svaka cast za ovo!Monolog je napisao/la:Kakvo je to razmišljanje? Dakle, po tvome se ne bi trebala otvarati tema ni o Juventusu jer je, Bože moj, igrao u Seriji B. Stvarno ne mogu da vjerujem u ovo što čitam. Eto, svi ćemo navijati za Real, ako će tebi biti srce na mjestu, te tamo ostavljati postove o liku i djelu Florentina Pereza i Cristiana Retarda.
Leeds United Football Club
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovaj zaslužio epitet "glory hunter", zar ne?steve-o je napisao/la:
svaka cast za ovo!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Kakvo je to razmišljanje? Dakle, po tvome se ne bi trebala otvarati tema ni o Juventusu jer je, Bože moj, igrao u Seriji B. Stvarno ne mogu da vjerujem u ovo što čitam. Eto, svi ćemo navijati za Real, ako će tebi biti srce na mjestu, te tamo ostavljati postove o liku i djelu Florentina Pereza i Cristiana Retarda.

naravno, vidi se to po razmisljanju njegovom tj. da svak treba navijati za samo "poznate" klubove, a svi mi ostali koji zaista volimo ove manje klubove nevrijedi nista jer to radimo cisto radi furke..Monolog je napisao/la:Mislim da je ovaj zaslužio epitet "glory hunter", zar ne?steve-o je napisao/la:
svaka cast za ovo!
Ma taj vas Leeds nije napunio pune tribine jos od ispadanja iz Premiershipa hocel biti prije 7-8 godina... nemaju ni 20-tak hiljada navijaca prosjecno na tekmama... to je sve zaboravljenosteve-o je napisao/la:naravno, vidi se to po razmisljanju njegovom tj. da svak treba navijati za samo "poznate" klubove, a svi mi ostali koji zaista volimo ove manje klubove nevrijedi nista jer to radimo cisto radi furke..Monolog je napisao/la:Mislim da je ovaj zaslužio epitet "glory hunter", zar ne?steve-o je napisao/la:
svaka cast za ovo!
dzaba se prosipas bola, pod prvo ja nisam navijac leedsa i nije ovo moj klub, pod drugo grijesis grdno kad kazes da nisu u stanju ispunit stadion, al' vjerujem da ti na to nece ostati duzan mexy-whitesCasillas je napisao/la: Ma taj vas Leeds nije napunio pune tribine jos od ispadanja iz Premiershipa hocel biti prije 7-8 godina... nemaju ni 20-tak hiljada navijaca prosjecno na tekmama... to je sve zaboravljeno

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pazi, sad će napasti Millwall i reći kako oni nisu u stanju da namame gledaoce da ih bude oko 70 hiljada, ili da dovedu nekog igrača za minimalno 50 miliona € or sth. like that. Sve u svemu, biće napad na svetište zvano Millwall, od strane heretika koji podržava politiku "kupi što skuplje ne bi li parirali boljim od sebe".steve-o je napisao/la:
dzaba se prosipas bola, pod prvo ja nisam navijac leedsa i nije ovo moj klub, pod drugo grijesis grdno kad kazes da nisu u stanju ispunit stadion, al' vjerujem da ti na to nece ostati duzan mexy-whites

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prosipam se? Znam ja za koga ti navijas i koju temu odrzavas... drukcije ne bi vjerovatno niko ni pisao....steve-o je napisao/la:dzaba se prosipas bola, pod prvo ja nisam navijac leedsa i nije ovo moj klub, pod drugo grijesis grdno kad kazes da nisu u stanju ispunit stadion, al' vjerujem da ti na to nece ostati duzan mexy-whitesCasillas je napisao/la: Ma taj vas Leeds nije napunio pune tribine jos od ispadanja iz Premiershipa hocel biti prije 7-8 godina... nemaju ni 20-tak hiljada navijaca prosjecno na tekmama... to je sve zaboravljeno
Pa nisu u stanju ispuniti stadion... samo me zanima koliki je prosjek posjeta ove sezone... pa i prosle i pretprosleako ima 25.000 .... bice to onda odlicno... a leeds vjerovatno ima nekih skoro milion stanovnika... toliko o popularnosti tog kluba koji vise nikad nece biti dobar klub
Ovaj klub ne zasluzuje temu
Ja ovo pisem, ponovo napominjem, samo zato sto mi je krivo sto su zakljucavali teme Seville, Leverkusena, Fenera i tako tih klubova koji bar igraju u prvim ligama...
nemam ja nista ni protiv milwalla ni leedsa... ali ovo su cinjenice
dobro si predvidio sta ce biti, pogledaj samo njegov post iznadMonolog je napisao/la:Pazi, sad će napasti Millwall i reći kako oni nisu u stanju da namame gledaoce da ih bude oko 70 hiljada, ili da dovedu nekog igrača za minimalno 50 miliona € or sth. like that. Sve u svemu, biće napad na svetište zvano Millwall, od strane heretika koji podržava politiku "kupi što skuplje ne bi li parirali boljim od sebe".steve-o je napisao/la:
dzaba se prosipas bola, pod prvo ja nisam navijac leedsa i nije ovo moj klub, pod drugo grijesis grdno kad kazes da nisu u stanju ispunit stadion, al' vjerujem da ti na to nece ostati duzan mexy-whites

- mexy_whites
- Kontakt:
Casillas je napisao/la:
naravno, vidi se to po razmisljanju njegovom tj. da svak treba navijati za samo "poznate" klubove, a svi mi ostali koji zaista volimo ove manje klubove nevrijedi nista jer to radimo cisto radi furke..
Ne mogu da vjerujem koliko si glup momak...znaci beton...Casillas je napisao/la:Ma taj vas Leeds nije napunio pune tribine jos od ispadanja iz Premiershipa hocel biti prije 7-8 godina... nemaju ni 20-tak hiljada navijaca prosjecno na tekmama... to je sve zaboravljeno
Prvo cu ti navesti neke podatke iz ove sezone....Igrali smo protiv Huddersfielda pred 35.000 gledalaca jer je to Yorkshire derby, igrali smo protiv par jacih timova gdje je takodje bilo preko 30.000. Zadnju utakmicu sezone protiv Bristol Roversa je bilo 39.000 znaci pun stadion. Prosjek je oko 25.000 najveci u 3. ligi ispred Norwicha. Za ocekivati je da ne moze biti veci jer je to ipak 3. liga. Leeds United je jedan od 10 najvecih klubova Engleske po tradiciji, trofejima...To sto smo lose poslovali u 21 vijeku je problem koji nam je proizveo Peter Risdale, predsjednik u doba dok su igrali Ferdinand, Woodgate, SMith, Viduka, Kewell...
Leeds je jedan od najvecih gradova u Engleskoj al to nikad ne znaci da se stadion mora napunit kad ti dodje jedan Exeter, Yeovil itd...Nas Kop je uvijek pun gdje su ljudi koji zive za Leeds i budi siguran kad bi Liverpool ili MAnU ili Arsenal ispali da bi i kod njih stadion bio poloprazan jer na tribine ne dolaze samo navijaci nec i obicni ljudi koji zele pogledat dobru utakmicu u slobodno vrijeme.
Stvarno su ti razlozi za neko napadanje totalno glupi jer na ovoj temi se koliko toliko pise a i nigdje nije pravilo da tema opstaje ako ima najmanje 20 fanova tog kluba koji ce pisat.
A sto se tice Reala bas je kod njih svaki put pun stadion. Najgore je sto nemate navijaca na tribinama nikako vec obicne ljude koji na tekmu dodju s trubama i svo vrijeme probijaju ljudima usi...Gubite li u 85. minuti stadion je prazan jer ljudi nece da se guraju na izlazima-bas su oni navijaci svaka im cast. I najzalosnije je sto ulozite ogroman novac na pojacanja da bi osvojili nista i da bi dobili dusu od Alcotrona....Mogli bi i Alcotron temu otvoriti a? Tim koji dobije Reala 4:0 sigurno zasluzuje temu...
Ti pojma nemas sta znaci biti navijac, disati za klub, plakat za klub...I nemoj da vrijedjas Leeds United reci meni bilo sta al nemoj o klubu nista pisat...Mada i da bilo sta kazes manje vise nebitno je jer vidim niko te ozbiljno ne shvata...pusa od mene

Side before self
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cekaj baCasillas je napisao/la:
Prosipam se? Znam ja za koga ti navijas i koju temu odrzavas... drukcije ne bi vjerovatno niko ni pisao....
Pa nisu u stanju ispuniti stadion.. samo me zanima koliki je prosjek posjeta ove sezone... pa i prosle i pretprosleako ima 25.000 .... bice to onda odlicno... a leeds vjerovatno ima nekih skoro milion stanovnika... toliko o popularnosti tog kluba koji vise nikad nece biti dobar klub
Ja ovo pisem, ponovo napominjem, samo zato sto mi je krivo sto su zakljucavali teme Seville, Leverkusena, Fenera i tako tih klubova koji bar igraju u prvim ligama...
Tvoji razlozi za zatvaranje teme su sljedeci:
- klub je nizeligaski
- nema popunjene tribine
- ljudi navijaju za njih iz furke ?!
Kao prvo, vjerujem da je osnovni uslov otvaranja i odrzavanja teme redovno postanje i osvjezavanje iste a ne velicina kluba, posjeta i sl.
Kao drugo, Leeds je klub koji ima odredjeni respekt u svijetu fudbala, historiju vrijednu paznje i navijace kojih ima malo gdje u svijetu. Ocigledno je da nisi pogledao utakmice tog kluba jer bi vidio pun kop i ne bi spominjao posjetu kao razlog za ukidanje teme.
I trece, ocigledno je da mexy-whites ne navija iz furke jer se iz postova moze primjetiti da poznaje i historiju i trenutnu situaciju u klubu. Ako je to iz furke onda ne znam sta je navijati punim srcem za klub... vjerovatno je to tvoje navijanje za real primjer svim ostalim navijacima svijeta

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ovo su sve neki njegovi komentari iz neznanja pa nemojte toliko ni obracati paznju.Ovaj klub je prije nekoliko godina igrao u polufinalu LP a tada su vjerovatno igračli i najljepsi fudbal u Evropi.Momak to vjerovatno ne zna jer je prije godinu,dvije poceo pratiti fudbal,vidio C.Ronaldo,Kaka i ostali igraju u R.Madridu i navija za njih.Volim I ja Real ali to nije razlog da se pljuje po klubovima koji sigurno zasluzuju temu ovdje.Danas ima respektabilne posjete,nastupe,evo,kvalifikovao se u Championship pa ako nekome smeta nek posjecuje teme Barce,Reala,Bayerna,Juveta itd a drugi koji vole svoje klubove u kakvoj god ligi bili neka uzivaju pisajuci i citajuci o njima 

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Cestitam na ulasku u visi rang 

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Leeds mi je veoma drag klub. Nazalost stvari se zadnjih godina nisu odvijale dobro za njih. Ali evo sad se vracaju u Championship, a nadam se da ce u sezoni 2011/12 igrati u najjacoj Engleskoj ligi.
Mislim da ove price o tome da li Leeds treba imati temu nisu potrebne, jer Leeds zasluzuje temu na ovom forumu...
Mislim da ove price o tome da li Leeds treba imati temu nisu potrebne, jer Leeds zasluzuje temu na ovom forumu...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- mexy_whites
- Kontakt:
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United doveo golmana Kaspera Schmeichela!! Odlicno pojacanje, svaka cast za Graysona pogotovo ako se uzme u obzir da je odbio nekoliko premierligaskih ponuda.
"There were other opportunities, but Leeds has everything,
Ive grown up in England and I know Leeds is one of the biggest clubs in the country.
It's a massive club and has a massive fan base."
http://www.thisisnottscounty.co.uk/news ... ticle.html
"There were other opportunities, but Leeds has everything,
Ive grown up in England and I know Leeds is one of the biggest clubs in the country.
It's a massive club and has a massive fan base."
http://www.thisisnottscounty.co.uk/news ... ticle.html
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Everton blizu potpisivanja Beckforda iz Leedsa
Napadač Leeds Uniteda, Jermaine Beckford, svoju karijeru će nastaviti u Evertonu.
Engleski The Mirror izvještava kako je napadač Leeds Uniteda, Jermaine Beckford, pred potpisom za premierligaša Everton. Beckford će tako zamijeniti Elland Road za Goodison Park nakon što u sljedećih 24 sata obavi liječnički pregled i finalizira uvijete ugovora. Beckford je bio jedan od ključnih igrača posrnulog engleskog velikana Leedsa, s kojim je u protekloj sezoni ostavario povratak u Championship ligu, drugi razred engleskog nogometa.
Manager Leedsa, Simon Grayson, posljednjih tjedana je davao izjave u kojima je izrazio nadu u ostanak ubojitog napadača u Leedsu, no 26-godišnji Beckford će ipak ispratiti svoj ugovor sa klubom s Elland Roada i na ljeto kao slobodan igrač prijeći u Everton. Dolazak Beckforda u Everton vrlo vjerojatno će značiti i rastanak s klubom s Merseysidea i napadača Jamesa Vaughana dok je nigerijski reprezentativac Yakubu na meti West Hama te bi i on mogao ovo ljeto napustiti svlačionicu Evertona.
Napadač Leeds Uniteda, Jermaine Beckford, svoju karijeru će nastaviti u Evertonu.
Engleski The Mirror izvještava kako je napadač Leeds Uniteda, Jermaine Beckford, pred potpisom za premierligaša Everton. Beckford će tako zamijeniti Elland Road za Goodison Park nakon što u sljedećih 24 sata obavi liječnički pregled i finalizira uvijete ugovora. Beckford je bio jedan od ključnih igrača posrnulog engleskog velikana Leedsa, s kojim je u protekloj sezoni ostavario povratak u Championship ligu, drugi razred engleskog nogometa.
Manager Leedsa, Simon Grayson, posljednjih tjedana je davao izjave u kojima je izrazio nadu u ostanak ubojitog napadača u Leedsu, no 26-godišnji Beckford će ipak ispratiti svoj ugovor sa klubom s Elland Roada i na ljeto kao slobodan igrač prijeći u Everton. Dolazak Beckforda u Everton vrlo vjerojatno će značiti i rastanak s klubom s Merseysidea i napadača Jamesa Vaughana dok je nigerijski reprezentativac Yakubu na meti West Hama te bi i on mogao ovo ljeto napustiti svlačionicu Evertona.
Side before self
- United Rule
- Kontakt:
Kad sam bio mladji Leeds je bio u Engleskoj jedan od najvecih rivala Manchester Unitedu pogotovo tih kasnih 90-tih.Casillas je napisao/la:Prosipam se? Znam ja za koga ti navijas i koju temu odrzavas... drukcije ne bi vjerovatno niko ni pisao....steve-o je napisao/la:dzaba se prosipas bola, pod prvo ja nisam navijac leedsa i nije ovo moj klub, pod drugo grijesis grdno kad kazes da nisu u stanju ispunit stadion, al' vjerujem da ti na to nece ostati duzan mexy-whitesCasillas je napisao/la: Ma taj vas Leeds nije napunio pune tribine jos od ispadanja iz Premiershipa hocel biti prije 7-8 godina... nemaju ni 20-tak hiljada navijaca prosjecno na tekmama... to je sve zaboravljeno
Pa nisu u stanju ispuniti stadion... samo me zanima koliki je prosjek posjeta ove sezone... pa i prosle i pretprosleako ima 25.000 .... bice to onda odlicno... a leeds vjerovatno ima nekih skoro milion stanovnika... toliko o popularnosti tog kluba koji vise nikad nece biti dobar klub
Uvijek sam se pribojavao utakmica protiv njih jer su evo i dan danas se sjecam uvijek pruzali maksimum i derbiji nisu licili na ovo danas da Celzi lagano razbije Liverpoola sa 2 ili 3:0 vec je tu 1 gol odlucivao o pobjedniku i uvijek je bilo vrlo gusto...
Zao mi je pravo bilo kad su ispali iz prve lige i nadam se da ce se sto brze vratiti ne samo u prvu ligu vec u vrh premier lige da malo razbiju ovu monotonost velike cetvorke

A za Leeds United za vrijeme Normana Huntera i Eddia Greya necu ni govoriti, mogu samo pretpostaviti kako je tada bilo stoga Casillas ti i tvoj Rm ste presmijesni...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- mexy_whites
- Kontakt:
Manchester United - Leeds United je jedan od najvecih derbija u engleskoj poznat pod nazivom "rat ruža". A uvijek ce biti likova na forumu koji pokusavaju provocirat kao ovaj realovac....svaka cast za ovaj post United Rule.United Rule je napisao/la:
Kad sam bio mladji Leeds je bio u Engleskoj jedan od najvecih rivala Manchester Unitedu pogotovo tih kasnih 90-tih.
Uvijek sam se pribojavao utakmica protiv njih jer su evo i dan danas se sjecam uvijek pruzali maksimum i derbiji nisu licili na ovo danas da Celzi lagano razbije Liverpoola sa 2 ili 3:0 vec je tu 1 gol odlucivao o pobjedniku i uvijek je bilo vrlo gusto...
Zao mi je pravo bilo kad su ispali iz prve lige i nadam se da ce se sto brze vratiti ne samo u prvu ligu vec u vrh premier lige da malo razbiju ovu monotonost velike cetvorke
A za Leeds United za vrijeme Normana Huntera i Eddia Greya necu ni govoriti, mogu samo pretpostaviti kako je tada bilo stoga Casillas ti i tvoj Rm ste presmijesni...

Side before self
Ja navijam od malih nogu za inter al leeds mi je drag pravo klub kad se sjetim samo alana smitha i viduke 2001 sta su svasta uradili u europi .
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.