Ime i prezime: ne bih o tom, al ime mi je slicno kao i prezime i obrnuto, a mozete me pronaci i u skolskim udzbenicima
Rođen: da, u sijecnju/januaru, osamdeset i neke u Uzavrelom gradu, na najhladniji dan u godini
Tijekom rata etnicki očišćen od strane onih koji su bili dovoljno čišći od mene. A osim toga, tih godina ni Merkur ni Jupiter mi nisu bili povoljni, a ni proročica Džazira mi nije puno pomogla. Već 15 godina se čistim u Zagrebu. Neuspjesno.
Studiram. Takoder neuspjesno.
Ne pušim, slabo pijem (nažalost), al sam izuzetno lak na ženama. A i one na mene. Al to ne znaju. Jos.
Sta jos da kazem. hm... moj nacin zivota je muzika/glazba. Slusam rock, kako stari tako novi. Dusu opustam uz sevdah.
Navijač Hajduka. Iz Splita.
Ne volim; guzve u tramvaju, penzionere u tramvaju, smrad u tramvaju i opcenito tramvaj. Zato uglavnom idem pješke. Ili vlakom. Ne volim ni primitivce, nacionaliste i ostale ciji je IQ broja opanka. Ne volim kopat.
Volim: miris svjezih smokvi (onih hercegovackih), miris sijena i miris zene.
Dok sam bio mladi, ljepsi i pametniji, trenirao kosarku u Ciboni. Na jednoj utakmici dobio iskljucenje. Bio sam grub. Tako kazu. Uzor u kosarci: Dejan Bodiroga. Uzor u zivotu: Che Guevara i Isus Krist. Mjesta ima i za mog ćaću. Al tek kad kupi majicu Che Guevare.
Ne znam vise sta da kazem.
Pozdrav

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"