A na 800, kad nema mačke Aman kolo vodi

Još 400 za kraj dana

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nije joj prvi put da bude četvrta, navikla je ona većOtelo je napisao/la:A jest mi zao one Njemice na skoku sa motkom sto cetvrta zavrsi![]()
Što se tiče Britanki probaj Eilidh Child, Perri Shakes-Drayton, Meghan Beesley i Eilish McColgan, to su sve koje su trčale danas.Otelo je napisao/la:Hvala no izgleda da mi se sve pomjesalo jer to nisi one koje sam trazio.Vidio neke dvije prelijepe bile i izgubio se u svemu.
Odlicna utrka na 400m
A i ja baš nju zaboravio, a čitav dan čekam da trči zadnju disciplinu.Otelo je napisao/la:Bio sam pogrijesio disciplinu Katarina Johnson-Thompson je doticna![]()
A Ruskinja u zemlju propala![]()
Hamza i Kemal kvale odrađuju 15.8, znači prekosutra, u jutarnjem terminu, negdje oko 8.20 bi kvale kugle trebale početiUnofficialpage je napisao/la: Sutra nasi? U kojim disciplinama i kad bi odprlike mogli nastupit?
Hvalario_Ferdy88 je napisao/la:Hamza i Kemal kvale odrađuju 15.8, znači prekosutra, u jutarnjem terminu, negdje oko 8.20 bi kvale kugle trebale početiUnofficialpage je napisao/la: Sutra nasi? U kojim disciplinama i kad bi odprlike mogli nastupit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.