Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Valencia
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Valencia » 14 jan 2009, 20:58

Evo sad gled'o prvo poluvrijeme Valencia - Santander. Vicente ide odlicno, nezaustavljiv... Kako bi valjalo da se on vrati u staru formu kada je bio najbolji igrac ne samo Valencie nego i Spanske reprezentacije. Onaj kreten sa Mreze + na tekmi sa Realom govori, ulazi jos jedan veteran iz Valencie, a momak ima 27 god. Moze on jos puno igrati na vrhunskom nivou. U ekipi stvarno ima dosta igraca koje su promasene investicije i njih se treba rjesavat, pa ako se moze uzet koju paru za njih. Del Horno, Maduro,... Neophodan je jedan zadnji vezni koji ima odlican pregled igre i dobru tehniku. Ali, kakva je finansijska situacija, izgleda da do ljeta nece biti znacajniji pojacanja...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 jan 2009, 22:16

Valencia je napisao/la:Evo sad gled'o prvo poluvrijeme Valencia - Santander. Vicente ide odlicno, nezaustavljiv... Kako bi valjalo da se on vrati u staru formu kada je bio najbolji igrac ne samo Valencie nego i Spanske reprezentacije. Onaj kreten sa Mreze + na tekmi sa Realom govori, ulazi jos jedan veteran iz Valencie, a momak ima 27 god. Moze on jos puno igrati na vrhunskom nivou. U ekipi stvarno ima dosta igraca koje su promasene investicije i njih se treba rjesavat, pa ako se moze uzet koju paru za njih. Del Horno, Maduro,... Neophodan je jedan zadnji vezni koji ima odlican pregled igre i dobru tehniku. Ali, kakva je finansijska situacija, izgleda da do ljeta nece biti znacajniji pojacanja...
vidi momak, malo lupetas... del horno je bolji od morettija za 10 klasa, i moretti je najlosiji igrac valencije ove sezone... na njihovu poziciju je doveden Thiago Carleto koji bi trebao biti dugorocna opcija... a maduro je jedan od najvecih talenata u holandiji... i on bi trebao da igra na svojoj prirodnoj poziciji, a to je zadnji vezni... a to sto kazes da treba zadnji vezni koji ima pregled igre i tehniku, Ever Banega je takav, ali tako izgleda ne smatraju valenciji... znaci imamo nasljednike i za albeldu i za baraju, to su maduro i banega.. necemo zaboraviti ni Sunnyja koji je takodje jako talentovan i obecava mnogo.. naravno, ako mu daju pravu sansu u klubu... potrebno je da se kupi jedan golman koji ce biti back-up za Renana, jer je guaita relativno neiskusan golman.. i prijeko je potrebno da se kupe DVA napadaca, ili barem jedan... villa i morientes su jedini pravi napadaci, zigic je posudjen i vjerovatno ce biti i prodan, sto je velika greska, a mata i angulo su krilni napadaci.. u sastavu protiv santandera je bio michel iz B tima, koji ce izgleda biti prvotimac do kraja sezone... i sto je najbitnije, treba u klubu da imaju jednog DOBROG SPORTSKOG DIREKTORA koji je u stanju da dovede kvalitetne igrace, kao sto je bio amadeo carboni, koji je imao jake veze i trebao je u svoje vrijeme dovesti trezegueta i w.sneijdera, ali to uprava nije cijenila i otpustila ga je prije no sto su ovi transferi realizovani... sto se tice vicentea, on je jos uvijek zvijer, samo je steta sto ne moze sastavit tri utakmice zaredom a da se ne povrijedi, nazalost... ali, nadajmo se da ce i njegove povrede jednom zauvijek prestati, i da ce pokazati sav svoj talenat, a Bogami i znanje...
AMUNT VALENCIA!!!!!!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 jan 2009, 23:41

amadeus21, najbolje bi bilo da si ti sportski direktor Valencie, a ja bih licno volio da budes i trener. Del Horno je igr'o fenomenalno za Bilbao, otis'o u Chelsea gdje je prop'o kao igrac. U Valencii nije odigr'o niti jednu dobru tekmu i radi toga je na klupi. Moretti je slab u ofanzivi, ali je zato odlican u defanzivi. Radi toga je on u prvoj postavi, a Del Horno je rezerva. Niti jedan nije dobro rjesenje, tako da su doveli Carleta iz Brazila. Maduro se nije snas'o u Valencii i zbog toga ga nema ni na mapi. Cak je i on izjavio da se ne uklapa u koncepciju igre koju preferira Valencia. Dakle, promasena investicija. Banega je posudjen u Madrid sto takodje govori da se ni on nije snas'o najbolje. Gled'o sam ga u Atleticu i odigr'o je prosjecnu utakmicu. Mislim, nisu oni losi za klupe, da uskoce kada je neko povrjedjen, ali Valencia mora imat boljeg igraca na poziciji zadnjeg veznog ako zele da budu ozbiljan konkurent za titulu. Ta pozicija zadnjeg veznog je od krucijalnog znacaja, tako da tim koji nema na toj poziciji ekstra klasu, ne moze se nadat velikim rezultatima. Idealan igrac za tu poziciju bi bio npr. Xabi Alonso.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 jan 2009, 23:57

Valencia je napisao/la:amadeus21, najbolje bi bilo da si ti sportski direktor Valencie, a ja bih licno volio da budes i trener. Del Horno je igr'o fenomenalno za Bilbao, otis'o u Chelsea gdje je prop'o kao igrac. U Valencii nije odigr'o niti jednu dobru tekmu i radi toga je na klupi. Moretti je slab u ofanzivi, ali je zato odlican u defanzivi. Radi toga je on u prvoj postavi, a Del Horno je rezerva. Niti jedan nije dobro rjesenje, tako da su doveli Carleta iz Brazila. Maduro se nije snas'o u Valencii i zbog toga ga nema ni na mapi. Cak je i on izjavio da se ne uklapa u koncepciju igre koju preferira Valencia. Dakle, promasena investicija. Banega je posudjen u Madrid sto takodje govori da se ni on nije snas'o najbolje. Gled'o sam ga u Atleticu i odigr'o je prosjecnu utakmicu. Mislim, nisu oni losi za klupe, da uskoce kada je neko povrjedjen, ali Valencia mora imat boljeg igraca na poziciji zadnjeg veznog ako zele da budu ozbiljan konkurent za titulu. Ta pozicija zadnjeg veznog je od krucijalnog znacaja, tako da tim koji nema na toj poziciji ekstra klasu, ne moze se nadat velikim rezultatima. Idealan igrac za tu poziciju bi bio npr. Xabi Alonso.
hvala na lijepim zeljama drugar!!! maduro je izjavio da se ne uklapa u koncepciju igre zato sto ga trener emery koristi kao stopera, a ne kao zadnjeg veznog, sto sam vec napisao... kao drugo, del horno nije propao kao igrac, jos uvijek je bolji od morettija.. pogledaj u sve moguce statistike ove sezone i vidjet ces da je moretti najlosiji u cijeloj ekipi i da je napravio najvise greska koje su kostale ekipu... opet je po meni lose to sto se dosta treneri mijenjaju. jbg, svako sa sobom dovede nekog igraca, i kad ode sa klupe, taj igrac bude neshvacen od novog trenera i tu mu je kraj... to je slucaj i Maduro i Banega... a valencia jos uvijek ima pouzdanog albeldu, kao i baraju koji mi nekako igra super ove sezone, ali oni nece jos dugo... znam da je alonso idealan, al je nemoguce dovest njega iz liverpoola.. mozda bi miguel veloso iz sporting lisabona bio bolje rjesenje za tu poziciju
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jan 2009, 00:13

Ne slazemo se, ali nema smisla da se natezemo dalje. Vrijeme ce pokazat, ja bih volio da nisam u pravu i da se igraci o kojim raspravljamo vrate u formu. Veloso je dobar, ali ne mislim da je puno bolji od Banege, Albelde ili Madura. Moje je misljenje da je bolje dat za Alonsa 20 mil. €, nego dovest 3 igraca za te pare i rizikovat da li ce se neki od njih pokazat ko pojacanje. Ali, sada se treba okrenut prvenstvu, iscupat nekako drugo mjesto, a na ljeto kada se slije lova razmisljat o pojacanjima. Najvaznije je da niko od najboljih ne ode iz kluba.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 16 jan 2009, 00:23

Valencia je napisao/la:Ne slazemo se, ali nema smisla da se natezemo dalje. Vrijeme ce pokazat, ja bih volio da nisam u pravu i da se igraci o kojim raspravljamo vrate u formu. Veloso je dobar, ali ne mislim da je puno bolji od Banege, Albelde ili Madura. Moje je misljenje da je bolje dat za Alonsa 20 mil. €, nego dovest 3 igraca za te pare i rizikovat da li ce se neki od njih pokazat ko pojacanje. Ali, sada se treba okrenut prvenstvu, iscupat nekako drugo mjesto, a na ljeto kada se slije lova razmisljat o pojacanjima. Najvaznije je da niko od najboljih ne ode iz kluba.
ma necemo se natezat, dosta mi je natezanja sa ovim barcinim fanovima, jos sad da se i sa svojima svadjam, nema logike... :D :D
ja mislim da svaki igrac zasluzuje sansu... evo ti i dokaz: manuel fernandes je prosle godine dosao, ali nije dobio pravu sansu, i nakon pola sezone je posudjen evertonu.. ove sezone je jedan od najboljih igraca u klubu, jer se momak pronasao, i dobio je drugu sansu...
AMUNT VALENCIA!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 jan 2009, 14:22

nisam odavno pisao, a u medjuvremenu se svasta desilo... pobjeda nad remi sa villarrealom 3-3 (penal za goste na samom kraju, sto me jako rezljutilo), zatim pobjeda nakonm produzetaka u kupu protiv racinga 3-1 (vicente junak sa 2 gola), pa zatim sugavi poraz u bilbau od 3-2 (mata i joaquin promasili nemoguce, a bilbao dobio penal u 92.minuti, e tad sam vec skroz popizdio!!!!), pa zatim i pobjeda nad sevillom u iducoj rundi kupa kralja od 3-2 (extra utakmica sa dosta preokreta), pa i jedan transfer (mozes mislit): golman Cesar Sanchez, koji je nekoliko sezona branio za Real Madrid, a u zadnjih pola godine za Tottenham, potpisao je za valenciju zbog toga sto se Renan ozlijedio i cini mi se da ga nece biti 2 mjeseca... veceras je tekma protiv mallorce u gostima, i nadati se da ce cesar kolko-toliko popraviti dojam mladog Guaite koji je branio zadnjih nekoliko utakmica, u kojima je, kao sto se moze vidjeti, valencia primila dosta golova...
AMUNT VALENCIA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 jan 2009, 17:59

Katastrofa! Treba njima (igracima) dovest trenera koji ce im cuske pucat. Ja mislim da oni nemaju respekta prema ovom Unaiu, pa se zato zajebavaju i primaju 3 komada za poluvrijeme :x . Bruka...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 jan 2009, 18:14

sta je sa valencijom ???? od najgore ekipe gube 3-0 svasta takav klub sa takvim igracima ....
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 jan 2009, 11:50

Nije izvlakusa, al u ovoj utakmici su falili Villa i Joaquin. A znamo dobro da su njih dvojica najbolji igraci Valencije ove sezone... Al sto jest jest, ovo je bruka...
AMUNT VALENCIA!

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 27 jan 2009, 12:07

svi vi gledate barci u leđa :D
mes que un club

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 01 feb 2009, 23:12

valencia - almeria 3-2
AMUNT VALENCIA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 feb 2009, 20:13

nastavljen je CUP UEFA,Valencia nosi kuci bod iz hladnog Kieva,nemogu rec da nisam zadovoljan jer veoma je tesko igrat u takvim uslovima u odnosu na uslove u Spaniji.
Dynamo Kyiv 1-1 Valencia
9'[0 - 1]D.J. Silva
63'[1 - 1]S. Kravchenko
Nadam se pobjedi Valencie na Mestalli i prolasku dalje :!:
AMUNT VALENCIA!!!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 22 feb 2009, 23:19

Deportivo 1-1 Valencia
25'[0 - 1]D. Villa
80'[1 - 1]A.L. Piscu
U zadnjih nekoliko utakmica valencia povede ali neznaju da sacuvaju rezultat,i uz to Villa dobio crveni karton.nevalja to!
AMUNT VALENCIA!!!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 23 feb 2009, 21:29

villa dobio dva zuta kartona od kojih nijedan nije postojao!!!!!!!!!!!!! ne mogu da vjerujem... ljudi koji su gledali tekmu kazu da je sudija sa ciljem isao da izbaci davida villu iz igre... majku mu njegovu smrdljivu...
AMUNT VALENCIA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 feb 2009, 00:05

to bi bilo to sto se tice cup uefa,nadao sam se da ce daleko dogurati ali eto. :(

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 feb 2009, 11:38

ispadosmo iz kupa kralja zbog gola u gostima... ispadosmo iz kupa uefa takodje zbog gola u gostima... jos samo da ispadnemo iz primere zbog takvih i slicnih gluposti i ja cu se ubit...
al vrhunac je kad sam procito da ce zbog krize i nedostatka love Mestalla biti izdavana za svadbe, vjencanja i slicne dogadjaje... pa majke mi moje, ko da je Mestalla neka kafana....
AMUNT VALENCIA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 feb 2009, 11:45

buraz taj potez je super valencija ce zaraditi a to radi i barca sa nou kampom jbga i meni je krvi sto ste ispali .
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 feb 2009, 21:11

valencija je smiješna, kad se samo sjetim njihove ekipe prije, pa dogurali su do finala lige prvaka, pa osvojili primeru a sad ne mogu meda
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2009, 21:23

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.