Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Jajcani
Kontakt:

Re: Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Post Postao/la Jajcani » 06 avg 2010, 16:14

RagazziDelSud je napisao/la:
Jajcani je napisao/la:Dida rahmetli navijo, babo navija, ja volim a i moj mali ce da ludi sigurno...

ZELjO naravno! :ugeek:
s koljena na koljeno,Bravo :D

Kulturna i fina familija gdje se mladji narastaji edukuju zdravo i ispravno. Pola Jajca je vazda za Zelju navijalo a ona druga polovica i neznaju sta je fudbal. Zivio drug.
Semper fidelis

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 06 avg 2010, 21:31

E ovako..duga prica....imao sam rodjaka kojeg sam volio k'o brata i on je za vrijeme rata isao u englesku, u London na liječenje i bio tamo par godina, i tamo poceo navijati za Liverpool, vratio se i pricao mi malo o tome...i u to vrijeme 98 nekad sam gledao prvu utakmicu lfc-a. ne znam protiv koga, rekli su mi da sam tad..i otad navijam za Redse. Dalje, kad čujete YNWA od 40000 ljudi u 90 minuti kada gubite s 2:0 to je neprocjenjivo. Gerrard, Carra, Torres. eto
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 avg 2010, 08:18

zanimljivo, navijam za Chelsea :mrgreen: of course

Chelsea je osnovan 10.marta
ja sam rodjen 10.marta

kamaaaaaaaan 8-)

DiNo_OL
Kontakt:

Post Postao/la DiNo_OL » 07 avg 2010, 09:31

e ovako ja navijam Lyon... :) igrala se tekma bayern lyon tad sam navijao za bayern,zbog toga sto je to njemacki klub,i rodjen sam u njemackoj mislim da je Lyon tad pobjedio il nerjeseno uglavnom nije izgubio...i od tada sam lyon malo simpatizirao...tekma lyon real na Gerland kad je legendarni Juninho iz slobodnaka sa 38m zakucao mrezu casiljasa i od te pobjede navijam za "lavove"...tad sam navijao zbog Juninho...i sad ih volim kao kolektiv... :mrgreen:
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2010, 18:01

QUARESMA 18<<< je napisao/la:zanimljivo, navijam za Chelsea :mrgreen: of course

Chelsea je osnovan 10.marta
ja sam rodjen 10.marta

kamaaaaaaaan 8-)
Koje godine, jel 2003.?
Haha, sala druze... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 09 avg 2010, 18:43

1. FC Kaiserslautern najviše radi one titule nakon povratka iz 2.lige i radi ovih igrača Hany Ramzy, Ratinho, Ciriaco Sforza, Andreas Brehme i na kraju kralj Olaf Marschall

FC Girondins de Bordeaux jer su klub sa stilom

Manchester United od sezone 1993/1994 (prije nego što je baho topalbečirević skontao da ima još klubova osim real madrida)

F.K.Željezničar jer mi plava dobro stoji :D
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 09 avg 2010, 20:18

Real Madrid - od 2000. godine kad je Raul pretrcao 60 metara i dao gol Valenciji u finalu. Jednostavno zivim za taj klub, 10 godina gledam svaku njihovu utakmicu. Najsretniji trenutak je dolazak Zidanea i Ronalda i naravno onaj gol Zizoua 2002. godine. Najmrzi trenutak je dolazak Cristiana ali sve dok daje golove za Real ja se ne bunim :mrgreen:

Olympique de Marseille - poceo navijati zbog dresova i jednog igraca a to je Djibril Cisse :)

Željo - Navijam otkad znam za sebe. Poceo navijati za njih zbog plave boje. Isao redovno na utakmice donedavno ali sam sada izgubio volju da idem na stadione. Nadam se da cu je opet dobiti u nekom narednom periodu.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 avg 2010, 20:32

prva tekma koju sam gledo uzivo je bila Slobodina protiv Zelje tamo nekad 96,97...stari navijac Zelje,a ja svim srcem uz Slobodu,tad sam dobio od nekog Manijaka Zeljin sal,al djaba Sloboda je Sloboda...:D Sloboda do groba 8-)

a za Inter sam poceo navijat zbog Ronalda...on otiso,ja ga nikad nisam prebolio :mrgreen: al sam ostao navijac Intera... 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 avg 2010, 20:39

Real mi je simpatican postao 98-me, onda kad smo i digli LP, a pravi, vatreni navijac Reala sam posto' 2000. bas ko' sto spomenu ovaj junak iznad mene, ta "remontada" nad Valenciom me priljepila uz Real. A prve suze su bile za Realom pustene 2003. kada nas je Juve izbacio u polufinalu :( .Onda i Monaco, uhh kako sam tad plako, a stari mi je galamo zbog toga "**** te Real, sta places za njim..." i slicno :D

A kao naljepsi trenutak pamtim osvajanje Lige 2007., ni osvajanje LP, ne moze se porediti sa onim mojim slavljem. Ono pred utakmicu Barca-Espanyol, Zaragoza-Real, imo sam neki prejeben osjecaj da cemo izgubit. I stvarno je licilo na to, **** sam tad Messiju sve po spisku kad zabi rukom... uglavnom cijelu sam tekmu priplako, i onda na kraju: Prvo Ruud zabija, al svejedno, ne prestajem plakat jer Barca i dalje vodi,a onda Tamudooooooooo, takav osjecaj radosti ja u svom zivotu jos nisam dozivio, one suze su se jednostavno pretvorile u suze radosnice, taj osjecaj stvarno je tesko opisati... Uhh, kako bi volio da se slican scenario jos koji put ponovi.

A igrace, koji su meni dragi izdvojio bih:

Raula
Ronalda (pravog)
Ikera
Portilla
Zidanea
McManamana
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 avg 2010, 20:47

Fc Bayern Mucnehn : Pitate , se zasto navijam za taj Klub. To , samo dodze neocekivano gledas jednu utakmicu i jednostavno pocinjes da navijas ! Jos , nekog ko interesira Fudbal kao mene naprimijer od 3 godine sam poceo pratiti FCB i poceo navijati za njeg . I , svaki dan ta ljubav se nekako povecava pa cak i kad dodze do poraza vide se suze , neznam zasto ali tako je . Do sada navijam 13 godina za FCB , i nadam se jos najmanje 33 :D
Onda , navijam za WEST HAM UNITED , odendavno prije jedno 3 - 4 godine zato sto je Klub koji je manji u odnosu na neke a ima najbolje NAVIJACE !
:mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 avg 2010, 21:05

Za zelju od rodenja Grbavica citava familija a i imam ljubav prema klubu
Arsenal-uvjek sam ga simpatiso i drag mi je klub zbog Henry-a prije
Barca-simpatican klub kojeg simpatisem zbog igre

KK Bosna i RK Bosna hmm pa logicno
svoj ti pos'o !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 avg 2010, 00:31

JUVE od '94-95.tako ce biti do kraja. Jednostavno, drugacije se ne moze. Svi ostali su maciji kasalj.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 avg 2010, 23:32

Jednostavno Real najviše zbog Raula ,dok sam bio manji a sad zbog politike kluba sve manje , a i zbog Baljića nekad
onih nezaboravnih finala sa Juvetom i Valensiom okršaja sa Bajernom duela Carlosa i Salihamidžića zbog utakmica sa Mančesterom onog poteza Redonda i gola Raula pa poslije simultanke Ronalda na Old Trafordu itd, a kasnije je sve bilo ispod prosjeka .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 avg 2010, 20:47

kao i skoro svaki Interista SP '98 i Ronaldo...sada me sram toga ali sta ces barem neke koristi od debelog imam :D

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 23 avg 2010, 21:01

Ja navijam za Partizan prvo zato sto ga volim pa tek onda zato sto je najbolji. :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2010, 21:06

Na pijaci nije bio dres Salihamiđžica pa mi babo kupi dres Raula...ostalo je išlo samo o sebe...nije bilo loše saznati da navijaš za najtrofejni klub na svijetu...doduše i najomraženiji...al znam da niko nije ravnodušan...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 avg 2010, 21:13

DiNo_OL je napisao/la:e ovako ja navijam Lyon... :) igrala se tekma bayern lyon tad sam navijao za bayern,zbog toga sto je to njemacki klub,i rodjen sam u njemackoj mislim da je Lyon tad pobjedio il nerjeseno uglavnom nije izgubio...i od tada sam lyon malo simpatizirao...tekma lyon real na Gerland kad je legendarni Juninho iz slobodnaka sa 38m zakucao mrezu casiljasa i od te pobjede navijam za "lavove"...tad sam navijao zbog Juninho...i sad ih volim kao kolektiv... :mrgreen:
znaci star su 10 god u vrh glave... :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 avg 2010, 22:42

Poz ne zelim da se niko uvrijedi ali jednostavno ja vas (Vecinu) ne smatram navijacima vec simpatizerima odnosno fanovima kluba ;) Navijac je onaj koji ide na tekme , voli svoj klub iz ljubavi a ne iz interesa , voli ga jer je to njegov lokalni klub i mnogo toga , a vecina vas ovdje gleda neke klubove preko TV-a , ima sal od tog kluba ili neki drugi rekvizit i misli da je navijac vjerujte mi niste mozete vi reci da jeste ali istina je 100000000% da niste . Jos jednom kazem nemojte se naljutiti ja sam iznio svoje misljenje i mislim da sam u pravu ;)

slika

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 avg 2010, 23:07

Želju jednostavno volim :!: , taj magicni klub mi je dao i tuge i radosti ,bilo je i uspona i padova, ali veza je ostala neraskidiva za citav život.
Barcu gotivim jer igraju najljepši fudbal decenijama, možda jedini klub na svijetu gdje je vrlo bitan nacin na koji se igra, taj njihov cuveni napadacki stil kojeg brižno njeguju kroz svoju istoriju i nacin na koji se pobjeđuju utakmice.Teško je ostati ravnodušan na igru koju prezentuje Barcelona.
Arsenal isto cijenim i poštujem, oni su kao neka ostrvska verzija Barce, godinama gaje i forsiraju svoj stil i to se poštuje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 26 avg 2010, 01:03

"Navijam za Auxerre. Poceo sam 24. kolovo 2010. Razlog? zato sto ce igrati LP ove sezone" - Monolog :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.