Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
nezaboravite da je sejo assistiro za jedan gol i da je vedin gol krenulo od njegove zajednicke akcije sa obasijem.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ibisevica trazi manchester
hehe ma nije valjdaAmeeeL je napisao/la:ibisevica trazi manchester

****adiK je napisao/la:hehe ma nije valjdaAmeeeL je napisao/la:ibisevica trazi manchester

Ibisevic sigurno odlicno igra, samo treba tako nastaviti, siguran sam da ce biti svjetski napadac. Prvu utakmicu koju sam ga gledao je bila u Orasju, kad smo igrali protiv Slovenije(u21) i tada je imao dobrih poteza i sjetite se da ga uze jedan PSG.
Sta reci nego, VEDADE SAMO NAPRIJED, NEKA TE BOG POMOGNE
Sta reci nego, VEDADE SAMO NAPRIJED, NEKA TE BOG POMOGNE
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ja bi njemu savjetovao da ne ide iz Hoffenhajma još jedno 1 sezonu najmanje, ne računajući ovu... Da se još pokaže, jer je on u Hoffenhaimu sa Salihovićem glavni igrač i to mu pojačava i cjenu i strahopoštovanje drugih..
Zato te "ponude" Manchestera i Tottenhama su glupost, jesu velika imena ali bolje biti šef u selu nego komunalac u gradu
Zato te "ponude" Manchestera i Tottenhama su glupost, jesu velika imena ali bolje biti šef u selu nego komunalac u gradu

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
slazem se druze pa bolje mu je da igra nego da grije klupu.... Vedo jedan jedini..GunnerS je napisao/la:Ja bi njemu savjetovao da ne ide iz Hoffenhajma još jedno 1 sezonu najmanje, ne računajući ovu... Da se još pokaže, jer je on u Hoffenhaimu sa Salihovićem glavni igrač i to mu pojačava i cjenu i strahopoštovanje drugih..
Zato te "ponude" Manchestera i Tottenhama su glupost, jesu velika imena ali bolje biti šef u selu nego komunalac u gradu![]()

Da, i zato se nadam da če pametno odlučiti na kraju sezone, doduše ima dosta do toga, ali mu savjetujem da to ne uradi, da ne prelazi nigdje, jer ovdje je se ustalio i ako ga stane gol kojih utakmica niko mu neće zaviditi, nego če čekati da proradi. A u drugim klubovima ga neče čekati to je sigurno, bit če na klupi kao što je i kod nas u repki, ali nadam se da če zabijati i kod nas

slazem se.... a to za repku... joj kako nas je krenulo gledam kakve muslimovic golove kuca glavom... ko god igrao svejedno je svi su podjednaki...GunnerS je napisao/la:Da, i zato se nadam da če pametno odlučiti na kraju sezone, doduše ima dosta do toga, ali mu savjetujem da to ne uradi, da ne prelazi nigdje, jer ovdje je se ustalio i ako ga stane gol kojih utakmica niko mu neće zaviditi, nego če čekati da proradi. A u drugim klubovima ga neče čekati to je sigurno, bit če na klupi kao što je i kod nas u repki, ali nadam se da če zabijati i kod nas![]()
Ma proradit če on i u reprezentaciji, ja se nadam protiv Belgije u briselu da če zabiti
Samo treba mu podrška i bit če on ok 

nadam se da hoce zelim mu puno srece i u bundesligi i u repki....
Samo da on proradi, fakat zna dati gol iz dosta pozicija samo jos u repki da proradi i to je to..GunnerS je napisao/la:Ma proradit če on i u reprezentaciji, ja se nadam protiv Belgije u briselu da če zabitiSamo treba mu podrška i bit če on ok
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ako ste gledali utakmicu sa HSV-om, mogli ste primijetiti jedan mali incident koji je Ibisevic imao sa kapitenom Hofenhajma. O tome je pisao njemački bild, pa ako može neko da nam prevede:
Ibisevic schlägt Mitspieler
70. Minute beim 3:0 gegen den HSV: Hoffenheims Stürmer Ibisevic schlägt seinem eigenen Kapitän Compper mit der flachen Hand ins Gesicht!
Ibisevic hat sich über ein Foul von Trochowski (HSV) an Obasi aufgeregt, Compper will schlichten. Doch Ibisevic beruhigt sich nicht, begründet den Hand-Wischer: „Ich wollte ihm damit nur zeigen, dass ich alles unter Kontrolle habe.“
Gestern gab‘s eine Aussprache. Trainer Rangnick: „Ich habe die Szene nicht gesehen. Wenn es so war, ist es mir so lieber, als wenn Ibisevic einen Gegenspieler angegriffen hätte.“

Ibisevic schlägt Mitspieler
70. Minute beim 3:0 gegen den HSV: Hoffenheims Stürmer Ibisevic schlägt seinem eigenen Kapitän Compper mit der flachen Hand ins Gesicht!
Ibisevic hat sich über ein Foul von Trochowski (HSV) an Obasi aufgeregt, Compper will schlichten. Doch Ibisevic beruhigt sich nicht, begründet den Hand-Wischer: „Ich wollte ihm damit nur zeigen, dass ich alles unter Kontrolle habe.“
Gestern gab‘s eine Aussprache. Trainer Rangnick: „Ich habe die Szene nicht gesehen. Wenn es so war, ist es mir so lieber, als wenn Ibisevic einen Gegenspieler angegriffen hätte.“

drago mi je da igrac iz bosne bude prvi strijelac bundes lige al po meni on nema mjesta u prvih 11 u bh timu , i da mu se sve ovo malo posrecilo
Bogami, dati 10 golova, u prosjeku više od jednog po utakmici nije sreća. Ako i večeras da gol, hoćel opet biti sreća? Ako postane najbolji strijelac, hoćel opet biti sreća? Sa srećom može dati dva ili tri gola, al bogami 10 golova u 9 kola, se ne može nazvati srećom. A njegove asistencije, jel i to sreća?
U redu mozda nije tip igrača za reprezentaciju, obzirom da svi naši selektori pretenduju defanzivni stil igre, al brate klasa od igrača sigurno jeste, i sve ovo do sada u njegovoj karijeri sigurno nije rezultat sreće, nego truda i zalaganja.
Jel mislite da je i Hofenhajm prvi na tebeli zahvaljujući sreći?
U redu mozda nije tip igrača za reprezentaciju, obzirom da svi naši selektori pretenduju defanzivni stil igre, al brate klasa od igrača sigurno jeste, i sve ovo do sada u njegovoj karijeri sigurno nije rezultat sreće, nego truda i zalaganja.
Jel mislite da je i Hofenhajm prvi na tebeli zahvaljujući sreći?
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ma cojk ja mašina 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
svaka mu cast na dosadasnjim golovima, ali ja ipak mislim da bi jedan recimo Muslimovic dosad dao sigurno 3-4 gola vise, kad se uzme u obzir koliko je sansi ibisevicu pruzeno...adnan_nanda je napisao/la:Ma cojk ja mašina
- bistrikboy
- Kontakt:
ja mislim da bi muslimovic u ovih 9 kola dao 25 golovae.d. je napisao/la:svaka mu cast na dosadasnjim golovima, ali ja ipak mislim da bi jedan recimo Muslimovic dosad dao sigurno 3-4 gola vise, kad se uzme u obzir koliko je sansi ibisevicu pruzeno...adnan_nanda je napisao/la:Ma cojk ja mašina

ibi je dosad fenomenalan daboga bio jos bolji

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A tek Ronaldinjo, sigurno bi u 9 kola dao jedno 125 golova.
nelupetaj...pratio sam svaku utakmicu do sad i vidio sam sta je sve promasio i daosrecnik je napisao/la:A tek Ronaldinjo, sigurno bi u 9 kola dao jedno 125 golova.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.