Sudije Premijer lige i njihove odluke
Re: najbolji nogometni sudija u BiH???
Kad se takav rodi, javite na vrijeme !!!
prije dok nije suspendovan mislim da je najbolji bio Novo Panic a sad nema ni jedan da valja !!! 

- tarikhordas
- Kontakt:
Emir Aleckovic
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Zar je postojao dobar sudija u doba kad gost nije mogao boda dobiti u gostima.PINKI_HZ je napisao/la:prije dok nije suspendovan mislim da je najbolji bio Novo Panic a sad nema ni jedan da valja !!!

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Stjepan Glavina iz Klisa (ovaj nas je uništio 1987. u Tuzli), Nikola Roganović?, Beriša Šinasi Priština, Trajče Mađoski Prilep, Zoran Rebac Mostar, Adem Fazlagić Sarajevo, Dušan Čolić Sarajevo, Dušan Čolić Beograd, Salem Prolić Sarajevo, Eduard Šoštarić Maribor....

kada čujem izreku djeljitelji pravde u crnom, ustvari su djeljitelji nepravde...

kada čujem izreku djeljitelji pravde u crnom, ustvari su djeljitelji nepravde...
ma jbg ne govorim ti ja o tome nego o njegovim kvalitetima na rang listi fife jer je prvi od nasih sudaca sudio evropske utakmice !!!DRHAUSE je napisao/la:Zar je postojao dobar sudija u doba kad gost nije mogao boda dobiti u gostima.PINKI_HZ je napisao/la:prije dok nije suspendovan mislim da je najbolji bio Novo Panic a sad nema ni jedan da valja !!!

- Titova-Juga
- Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:Zar je postojao dobar sudija u doba kad gost nije mogao boda dobiti u gostima.PINKI_HZ je napisao/la:prije dok nije suspendovan mislim da je najbolji bio Novo Panic a sad nema ni jedan da valja !!!
Znaci li to da nam je nogomet ipak u nasoj zemlji koliko toliko napredovao s obzirom da vise nije takva situacija : P
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ehh da si ga vidio kako sudi zvijezda sloboda nebi ti bio dobar.....AlemC85 je napisao/la:EMIR ALEČKOVIĆ, je po meni dobar sudacDRHAUSE je napisao/la:Aleme očekivao sam kreativniji post od tebe.AlemC85 je napisao/la:Taj se još nije rodio u Bosni!...
NIJE SE RODIO ONAJ KO JE BOSANCU UGODIO

Sto je li to bio los...moranjak je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Aleme očekivao sam kreativniji post od tebe.DRHAUSE je napisao/la:Taj se još nije rodio u Bosni!
ehh da si ga vidio kako sudi zvijezda sloboda nebi ti bio dobar.....
Vi ste svi zalili a frajer iskljucio igraca Slobode u 50 min... Koje vama kriv sto veze nemate i sto niste mogli sa igracem vise dati gol... Cak vas ljudi na kraju i pobjedili...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nikakve žalbe domaćina na suđenje u BiH ligi ne priznajem. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nema najboljeg, svi su isti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Sudjenje u PLBiH 2011/2012
Evo da komentarisemo i najlosiju kariku BH Premier lige - a to su nase sudije.
Veceras je Velez izvukao bod sa Koseva, i uz prkos 2 gola, oba primljena greskama odbrana i Veleza i Sarajeva, ipak je najlosiji pojedinac uspio da bude Sudija Dominkovic.
Prvi zuti karton Merzicu bez veze kao i faul koji je bio slobodan udarac na gol radi cega je i Merzic i protestovao i dobio prvi zuti. Onda ne sudjenje citavu seriju faulova koje su i Rodjeni i Sarajlije pravili. Onda tovar previda u sesnaestercu, guranja, grljenja, hrvanja - nema sta nije bilo u sesnaestercu i Sarajeva i Veleza.
I na kraju slag na tortu - 94 minut tekme. Igrac Veleza na aut liniji spreman da udje. Drugi igrac Veleza lezi na podu povrijedjen i trazi izmjenu - Dominkovic usprkos prekidu utakmice ne dozvoljava izmjenu - PA GDJE TO IMA!?!?!
I ako sam zadovoljan bodom svog tima veceras, ova tekma bi puno ljepsa bila da nije bilo sudije Dominkovica, koji je ostetio i Sarajevo i Velez u vise navrata. Nemoze se ovako gradit buducnost BH fudbala.
Veceras je Velez izvukao bod sa Koseva, i uz prkos 2 gola, oba primljena greskama odbrana i Veleza i Sarajeva, ipak je najlosiji pojedinac uspio da bude Sudija Dominkovic.
Prvi zuti karton Merzicu bez veze kao i faul koji je bio slobodan udarac na gol radi cega je i Merzic i protestovao i dobio prvi zuti. Onda ne sudjenje citavu seriju faulova koje su i Rodjeni i Sarajlije pravili. Onda tovar previda u sesnaestercu, guranja, grljenja, hrvanja - nema sta nije bilo u sesnaestercu i Sarajeva i Veleza.
I na kraju slag na tortu - 94 minut tekme. Igrac Veleza na aut liniji spreman da udje. Drugi igrac Veleza lezi na podu povrijedjen i trazi izmjenu - Dominkovic usprkos prekidu utakmice ne dozvoljava izmjenu - PA GDJE TO IMA!?!?!
I ako sam zadovoljan bodom svog tima veceras, ova tekma bi puno ljepsa bila da nije bilo sudije Dominkovica, koji je ostetio i Sarajevo i Velez u vise navrata. Nemoze se ovako gradit buducnost BH fudbala.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Re: Sudije Premijer lige i njihove odluke
Dominković je najgore zlo našeg fudbala, nalet ga bilo...
-
- Kontakt:
Dominkovic stvarno treba da bude ponovo poslan u skolu sudija fudbala.
Taj covjek je stvarno neznalica ogromna. Sarajevo - Velez bi bila daleko ljepsa utakmica sa vise golova obje ekipe da on nije pravio onakve greske kakve je pravio.
Gleda li iko u FSBiH ovo?
Taj covjek je stvarno neznalica ogromna. Sarajevo - Velez bi bila daleko ljepsa utakmica sa vise golova obje ekipe da on nije pravio onakve greske kakve je pravio.
Gleda li iko u FSBiH ovo?
Jakupović večeras Široki - Borac..lik je zalutao totalno, a ovo nije da sam ga večeras gledao pa to kažem nego već 4-5 utakmica sam ga gledao i lik veze o nogometu nema..
Dominkovića je trošenje vremena uopće komentirat..
Dominkovića je trošenje vremena uopće komentirat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Zar Dominkovic nije bio onaj sto je nama 2 crvena i 6 zutih dao jedne godine? Il je to bio neko drugi?
-
- Kontakt:
Neznam ali stvarno nemoze nasa liga daleko naprijed sve dok se Dominkovici, Jakupovici itd dogadjaju. Pa cak i Novo Panic, ako je bio talentovan sudija, sama cinjenica da je uhvacen u varanju govori o tom kakvi su nam "nasi najbolji".
Stvarno je red da se nesto preuzme sa ovom lakrdijom od sudjenja. Kako da mi igramo bolje u Evropi kad nam se igra sijece kad god neko padne, kad se non stop foliraju faulovi i to se dopusta i to pali... ovaj konj danas je mogao odlucit utakmicu i na jednu i na drugu stranu svojom pistaljkom - to je tuzno.
Stvarno je red da se nesto preuzme sa ovom lakrdijom od sudjenja. Kako da mi igramo bolje u Evropi kad nam se igra sijece kad god neko padne, kad se non stop foliraju faulovi i to se dopusta i to pali... ovaj konj danas je mogao odlucit utakmicu i na jednu i na drugu stranu svojom pistaljkom - to je tuzno.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A sta reci o tom indijancu iz Orasja ?
Mozda doticni misli da je sudac ragbi a ne nogometne utakmice.
Sram neka ga bude da ovako sudi jedan derbi, a da ne govorim o situaciji pred kraj utakmice, (znat ce oni koji su je gledali) FUJ !

Mozda doticni misli da je sudac ragbi a ne nogometne utakmice.
Sram neka ga bude da ovako sudi jedan derbi, a da ne govorim o situaciji pred kraj utakmice, (znat ce oni koji su je gledali) FUJ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Novo Panic je z sve njih izmislio suđenje.Ovo sto je nama Jakupovic radio ne bih pozelio nikome.Borac mi se tako ogadio.Igrači leze po terenu po 5 minuta,provociraju,sudac sjecka igru,čist penal ko suza nam nije svirao i zna se sta dođe na kraju.Sami smo krivi,prvak se nije vidio.Sad sam s Pecare i Jakupovic jos nije izasao.Sramota nek ga bude.Najzalosnija scena je bila kad je dosudio 5-6 izmisljenih prekrsaja za Borac i nasi protestiraju a on se smije!!!Svaka cast majstore!!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Paromlinac, Proximic, rishovski, supervizor i 47 gostiju.