Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
@nick
Tvoj post zvuci identicno kao sto Safet pravi analizi pre i posle meca, tj., tuzno, ruzno, nikako.
Sta si se dohvatio levog beka, dva stopera, dva defanzivna vezna, dva dobra golmana, deset centarfora, dva krila i ne znam ja cega jos?!
FUDBAL JE KOLEKTIVNA IGRA, a to sa Safetom BiH tim nije, vec drustvo slicnih pojedinaca koji deluju kao slobodni strelci na terenu u razllicitim /neprirodnim/ pozicijma /Misimovic, Pjanic, Ibricic/ jedna grupa, druga grupa /Dzeko, Ibisevic, a tu postoje igraci koji su na cedilu, ne zato sto to tako treba da bude, vec iz taktickih razloga. Pre svega mislim na Hasagica, Rahimica, Spahica....
Ne zelim da vrsim svoju licnu promociju, ali ipak cu zalepiti moj post od prekjuce gde nudim malu pomoc Safetu.
Inace, ja sam njemu pre pocetka kval. dao bezrezervnu podrsku (prelistaj moje postove), ali sam ocekivao min. 4 boda i promenu igre.
Procitaj,
Safete, izvedi opreznu ofanzivnu formaciju i ostavi Misimovica ili Pajnica na klupu, da u slucaju da mec krene u krivo imao jednog kreativnog (friskog), valjanog igraca da uvedes. Ko ti je Joker? Nemas!
Ibisevic ce ti u toj formaciji biti ko tele na ledini. Niti ce imati upotrebljivih lopti po strani, a jos manje ce znati da pomogne u defanzivi. Kojim slucajem ako bih mec i poceo sa Misimovicem i Pjanicem, ja bih Ibisevica na klupu, jer je i ovako dovoljno ofanzivna formacija kojoj bi se brzi Lulic ukljucivao.
1. Hasagic 2. desno Mujdza 3. u sredini Nadarevic do njega 4. Kapitano, a levo 5. Jahic 6. Rahimic (on mora napadati na nekih 40m od gola), desno od njega 7. Ibricic a levo 8. Lulic (obojica sa zadatkom da nadovezuju Rahimica) 9. Pjanic (poluspic) 10. Mismovic play i 11. Dzeko (spic).
Safete, reaguj!
Da je izveo ove igrace, "izgubili" bi, samo se nebi obrukali!
Tvoj post zvuci identicno kao sto Safet pravi analizi pre i posle meca, tj., tuzno, ruzno, nikako.
Sta si se dohvatio levog beka, dva stopera, dva defanzivna vezna, dva dobra golmana, deset centarfora, dva krila i ne znam ja cega jos?!
FUDBAL JE KOLEKTIVNA IGRA, a to sa Safetom BiH tim nije, vec drustvo slicnih pojedinaca koji deluju kao slobodni strelci na terenu u razllicitim /neprirodnim/ pozicijma /Misimovic, Pjanic, Ibricic/ jedna grupa, druga grupa /Dzeko, Ibisevic, a tu postoje igraci koji su na cedilu, ne zato sto to tako treba da bude, vec iz taktickih razloga. Pre svega mislim na Hasagica, Rahimica, Spahica....
Ne zelim da vrsim svoju licnu promociju, ali ipak cu zalepiti moj post od prekjuce gde nudim malu pomoc Safetu.
Inace, ja sam njemu pre pocetka kval. dao bezrezervnu podrsku (prelistaj moje postove), ali sam ocekivao min. 4 boda i promenu igre.
Procitaj,
Safete, izvedi opreznu ofanzivnu formaciju i ostavi Misimovica ili Pajnica na klupu, da u slucaju da mec krene u krivo imao jednog kreativnog (friskog), valjanog igraca da uvedes. Ko ti je Joker? Nemas!
Ibisevic ce ti u toj formaciji biti ko tele na ledini. Niti ce imati upotrebljivih lopti po strani, a jos manje ce znati da pomogne u defanzivi. Kojim slucajem ako bih mec i poceo sa Misimovicem i Pjanicem, ja bih Ibisevica na klupu, jer je i ovako dovoljno ofanzivna formacija kojoj bi se brzi Lulic ukljucivao.
1. Hasagic 2. desno Mujdza 3. u sredini Nadarevic do njega 4. Kapitano, a levo 5. Jahic 6. Rahimic (on mora napadati na nekih 40m od gola), desno od njega 7. Ibricic a levo 8. Lulic (obojica sa zadatkom da nadovezuju Rahimica) 9. Pjanic (poluspic) 10. Mismovic play i 11. Dzeko (spic).
Safete, reaguj!
Da je izveo ove igrace, "izgubili" bi, samo se nebi obrukali!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dok smo u igri za plasman nema potrebe da Susic razmislja o ostavci. Kad su mnogi prije njega dobijali sanse red je da nas i on proba odvesti na prvenstvo. Ali morace malo porazgovarati sa igracima, ako se nekom od njih ne igra da odmah trazimo neke druge. Nemozes francuze dobiti setajuci se po terenu i cekajuci loptu.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ti stvarno ili ne vidiš ili nećeš da vidiš.nick je napisao/la: odlicno smo igrali protiv estonije,luxemburga armenije i belgije,i to je to, to sto smo umislili da smo u rangu sa njemackom argentinom to je plod nase maste,kad razmislis malo skontat ces da je x protiv turske bio ko kuca i sreca,jer supic imo svoj dan i odbranio sve sto se odbranit moglo,i salihovic dao iz slobodnjaka za 1:1,sinoc je pape pokuso ko ciro protiv spanije samo smo sinoc primili 2 a od spanije 5
Ti porediš sinoćnju utakmicu i utakmicu protiv Španije

Protiv Španije smo primili 5 golova a postigli 2. Dali smo 2,a realno,bez imalo pretjerivanja s onakvom igrom smo trebali dati najmanje jos 2-3. Španci što su opalili po golu i dali su,dok se to za nas ne može reći.
I ti onda porediš utakmicu u kojoj nismo opalili po golu,sa utakmicom protiv Španije.
I niko ovdje ne osporava poraz. Nije sramota izgubiti. Sramota je izvesti onakvu formaciju a pokušat se odbraniti, i sramota je ne opaliti po golu.
Porediti Turke koji su došli kao treći sa Europskog prvenstva,i koji su ostali 4 boda iza nas, sa B reprezentacijom Francuske,koju zadnih par godina krpi ko stigne je krajnje smiješno i neslano.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
@emir987
Ma to je metafora u vezi Pjanica. Miralem je jako dobar igrac, ali jos nije dorastao da igra zajedno sa Misimovicem, ili moze da igra, ali pod uslovom da BiH tim iza njih ima tri puno mladja Rahimica. Znaci, Pjanic je dobar igrac, ali oni nemogu zajedno protiv iole kval.ekipa!
Vidi moj predzadnji post na ovoj temi i videces da ja nista nepisem nazao Miralemu.
Ma to je metafora u vezi Pjanica. Miralem je jako dobar igrac, ali jos nije dorastao da igra zajedno sa Misimovicem, ili moze da igra, ali pod uslovom da BiH tim iza njih ima tri puno mladja Rahimica. Znaci, Pjanic je dobar igrac, ali oni nemogu zajedno protiv iole kval.ekipa!
Vidi moj predzadnji post na ovoj temi i videces da ja nista nepisem nazao Miralemu.
Ovdje se stvarno ne isplati nista pisati protiv Papeta jer ce se uvijek naci glupana koji ce reci ne valja nam ekipa ofo ono....PA U STA VI GLEDATE LJUDI IMATEL VI OCI PA MI NIKAKVE IGRE NEMAMO 3 SANSE NISMO NAPRAVILI U OVIH 7 TEKMI SA SAFETOM PA JBO VAS PAPE VISE KOJI GA **** BRANITE ...NEK SMO PRIMILI OD SPANIJE 5 KOMADA AL SMO IM STVORILI 10 ZICERA AL LJUDI OPET PONAVLJAM MI SA PAPETOM NE MOZEMO NIKOME SANSE STVORITI NEMA NIKAKVE IGRE.....STA VAMA VISE NIJE JASNO...ON JE INVALID STO SE TICE TAKTIKE I TACKA.
Ako izgubimo od Albanije i Susic ne dadne ostavku , ja cu za cijeli zivot prestati navijati za BOSNU! eto sestre mi
Sta je falilo dovesti Barbareza , lik bi napravio sto i Bilic u hrvatskoj to smijem garantovati , jer bi se interesovao kretao po evropi trazio nase talente , on ja vama garantujem zna ovu reprezentaciju u dusu ...
Susic ba lik go gluho krme, nezainteresovan kad daje intervju ja se na trenutak pripadnem kontam da nije umro , ne pomjera se ne odgovara... LIK Je dosao samo da pokupi pare a nista napraviti nece...
SUSICU NISI ZA TRENERA I SHVATI TO !!! Pokusaj kao sportski direktor u nekom klubu nije ni to lose i tu su pare...
=Ebem vam familiju daj´te nam BARBAREZA!!!SAVEZ NAPOLJE!!
Sta je falilo dovesti Barbareza , lik bi napravio sto i Bilic u hrvatskoj to smijem garantovati , jer bi se interesovao kretao po evropi trazio nase talente , on ja vama garantujem zna ovu reprezentaciju u dusu ...
Susic ba lik go gluho krme, nezainteresovan kad daje intervju ja se na trenutak pripadnem kontam da nije umro , ne pomjera se ne odgovara... LIK Je dosao samo da pokupi pare a nista napraviti nece...
SUSICU NISI ZA TRENERA I SHVATI TO !!! Pokusaj kao sportski direktor u nekom klubu nije ni to lose i tu su pare...
=Ebem vam familiju daj´te nam BARBAREZA!!!SAVEZ NAPOLJE!!
>>No body likes us but we dont care<<
Igrači da bi ginuli na terenu trebaju biti motivisani, a motiv treba da probudi upravo njihov vođa!calcio je napisao/la:Dok smo u igri za plasman nema potrebe da Susic razmislja o ostavci. Kad su mnogi prije njega dobijali sanse red je da nas i on proba odvesti na prvenstvo. Ali morace malo porazgovarati sa igracima, ako se nekom od njih ne igra da odmah trazimo neke druge. Nemozes francuze dobiti setajuci se po terenu i cekajuci loptu.
Ni u jednoj utakmici od kad nas vodi Sušić nisam primjetio da su igrači bili Motivisani.
Neko će reći "to su profesionalci, ne treba ih motivisati", eh taj ko to bude govorio, taj je demagog...
Jednostavno, SUŠIĆ-->OUT!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Glasao sam ne !Mislim da treba mu pruziti jos jednu sansu . A i da da ostavku , ko zna , moze nam doci i gori 

- KB-TM87
- Kontakt:
Sve legende tipa Sušića, Baždarevića, Barbareza i ostalih pojma nemaju o vođenju jednog tima. Al mi je Sušić drag jer je veliki gospodin, nije idiot poput Blaževića. I baš će zato imati moju podršku !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
neko_iz_mase je napisao/la:Ti stvarno ili ne vidiš ili nećeš da vidiš.nick je napisao/la: odlicno smo igrali protiv estonije,luxemburga armenije i belgije,i to je to, to sto smo umislili da smo u rangu sa njemackom argentinom to je plod nase maste,kad razmislis malo skontat ces da je x protiv turske bio ko kuca i sreca,jer supic imo svoj dan i odbranio sve sto se odbranit moglo,i salihovic dao iz slobodnjaka za 1:1,sinoc je pape pokuso ko ciro protiv spanije samo smo sinoc primili 2 a od spanije 5
Ti porediš sinoćnju utakmicu i utakmicu protiv Španije![]()
Protiv Španije smo primili 5 golova a postigli 2. Dali smo 2,a realno,bez imalo pretjerivanja s onakvom igrom smo trebali dati najmanje jos 2-3. Španci što su opalili po golu i dali su,dok se to za nas ne može reći.
I ti onda porediš utakmicu u kojoj nismo opalili po golu,sa utakmicom protiv Španije.
I niko ovdje ne osporava poraz. Nije sramota izgubiti. Sramota je izvesti onakvu formaciju a pokušat se odbraniti, i sramota je ne opaliti po golu.
Porediti Turke koji su došli kao treći sa Europskog prvenstva,i koji su ostali 4 boda iza nas, sa B reprezentacijom Francuske,koju zadnih par godina krpi ko stigne je krajnje smiješno i neslano.
mislis one turke sto su kiksali protiv estonije pa poslije u istambulu protiv belgije?oke ti ih dizi u vazduh i pravi od njih francusku

@cole-ch
mi kolektiv nemamo mi nemamo 11 prosjecnih igraca na svojim pozicijama mi imamo 4 vanserijska i 16 ispod prosjeka,imamo jednog ili 2 igraca sto igraju ligu prvaka i ovaj uefa kup, svaka ce nas ekipa nadtrcat pa vi razmislite o tome,kad ode susic pljuvat cete i sljedeceg jer jednostavno to volite, za 3 dana cete svi na dzekinoj temi bravo majstore,miske vanzemaljac itd itd,naravno nadarevica,rahimica necete spomenut jer su oni nebitni...v
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Probisvjet
- Kontakt:
Susic je veliki gospodin i mislim da ce vidjeti da je nepozeljan! Mislim da ce dati ostavku!
Sto se mene tice moze odmah pakovati kofere! Ionako ima strasne ponude
Treba dati ostavku i to bez mogucnosti promjene!!!
Sto se mene tice moze odmah pakovati kofere! Ionako ima strasne ponude

Treba dati ostavku i to bez mogucnosti promjene!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Vidite ovo,
Eto Velezovac sam i volim Barbareza ko i svako Velezovo dijete - ali Barbarez nije za repke jos. Dajte covjeku 5-10 godina da sazrije kao trener. Da pokupi neko iskustvo - pa onda (zavisno od onoga sto pokaze kao trener i ako bude dobar trener) - nek bude trener repke. Do tada Barba nije rjesenje sad za sad - u buducnosti mozda.
Sada trenutno - Safet Susic treba da svati da je on ispod prosjecan trener i da on stvarno nezna posloziti igrace. Cak sta vise Blazevic je bio bolji od Susica - zaista jeste (i ako Blazevica ne gotivim sekunde i drazi mi je Susic ko covjek od njega) - ali zaista Susic nije trener 21 vijeka. Nije ni Sliskovic
Trenutno rjesenje mogu biti samo Vaha Halilhodzic, Mesa Bazdarevic ili Dusan Bajevic.
To su jedini nasi treneri da su nesto osvojili, negdje bili, nesto postigli.
Svi ostali su u nekom sivilu i tu tavore. Safet Susic isto tako.
PS... Ako Susic bude vodio repku protiv Albanaca - sigurno se necemo kvalifikovati. Ako pobjedimo Albance samo ce nam zamazati oci i necemo ga se kutarisat a onda ce nam ostali uzet 6 bodova bez kojih necemo moci dalje. Ako ne pobjedimo Albance - kasno nam i jest i tako i tako.
Ovdje se radi u 3 boda. Mi nesmijemo cekati. Safet mora ici sad odmah.
Eto Velezovac sam i volim Barbareza ko i svako Velezovo dijete - ali Barbarez nije za repke jos. Dajte covjeku 5-10 godina da sazrije kao trener. Da pokupi neko iskustvo - pa onda (zavisno od onoga sto pokaze kao trener i ako bude dobar trener) - nek bude trener repke. Do tada Barba nije rjesenje sad za sad - u buducnosti mozda.
Sada trenutno - Safet Susic treba da svati da je on ispod prosjecan trener i da on stvarno nezna posloziti igrace. Cak sta vise Blazevic je bio bolji od Susica - zaista jeste (i ako Blazevica ne gotivim sekunde i drazi mi je Susic ko covjek od njega) - ali zaista Susic nije trener 21 vijeka. Nije ni Sliskovic
Trenutno rjesenje mogu biti samo Vaha Halilhodzic, Mesa Bazdarevic ili Dusan Bajevic.
PS... Ako Susic bude vodio repku protiv Albanaca - sigurno se necemo kvalifikovati. Ako pobjedimo Albance samo ce nam zamazati oci i necemo ga se kutarisat a onda ce nam ostali uzet 6 bodova bez kojih necemo moci dalje. Ako ne pobjedimo Albance - kasno nam i jest i tako i tako.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Vidite ovo,
Sada trenutno - Safet Susic treba da svati da je on ispod prosjecan trener i da on stvarno nezna posloziti igrace. Cak sta vise Blazevic je bio bolji od Susica - zaista jeste (i ako Blazevica ne gotivim sekunde i drazi mi je Susic ko covjek od njega) - ali zaista Susic nije trener 21 vijeka. Nije ni Sliskovic.
Trenutno rjesenje mogu biti samo Vaha Halilhodzic i Dusan Bajevic.
koji halihodjic koji bajevic pa ljudi dragi ti nece jednostavno nece,najbolji izbor bi bio hidink ali nece,
imas opcije:tulic,susic i barbarez mada ne vjerujem ni da ce barbarez sad htjet,ako ode susic nece bolji doci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
samo sam izmijenio svoj post gore iznad (nakon sto ga je nick kopirao) da dodam Mehmeda Bazdarevica kao moguceg sljedeceg trenera jer je dogurao do Africke lige sampiona 2005.
Mesa, Vaha i Dusko su jedina 3 covjeka (da se ja mogu sjetiti) da su dokazali svojim uspjesima da su neko i nesto po pitanju trenerskog posla. Eto nek me neko upotpuni ako sam ikoga izostavio.
------
Samo da odgovorim, sto kazes ti da Vaha i Dusko nece - nije tacno.
Vaha neda da mu drugi odredjuju igracki kadar - nego on sam. On hoce ali nece da mu NSBiH lopovi odredjuju posao i da mu se mjesaju u bilo sta - i u tom je u pravu. Znaci nije tacno da Vaha nece. Nego Vaha hoce nezavisnost u radu.
Dusko je rekao da bi - ali je bio sprijecen jer je bio pod ugovorom kada su ga pitali. A nek s njim srede da prihvati kad mu istece ugovor - i to je to.
Mesa, Vaha i Dusko su jedina 3 covjeka (da se ja mogu sjetiti) da su dokazali svojim uspjesima da su neko i nesto po pitanju trenerskog posla. Eto nek me neko upotpuni ako sam ikoga izostavio.
------
Samo da odgovorim, sto kazes ti da Vaha i Dusko nece - nije tacno.
Vaha neda da mu drugi odredjuju igracki kadar - nego on sam. On hoce ali nece da mu NSBiH lopovi odredjuju posao i da mu se mjesaju u bilo sta - i u tom je u pravu. Znaci nije tacno da Vaha nece. Nego Vaha hoce nezavisnost u radu.
Dusko je rekao da bi - ali je bio sprijecen jer je bio pod ugovorom kada su ga pitali. A nek s njim srede da prihvati kad mu istece ugovor - i to je to.
@nick
covece, ti ili mene ne razumes ili mi udaras kajle ili mislis na drugo lice, a pises meni...?!
gde si ti video da sam ja napisao da bih ima 10 vanserijskih i jos toliko dobrih igraca? gde si ti video da sa ja pisao protiv dzeke, misimovica...odakle tebi da ja nepratim igre kapetana?
ja sam samo pisao o pogresnoj teletabis "taktici" safeta susica i ekplicitno trazim samo njegovu ostavku!
covece, ti ili mene ne razumes ili mi udaras kajle ili mislis na drugo lice, a pises meni...?!
gde si ti video da sam ja napisao da bih ima 10 vanserijskih i jos toliko dobrih igraca? gde si ti video da sa ja pisao protiv dzeke, misimovica...odakle tebi da ja nepratim igre kapetana?
ja sam samo pisao o pogresnoj teletabis "taktici" safeta susica i ekplicitno trazim samo njegovu ostavku!
Meša Bazdarevic

Zato sto je on jedini slobodan.
Vaha i Bajevic treniraju vec druge klubove

Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 08 sep 2010, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
za pet hiljada ''ojraaa' mjesecno necete naci boljeg trenera od Susica trenutno.
Koliko para, toliko i mjuze.
Vazda bilo i bice
Koliko para, toliko i mjuze.
Vazda bilo i bice
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
-
- Kontakt:
Ako je Bazdarevic slobodan i ako ga FSBiH ne privuce u roku od 3 sedmice - necemo proci na EP.B0SANAC je napisao/la:Meša Bazdarevic![]()
Ja se ne sjećam da sam ranije viđao da se naši reprezentativci svađaju između sebe na terenu. Prvo u Njemačkoj Spahić napada Pjanića nakon onog s Marinom, pa onda u Luksemburgu Džeko ne da loptu samom Ibričiću za 0:4 i odmah slijedi i rasprava njih dvojice, pa sinoć Džeko odguruje Pjanića bez imalo poštovanja, da ga eto sačuva od kartona... Baš su se digli, jer im se očito to dopušta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma, pitanje je i Bazdarevic koliko zna. Kakav je kao karakter i te fore?! Ako neko poznaje Mesu neka napise.
Pola i vise uspeha lezi na treneru, bar je tako u prof.sportu.
Pola i vise uspeha lezi na treneru, bar je tako u prof.sportu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.