Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

harishp
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 15:39

Virtu4l je napisao/la:Kako se zove onaj što ne vidi dalje od nosa :mrgreen: :?:
Dalekovidni in his majnd :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 10 sep 2010, 18:37

Mislim da imamo dobre sanse protiv Albanije... Ipak i mi se moramo vaditi na ovoj utakmici isto ko sto su Francuzi protiv nas ako zelimo da primirisemo Euru tako da bi trebalo pobijediti. Eh sad ostaje samo da se vidi da li Susic ista uci na greskama ili cemo i dalje igrati ovako kako igramo, pa da lopta slucajno udje u njihov gol...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 sep 2010, 22:57

[quote="SeŁŁmir"][quote="RiNo"][quote="volimliverpool"]mah kad razvaljujete ewo i mojee :mrgreen:

..................Hasagic....................
Mujdza...Nadarevic...Spahic...Lulic....
.........Rahimic......Jahic...........
Ibricic......Misimovic......Zec.....
.......Dzeko.....Ibisevic........

:lol: :lol:
Jedna od onih gdje su navijači trinaesti igrač, a ne dvanaesti
hahhahhhaha......ovako bi pobjedili i francuze u ovoj formaciji:4-2-3-2..jest da imamo igraca manje al ett :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ma de bio sam pod drogama dok sam ovo pisao :mrgreen: :mrgreen: .....a ne bi ni sa igracem vise pobijedili francusku.. 8-) ..izbacimo Ibisevica i etoo ondaa..... :lol: :lol:
You'll never walk alone.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 12 sep 2010, 00:00

Evo jedna i od mene :D

Hasagic
Mujdza Nadarevic(Mravac) Spahic Jahic

Rahimic Ljevakovic

Vladavic Misimovic(Pjanic) Lulic

Dzeko

Salihovic kad se vrati moze il na lijevo krilo il lijevog beka a u tom slucaju Jahic ide na mjesto stopera pored Spahica.Sa ovom formacijom bi imali jaku sredinu i defazivno i ofanzivno.Ljevakovica pod hitno treba zvati jer takav tip igraca nam je neophodan pokraj Rahimica,ko ga je nekad gledao zna o cemu pricam(kopija Bajramovica)on i Rahima bi presjekli sve protivnicke napade i nebismo izgledali tako suplji kroz sredinu.Vidim Vladavic zaigro danas za Zilinu i do Albanije bi trebao da udze u formu i on bi bio idealan za poziciju desnog krila,brz,prodoran i to je najzad njegova pozicija a ne gurati Ibisevica na krilo kad to nije za njega a i na lijevom krilu bi u Lulicu imali isto brzog igraca,to je to sto nam i fali brza krila i dobra defanzivna sredina a ovo ostalo je sve jasno ja mislim jedino sto bi jedan o ovi genijalaca Misimovic,Pjanic morao na klupu,mozda Pjanica ubacivati u drugom poluvremenu ali to je to odprilike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2010, 00:11

Ma mi smo jedno 10 puta bolji od Albanije. Ali oni ce se borit 90 minuta i nece pustit nijedan duel, to nasim igracima mora bit jasno. Moramo se borit ko lavovi, a ne odigrat ko pizde i da nas fizicki ubiju kao sto su to uradili francuzi, a i mnogi drugi. Zato treba stavit igrace koji se uvjek bore i koji trce 90 minuta a koji su uz to fizicki jaki. Znaci Muslimovic, Jahic, Rahimic i njima slicni obavezno od pocetka. Ibricica i Ibisevica sto dalje od prve postave. Ako Vladavic bude standardan u Zilini, ja bi ga stavio na ljevi bek. Lulic nije nista posebno pokazo, a Vladavic je puno brzi i prodorniji. Odlicno je odigro na beku protiv Spanije, sto ne bi i protiv Albanije.

Susic isto tako mora skontat kako oslobodit Misimovica od Cane koji ce ga ganjat cijelu utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 12 sep 2010, 02:00

Francuska onako rastimana je nama ocitala lekciju. Nece,nemoze niti hoce biti lako sa Albanijom.Zasto nakon razocaranja i dalje sebi umisljamo da smo kandidati da se konacno plasiramo? Sa ovim danasnjim stimungom u nasoj repci, koncerta nece biti, ma koliko mi to zeljeli .

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 12 sep 2010, 11:50

Ciro je znao motivirati igrace da ekipe slabije od BIH razbiju ko beba zvecku, Albanija je ipak po svemu realno slabija od BIH i uz pravi pristup igraca i na vrucem terenu u Tirani protiv "prcevitih" domacina moze se do pobjede, ali bez prave igre blizi je poraz

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 sep 2010, 13:00

Ovako od nas nema ništa, jednostavno moramo da se organizujemo a ne da se bavimo tuđom mukom nego nama samima. Dok je Sušić pričao o Francuzima, Blan je sklapao tim i nije se previše zamarao nama. Treba se fokusirati na našu igru a ne na druge.

Ali eto, nas se ništa ni ne pita.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 sep 2010, 14:23

Susic nema trenerski autoritet ;)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 12 sep 2010, 14:28

King Kenny je napisao/la:Susic nema trenerski autoritet ;)
mislis.. :roll: ..pa jarane to se vidi iz aviona..a to je samo jedan od njegovih velikih nedostataka..to sto je takticki genije i sto pravo motivise igrace netreba ni komentarisati :!: :lol:
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 12 sep 2010, 14:40

Virtu4l je napisao/la:20:30 Albanien 3.40 X 3.25 Bosnien und Herzegowina 2.10

Jesu ove kladionice levati...
pa uzmi im pare brate, šta čekaš?

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 12 sep 2010, 17:41

1-1 ili 0-0
BLUE NATION.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 13 sep 2010, 16:48

S LJILJANIMA DO POBJEDE!
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 16:57

Eventualni poraz - BYE EURO.
Eventualni remi - šanse su 30%
Eventualna pobjeda - Francuzi su zaboravljeni
...što je više lome to je volim jače...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 sep 2010, 08:40

Gubimo hladno, ocekujem 2-0 za Albance, jednostavno to nije to
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2010, 08:47

mirzza je napisao/la:Gubimo hladno, ocekujem 2-0 za Albance, jednostavno to nije to
Sta ''Hasane'' bona nebila ocekujes koji klinac.Sa igracem vise Albanija cjelo drugo poluvrijeme ne moze zabiti Luxemburgu vise od jednog gola.
Daj @mirza budi pametan ,mani se skakanja ko zaobadani Zelenko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 sep 2010, 05:33

Igre protiv Francuske je bila sramotna,zapravo nije je ni bilo,u Albaniji ako ponovno vidimo Ibisevica na "samo susic zna sta" poziciji ili zvijezdu HNL-a u prvih 11 necemo proci nista bolje.Priznajem da sam grijeio kada sam kritikovao Ciru sto stavlja Muratovica u igru a Pjanica u prvih 11,i dalje stojim iza toga da je Muratovic truba igrac,ali i takav je davao bolji doprinos na terenu od Pjanica.Susic kada se gleda povlaci logicnije poteze od Cire,neke stvari sto radi tipa ogranicen pristup piskaralama igracima je super stvar,ali Ciro je imao rezultate,takticar ih nema :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 sep 2010, 06:00

Dylan Dog je napisao/la:Igre protiv Francuske je bila sramotna,zapravo nije je ni bilo,u Albaniji ako ponovno vidimo Ibisevica na "samo susic zna sta" poziciji ili zvijezdu HNL-a u prvih 11 necemo proci nista bolje.Priznajem da sam grijeio kada sam kritikovao Ciru sto stavlja Muratovica u igru a Pjanica u prvih 11,i dalje stojim iza toga da je Muratovic truba igrac,ali i takav je davao bolji doprinos na terenu od Pjanica.Susic kada se gleda povlaci logicnije poteze od Cire,neke stvari sto radi tipa ogranicen pristup piskaralama igracima je super stvar,ali Ciro je imao rezultate,takticar ih nema :twisted:
kakve rezultate ?

gubio od nosioca oba puta, iz drugog sesira samo jedan bod, oba poraza u barazu..

ako cemo gledat prijateljske, samo se sjeti bugarske, rijeke i sl... ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2010, 08:52

Scof1eld je napisao/la: kakve rezultate ?

gubio od nosioca oba puta, iz drugog sesira samo jedan bod, oba poraza u barazu..

ako cemo gledat prijateljske, samo se sjeti bugarske, rijeke i sl... ;)
BARAŽ, DOIGRAVANJE, PLAY OFF...!??

Sjeti se ti sastava u Ćirinim prijateljskim ;) I naravno, sjeti se igre, sjeti se one mašine za davanje golova, ako se ne možeš sjetiti - javi mi, pošaljem ti klipove :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kukiya
Kontakt:

Post Postao/la kukiya » 15 sep 2010, 10:08

:geek:
Posalji meni Linkove...

A kao sto vidim ovdje sve strucnjaci u Fudbalu.Svaka cast.
De neka vas neko pogura pa budite selektori i treneri...dobro se zaradjuje :evil: :evil:
NK Kiseljak/Tuzla
Moj Grad Soli

Multikulturan

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.