Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

sin3x
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 20:01

Chologol je napisao/la:
sin3x je napisao/la:da tako je najveci klub na svijetu.. sve ok XD ... cuj 3 evropska kupa vrijednija od 5 engleskih ma naravno sto da ne .. lakse pobjediti mud ili chelski nego rapid, steau-u, pa cak je teze i pobjediti aek nego l'pool ... sve 5 dobri ste vi XD
Cekaj, ti osvajanje Interkontinentalnog kupa svodis na pobjede nad Raidom i Steuom, upravu si, ljudska glupost je neogranicena :mrgreen: :mrgreen: Europske lige, gdje smo izbacili Liverpool :faceplam...
budimo realni uprkos svome mom postovanju prema l'pool-u ove sezon su preslabi tako da pobjeda nad njima i nije neka a ukoliko se ne varam drugu ste izgubili dok su arsenalovci obje pobjedili..
budimo realni jos uvijek je at. mad. prosjecni klub i to ce jos dugo vremena biti ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 20:32

Komentar za cijelu temu i forumase na njoj..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 maj 2010, 20:33

pa bjednici sta trazite na njoj?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 20:35

juznjak> je napisao/la:pa bjednici sta trazite na njoj?
Smijemo se vama dvojici( jednom ) :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 20:39

juznjak> je napisao/la:pa bjednici sta trazite na njoj?
vrsimo invaziju XD .. --------> :mrgreen: :mrgreen:
nego ima li kod vas kakvih vijesti ??? vezanih za klub??
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 15 maj 2010, 21:06

Ma necu ja odustat dok on ne kaze da je Atletico velikan pa makar dobio 4234543 banova i 30 zabrana pristupa forumu :mrgreen:

Sto se tice vijesti: Juventus nudi: Reyes za Diega. Atletico zeli Rominog mladog beka Marca Mottu (iskreno bih volio da se to desi) jer imamo dobro ofenzivnog lijevog beka, a mali Motta je vec kapiten mlade talijanske repke, a Italijani su poznati po defanzivnoj igri, dobar skauting.
Rey de la furia española...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 maj 2010, 21:27

Nemoj mi Reyesa nedam ga za Messia :) nadam se da nece doci to te razmjene :P gubimo 0-2 od Getafea :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 21:42

Getafe potvrdjuje dominaciju nad slabasnim protivnikom i dokazuje da je on klub br. 2 u Madridu. A evo Cholo priznajem Patetico je mali klub i klub broj 3 u Madridu ustvari okolici Madrida posto su njegovi navijaci uglavnom iz ruralnih krajeva.
Dio Arsenala

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 15 maj 2010, 21:48

-Paja je napisao/la:Getafe potvrdjuje dominaciju nad slabasnim protivnikom i dokazuje da je on klub br. 2 u Madridu. A evo Cholo priznajem Patetico je mali klub i klub broj 3 u Madridu ustvari okolici Madrida posto su njegovi navijaci uglavnom iz ruralnih krajeva.
Kakvih sve kretena ima to je neopisivo :mrgreen:

Ovo igra Atletico B a ne Atletico :D

Cuj u okolici Madrida hahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahaha

Melanocolico Manzanares se nalazi u po Madrida ahahahahahahhahahahaha

Uostalom ja sam veca budala sto se prepirem sa djetetom od 15 godina. Od sad samo igrnoriram njegove kretenske postove.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 21:51

Patetico je najsmjesniji klub dali su svoj stadion za fudbal gradu madridu na dobroj lokaciji da bi se preselili na olimpijski stadion sa atletskom stazom koji ima veci kapacitet ali na perfieriji da se priblize svojim navijacima jer im je geografski stadion bio daleko.
Dio Arsenala

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 15 maj 2010, 21:54

U srijedu finale protiv Seville. Ocekujem samo trofej i ponovno slavlje na Neptunu! Vamos mi Atletii!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 maj 2010, 21:54

Chologol je napisao/la:U srijedu finale protiv Seville. Ocekujem samo trofej i ponovno slavlje na Neptunu! Vamos mi Atletii!
Sevilla je favorit ali ne sumnjam u novi trofej 8-) :lol: i jubilarni 10 Kup Kralja :!: :!: :!:

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 15 maj 2010, 22:04

juznjak> je napisao/la:
Chologol je napisao/la:U srijedu finale protiv Seville. Ocekujem samo trofej i ponovno slavlje na Neptunu! Vamos mi Atletii!
Sevilla je favorit ali ne sumnjam u novi trofej 8-) :lol: i jubilarni 10 Kup Kralja :!: :!: :!:
Kvocijenti su: 2,40 za nas za njih 2,60 :D znaci ipak smo blagi favoriti

Aguero i Forlan ce to rijesiti, sam pogled na ta imena sve ce reci.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 maj 2010, 11:01

Jesus Navas i Luis Fabiano su pravo hebeni samo njih zaustaviti i eto Kupa :D

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 16 maj 2010, 13:35

Sevilla koliko god favorit bila prije sinocne pobjede nad Almeriom, sada je još veći zbog euforije koja vlada kako kubom tako i gradom i cijelom Andaluzijom. Neznam vrijeme će pokazati, nije još puno ostalo, a i Atletico je u euforiji zbog osvajanja europske lige, prema tome, šanse su veoma, veoma podjednake. Juznjak, Fabiano jest dobar, al mi je pomalo poceo ici na zivce jer se frajeru ocito vise neigra u Sevilli, neznam sto ga nepuste vise, al mislim da ce na ovom prijelaznom roku tako i biti, jer je i sam izjavio da bi volio igrat za Barcu.
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 maj 2010, 14:31

Ma kakvi, nije Sevilla u tom dvoboju nikakav favorit. Jer je nama ovo povijest, neka tradicija, mi moramo osvojit taj trofej, nema sanse da izgubimo. 96-te smo osvojili doblete, a sada je sve u znaku tog ponovnog dobletea, tako da vjerujem da cemo pobjedit. A evo nekog mog poredjenja igraca:

Palop - De Gea - 2
Rodri - Ujfalusi - 1
Squilaci - Dominguez - 2
Escude - Perea - 1
Luna - A. Lopez - 2
Zokora - Tiago - 2
Renato - Raul Garcia - 1
Navas - Reyes - 2
Capel/Perotti - Jurado - X
Fabiano - Forlan - 2
Kanuote - Aguero - 2

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 maj 2010, 14:33

kako je taj de gea precjenjen golman to nisu istine.

i eyes nije bolji od navasa.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 maj 2010, 14:41

Wolverine je napisao/la:kako je taj de gea precjenjen golman to nisu istine.

i eyes nije bolji od navasa.
De dera mi ti reci po cemu je to on precjenjen? Po tome sto nije napravio niti jedne jedine greskice ove sezone i sto je fakticki Atletico odvukao u finale Europa lige, pomogo vama (Realu) da i dalje ostanete u borbi za titulu i obranio par vaznih penala.

Reyes je bar 5x bolji od Navasa. Tek sljedi da se mali Navas pokaze, njega ce svaki malo jaci branic odgurat i **** jer je premrsav, vidio si ga protiv CSKA i njegovih branica. Ko god kaze da je Navas trenutno bolji od Reyesa glup je ko $#%#%$%#%$%&%/&

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 maj 2010, 14:45

gledaj, covjeku je ovo prva sezona. i ne govorim to na osnovu ovoga gore sto si napisao, nego na osnovu jucerasnjih komentara da je bolji od casillasa. mislim, to je nebuloza. a ni od palopa nije bolji, budi siguran u to. tu su itjednaceni atletico i sevilla.

a ko je bolji, navas ili reyes vidis i po tome sto je navas u sirem sastavu spanije, do reyesa ni na mapi nije. valjda del boske zna bolje od tebe.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 14:46

Chologol je napisao/la:Ma kakvi, nije Sevilla u tom dvoboju nikakav favorit. Jer je nama ovo povijest, neka tradicija, mi moramo osvojit taj trofej, nema sanse da izgubimo. 96-te smo osvojili doblete, a sada je sve u znaku tog ponovnog dobletea, tako da vjerujem da cemo pobjedit. A evo nekog mog poredjenja igraca:

Palop - De Gea - 2
Rodri - Ujfalusi - 1
Squilaci - Dominguez - 2
Escude - Perea - 1
Luna - A. Lopez - 2
Zokora - Tiago - 2
Renato - Raul Garcia - 1
Navas - Reyes - 2
Capel/Perotti - Jurado - X
Fabiano - Forlan - 2
Kanuote - Aguero - 2

Squilaci je jaci od Domingueza,a Perea od Escudea,takodje Jurado je jaci i od Capela i od Perottia a Navas i Reyes su u najmanju ruku jednaki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.