NK Iskra Bugojno
Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO
Poštovani prijatelji navijači Iskre potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.
Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.
[email protected]
Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.
Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom
Nadam se da ne tražim previše.
Hvala
Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.
[email protected]
Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.
Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom
Nadam se da ne tražim previše.
Hvala
- L' Imperator
- Kontakt:
vidis da ima koliko tolikoL' Imperator je napisao/la:Ima l' vas bugojanci??

- L' Imperator
- Kontakt:
bilo vas je 10 - 15 .., solidno navijanjedoci je napisao/la:vidis da ima koliko tolikoL' Imperator je napisao/la:Ima l' vas bugojanci??

#samoRudar #zauvijek
dva kombija su dolsa sda ne znam kako su se m omci rasporedili al mislim u ovoj ligi kakva je takva je ovi momci i du i prate i prosle godien smo bili tuL' Imperator je napisao/la:bilo vas je 10 - 15 .., solidno navijanjedoci je napisao/la:vidis da ima koliko tolikoL' Imperator je napisao/la:Ima l' vas bugojanci??vama svaka cast, al' sudija je za*ebo utakmicu, mada je glupo da se sad na sudije vadimo.

- L' Imperator
- Kontakt:
ja sam odmah po zavrsetku utakmice napustio stadion sav iznerviran, a cuo sam da je grupica "momcica" nekih bacala kamenje na kombi, al' policija je odmah reagovala. U svakom slucaju osudjujem takvo ponasanje.Vandali nisu opsovali nista cijelu utakmicu, znaci pravo sportsko navijanje i svaka im cast!doci je napisao/la: dva kombija su dolsa sda ne znam kako su se m omci rasporedili al mislim u ovoj ligi kakva je takva je ovi momci i du i prate i prosle godien smo bili tusamo ove godine ste kamenja koristili mislim bez veze vam je to
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E moji bugojanci slabo , slabo bogami ali eto može vam se. 

A MAN WHO SPREADS WISDOM
na sta mislis slabo????Capital City je napisao/la:E moji bugojanci slabo , slabo bogami ali eto može vam se.
- L' Imperator
- Kontakt:
Vlatko Glavaš organizira školu fudbala u Bugojnu
"Pet dana s profesionalcima" naziv je škole fudbala koju će od 27. juna do 2. jula, u saradnji sa nekadašnjim saigračima i brojnim prijateljima, organizirati bivši igrač bugojanske "Iskre" i nekadašnji reprezentativac i trener nogometne selekcije BiH Vlatko Glavaš.
Polaznici škole, djevojčice i dječaci do 18 godina, koje će trenirati iskusni treneri, dobit će diplome i sportsku opremu u bojama "Iskre".
Posebno zanimljiva bit će utakmica u kojoj će "snage odmjeriti" ekipa sastavljena od političara, sportista i novinara s područja SBK-a i ekipa humanih zvijezda 2. jula na stadionu Jaklić.
Nakon utakmice, u večernjim satima, najavljen je muzički spektakl uz nastup poznatih bh. muzičkih zvijezda. Sav prihod od ove manifestacije ide u humanitarne svrhe.
"Pet dana s profesionalcima" naziv je škole fudbala koju će od 27. juna do 2. jula, u saradnji sa nekadašnjim saigračima i brojnim prijateljima, organizirati bivši igrač bugojanske "Iskre" i nekadašnji reprezentativac i trener nogometne selekcije BiH Vlatko Glavaš.
Polaznici škole, djevojčice i dječaci do 18 godina, koje će trenirati iskusni treneri, dobit će diplome i sportsku opremu u bojama "Iskre".
Posebno zanimljiva bit će utakmica u kojoj će "snage odmjeriti" ekipa sastavljena od političara, sportista i novinara s područja SBK-a i ekipa humanih zvijezda 2. jula na stadionu Jaklić.
Nakon utakmice, u večernjim satima, najavljen je muzički spektakl uz nastup poznatih bh. muzičkih zvijezda. Sav prihod od ove manifestacije ide u humanitarne svrhe.
#samoRudar #zauvijek
Iskra 2-0 Sloboda
Strijelci: Kmetaš i Ćosović
ovaj Ćosović je inače u Iskru stigao iz gradačačke Zvijezde, a uskoro bi se Iskri trebao priključiti i Elvis Huseinagić, doskorašnji stoper Omladinca
Strijelci: Kmetaš i Ćosović
ovaj Ćosović je inače u Iskru stigao iz gradačačke Zvijezde, a uskoro bi se Iskri trebao priključiti i Elvis Huseinagić, doskorašnji stoper Omladinca
ove godine ako ne udzemo u Pl necemo nikad , sve su sanse da ce Travnik ispasti a mi uletit 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Pa i vrjeme bi biloSemPer_fi je napisao/la:ove godine ako ne udzemo u Pl necemo nikad , sve su sanse da ce Travnik ispasti a mi uletit

-
- Kontakt:
Vi iz Bugojna sa onim idoiotom od trenera, Gajicem, mozete samo da mastate u PL.Nazalost.
Eto svi žuti kartoni Omladinca, ako su to ti grubi startovi onda,... prvo karton zbog prigovora nakon oštrog starta Iskre, zatim jedan zbog prigovora na odluku suca,...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pozz za Bugojance i simpatizere Iskre od Bugojanca...
Nažalost dok se u klubu ne promijeni organizacija od vrha do dna neće biti pomaka i još ćemo tavoriti po drugim ligama..
Nažalost dok se u klubu ne promijeni organizacija od vrha do dna neće biti pomaka i još ćemo tavoriti po drugim ligama..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledaj Amca starog ratnika i saborca...L' Imperator je napisao/la:

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
sony bez uvrede ovo je gruba igra i usto veliki pritisak na suca.sony_91 je napisao/la:Eto svi žuti kartoni Omladinca, ako su to ti grubi startovi onda,... prvo karton zbog prigovora nakon oštrog starta Iskre, zatim jedan zbog prigovora na odluku suca,...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sve mi govori da su ovi u Mionici navikli na ovakvo sudjenje. I bez uvrede, tri zuta kartona ste dobili na ponasanje o kakvom pola lige govori da se desava u Mionici. Mozda bi mogli da naucite svoje igrace sportskom ponasanjuDRHAUSE je napisao/la:sony bez uvrede ovo je gruba igra i usto veliki pritisak na suca.sony_91 je napisao/la:Eto svi žuti kartoni Omladinca, ako su to ti grubi startovi onda,... prvo karton zbog prigovora nakon oštrog starta Iskre, zatim jedan zbog prigovora na odluku suca,...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- slogauskoplje
- Kontakt:
kortoni su regularni, nema šta. Šta sam ja sve gledo, ovo je bilo i miroljubivo 

Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.