72'
Hamsik M
83'
Juan (Autogol)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sjajan sjajan nego šta, ove godine LP, slijedeće već jurišamo na Skudeto!Abrofemy je napisao/la:Napoli sjajan, sta reci vise, ja sam i vise nego zadovoljan dosadasnjim ucinkom u ovoj sezoni, jer stvari u klubu idu nabolje. Marek se stvarno dokazuje da je igračina i ako ovako nastavi mislim da ce biti "novi Diego" ili nesto ko ADP u Juventusu, nadam se da nepretjerujem
stara fufica djeca doje a ona se prostituiseNapoli je napisao/la:Napoli 2 - 0 AS Roma
72'
Hamsik M
83'
Juan (Autogol)

amell je napisao/la:stara fufica djeca doje a ona se prostituiseNapoli je napisao/la:Napoli 2 - 0 AS Roma
72'
Hamsik M
83'
Juan (Autogol)

De Sanctis,Campagnaro,Cannavaro,Grava,Vitale,Maggio,Yebda,Pazienza,Hamsik,Lavezzi,Cavanisemo_mcfc je napisao/la:Hajmo danas poderite te fašiste. Lazio mi je tako mrska ekipa da to nije normalno. Jel zna neko startnih 11 od Napoli-ja?

Odlicno igramo, bolji smo od fasista. Nadam se da cemo ovako nastaviti igrati, jer sa ovakvom igrom ne mozemo izgubiti!
  Odlicno igramo, bolji smo od fasista. Nadam se da cemo ovako nastaviti igrati, jer sa ovakvom igrom ne mozemo izgubiti!ovo ti je nepotrebnoVirtu4l je napisao/la:Napoli bolji u prvih 15. minuta, ali Amauri i Zarate su ih izigrali iz kontra napada, 1-0 Lazio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.