Oklahoma City Thunder
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Oklahoma City Thunder
jel mozete dobit veceras
Mozemo!!!haris10 je napisao/la:jel mozete dobit veceras
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za koga ti prijatelju navijas,ako smijem pitati??Raul_64 je napisao/la:Mozemo!!!haris10 je napisao/la:jel mozete dobit veceras
ja ni za kog,nego sam lupio keca na oklahomu a stvarno slabo poznajem tu ekipu pa se javi ovdje hehe
Ironija je vjestina koju je izmislio Bosanac.
Smijesno mi bijase pitanje(upuceno nekom navijacu OCK
) koje bi njemu trebalo odgovriti dal da stavi keca na Oklahomu,pa otuda i moj odgovor.
a sad da ne budem bezobrazan,bez obzira na back to back to su mladi poletni momci koji nece sebi dozvoliti 2 uzastopna poraza,posebno ne na svom terenu.
Smijesno mi bijase pitanje(upuceno nekom navijacu OCK

a sad da ne budem bezobrazan,bez obzira na back to back to su mladi poletni momci koji nece sebi dozvoliti 2 uzastopna poraza,posebno ne na svom terenu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Heheheh e i ti imas vremena za sveRaul_64 je napisao/la:Ironija je vjestina koju je izmislio Bosanac.
Smijesno mi bijase pitanje(upuceno nekom navijacu OCK) koje bi njemu trebalo odgovriti dal da stavi keca na Oklahomu,pa otuda i moj odgovor.

izgleda da nas je stigao umor,durant i westbrook kriticni,dobili samo prvu trecinu ostale izgubili boljem rezultatu se covjek ne moze ni nadat nadam se da ce biti bolje sad naredne 2 utakmice protiv houston-a 

Popraviti šut iz igre, Oklahoma na tome počiva. Durant i ekipa su imali loš dan, al' vjerujem da je ovo prolazna kriza u redovima Thundersa.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
E hajmo OKC zatvorite ovo
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate ovo bojkotujes temu Lakersa?Zeljovac_1921 je napisao/la:E hajmo OKC zatvorite ovo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne bojkotujem, sto? Necu tamo pisati hajmo izgubite vecerasSaltCityAttack je napisao/la:brate ovo bojkotujes temu Lakersa?Zeljovac_1921 je napisao/la:E hajmo OKC zatvorite ovo

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Udri, udri
To to
to, to Durantulo
To to
to, to Durantulo
Gledaj navijaca bilo koje ekipe koja igra protiv Lakersa

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Upravo tako, inace me samo Rocketsi interesuju, ali vazda je fino vidjeti da Lakersi ispadnu, kad vec Rocketsi nisu u PO.neno#4 je napisao/la:Gledaj navijaca bilo koje ekipe koja igra protiv Lakersa![]()
Thunderrrr

[youtube][/youtube]
Drago mi je zbog tebe kad u necemu nadjes zadovoljstvo. Ako to vec nije prolaz tvog tima u playoff

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Drago mi je zbog tebe kad u necemu nadjes zadovoljstvo. Ako to vec nije prolaz tvog tima u playoff![]()

Pa dobro, sta ces ne ide tim Rocketsima nesto, pa moras da trazis supstituciju. Dobro je, kad mrzis jednu ekipu, pa imas cemu poslije da se radujes.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne kontas neam zamjene, svejedno mi je, samo me Rocketsi interesuju, a Lakerse ne mogu godinama, i navijam za tim koji igra protiv istih, nista novo.neno#4 je napisao/la:Pa dobro, sta ces ne ide tim Rocketsima nesto, pa moras da trazis supstituciju. Dobro je, kad mrzis jednu ekipu, pa imas cemu poslije da se radujes.
Pa naravno da razumijem. Kazem, i ponavljam ti, ne ide Rocketsima, pa bolje ista nego nista.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa i da ide Rocketsima da veceras cekamo pobjednika OKC ili Lakersa, kao Spursi, navijo bi za OKC (ili bilo koju drugu ekipu koja igra protiv vas), da vas izbace. Kako ide Rocketsima nea nista s tim. Nista licno, jednostavno ne mogu Lakerse i to je to. Sad mi je sasvim svjedno ko ce uzeti Zapad Spursi ili OKC. I usput svaka cast Kobiju, borio se lavovski.neno#4 je napisao/la:Pa naravno da razumijem. Kazem, i ponavljam ti, ne ide Rocketsima, pa bolje ista nego nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.