx moci osvojit, dok Suarez nije u formi. Svi znaju da bez njega nista nemozete. Ova tekma nije nista, protiv drugoligasa![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo nije tacno da bez njega nista ne mozemo, a drugo nije tacno da nije u formi. To sto veceras nije dao ni jedan gol ne znaci da nije u formi
A osim njega Ajax ima masu kvalitetnih igraca, al njih cemo isticat kad prodamo Suareza
A osim njega Ajax ima masu kvalitetnih igraca, al njih cemo isticat kad prodamo Suareza
Rekoh davno, gaze sve pred sobom u Nizozemskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.