Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

samko74
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la samko74 » 18 okt 2008, 01:59

ST-57 Ciciban je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Gledajuci realno mi Bosanci cesto upotrebljavamo rjec "SAMO"
Samo da Papac igra pa samo da Hasan igra pa samo da je srece -samo ako pobjedimo ili uzmemo bod Belgiji .
I sve ostaje na toj rjeci "SAMO" .
Eto sta ces nadati se da uspijemo nesto sto do sada nismo uspjeli nije zabranjeno :mrgreen:

"SAMO" to neznaci da i sada necemo uspjeti, jel tako jarane?Onaj ko se nada on ima i neki cilj i neke snove a **** covjeka bez cilja i snova. ;)

Pa vidi care ja nisam reko da necemo uspjet nedo bog ,ali da su SAMO babi muda bila bi musko zar ne :D
Jedno je imati cilj i snove a drugo je to OSTVARITI ;) Daj BOZE da si ti upravu i da mi odemo na SP nebi niko sretni bio od nas iskrenih Bosanskih navijaca da se plasiramo .

Ali cilja je ostvaren a snovi jos nisu jer ima mnogo da se igra.Cilj je bio bar sto se mene tice osvojiti najmanje 6 bodova u ovojgodini i EVO OSOVJILI SMO.Ja neznam sta je tvoj cilj bio il nekog drugog al to je ono sto se mene tice.I napisi mi jos gdje sam to ja napisao da mi idemo na SP , bas bih volio to da vidim.

P>S Malo pazljivije citaj a nemoj mi govoriti da sam nesto rekao to jest napisao ono sto nisam, prijatno.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 18 okt 2008, 02:00

AYAN je napisao/la:Mislim da sa Belgijancima trebamo primjenit taktiku kao protiv turaka, Belgijanci su Zeleni-mladi, to znači da ih trebamo ubit u pojam da nametnemo sporiji ritam i polahko pa i Bodom bi bio zadovoljan u gostima, jer gledao sam kako su Belgijanci igrali protiv španaca. Ako ih pustimo da se razmašu, nemamo šance.

Naravno, obavezno moramo riješiti problem odbrane, prvo što se tiće igrača, a drugo da ih ne čekamo u petercu, nego na 20 metara od svog gola, sa presingom na njihovu zadnju liniju, od strane našeg navalnog reda.

Džeko bi trebo učit štopanje lopte, da sljedeći put ne maši Zicere...

Berberović bi trebao na klupu, mislim da pravi previše grešaka...
Pa ako primjenimo istu taktitku kao protiv turaka onda ces dobiti bas ono sto ne zelis.TO JEST PUSTICES BLEGIJANCE DA SE RAZMASU.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 18 okt 2008, 02:19

Tu stvarno ne treba biti veliki takticar.
Nek se odigra sa Cirinim trojicom nazad ko ce biti spreman i pozvan vidjecemo.
U sredini Bajram akobogda ce biti spreman a njegove sposobnosti svi znamo i ocekujemo kao i njegov klub Franfurt koji je u krizi.Zajedno Bajro sa Rahimicem a ono troje koje navedeh u zadnjem sektoru bi bilo sasvim ok.
Krila ako ih bude ili pojacana ofanzivna sredina Miske i ekipa.
U spicu definitivno moramo igrati sa dva napadaca ili pisi propalo za bilo koje nade.
Tu bi Dzeku,Muslimovica i Ibisevica stavljao zavisno od situacije.Jedan bi uvijek bio visak ali jaka klupa jeste i
jaka ekipa.
Sve drugo samo izvaljivanje nasih zivaca i za bocu dalje od bilo kakvog uspijeha.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 okt 2008, 03:42

Ma zna se prema trenutnoj formi da Muslimovic i Dzeko zasluzuju da igraju od prve minute, a i ja se slazem da trebamo pocet s dvojicom napadaca, a sto se tice sredine znaci vjerovatno ce nam se prikljucit Bajramovic, a svi znamo njegove sposobnosti..Jedini nam je problem odbrana, sto se tice toga po meni bi trebali igrat Spahic i Jahic kao centralni desno berberovic a lijevo salihovic..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 18 okt 2008, 03:51

samko74-- neinteresujeme za taj Cilj o kojem pises i nezelim da se raspravljam :D znam da nisi napiso da idemo na SP i zbog toga sorry
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 okt 2008, 03:58

ST-57 Ciciban je napisao/la:samko74-- neinteresujeme za taj Cilj o kojem pises i nezelim da se raspravljam :D znam da nisi napiso da idemo na SP i zbog toga sorry
Idemo na SP :D :mrgreen: :D

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 okt 2008, 03:58

Lovac je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:samko74-- neinteresujeme za taj Cilj o kojem pises i nezelim da se raspravljam :D znam da nisi napiso da idemo na SP i zbog toga sorry
Idemo na SP :D :mrgreen: :D
Ciro reko :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ochaMO
Kontakt:

Post Postao/la ochaMO » 18 okt 2008, 06:16

idemo u baraz na MARAKANU akobogda 0:0 pa onda NICAZE 2:0.noz- zica -vlasic planina.

Cane
Kontakt:

Post Postao/la Cane » 18 okt 2008, 09:31

ma ja bas njih i nebi volio u barazu...
izgledaju tako mocno na terenu...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 okt 2008, 09:46

ochaMO je napisao/la:idemo u baraz na MARAKANU akobogda 0:0 pa onda NICAZE 2:0.noz- zica -vlasic planina.
:D :D :D

btw... Treba čekati momci do Belgije i poslije Belgije, pa onda vidjeti gdje smo šta smo, sada ste našli tražiti ko če nam biti u bražu :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 18 okt 2008, 10:50

Dat će Ćiro 3 gola
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2008, 11:25

amir je napisao/la:Danas sam surfao po internetu i nasao neke nase momke sto igraju vani, mozda bi trebalo obratiti paznju na njih.
HARIS BUKVA, 225.000 EURA, LIJEVI BEK, KARTEN-AUSTRIJA, 20 GODINA
ANEL HADZIC, 200.000 EURA, VEZNI, RID-AUSTRIJA, 19 GODINA
EMIR KUJOVIC,500.000 EURA, NAPAD, HALMSTAD-SVEDSKA, 20 GODINA
AJSEL KUJOVIC, 600.000 EURA, NAPAD, HALMSTAD-SVEDSKA, 22 GODINA
ARMANDO IBRAKOVIC, 325.000 EURA, LIJEVI BEK, NORKOPING-SVEDSKA, 19 GODINA
Ja za ove nisam cuo do danas, nemogu reci ni valjaju, niti nevaljaju, ali mladi su i mozda bi trebalo da se prate.
ako neko zna nesto vise o njima, ja bih volio znati, a mozda bi idrugi pozeljeli znati vise o njima
Braca Kujovic su iz Crne Gore. taj mladji mozda i bude nesto od njega a stariji je vec sa 22 godine "izdusio", krece se po terenu ko da mu je 30 i kusur godina i karijera na zalasku. Ibrakovic je centralni bek ili stoper, nije dosad nesto posebno pokazao. Njegova ekipa je ubjedljivo zadnja na tabeli i sigurno ispadaju, a on i ne igra za prvu ekipu vec za U-21.
I ubuduce bi bilo bolje da postavljate ovakve postove na temi "nasi igraci u ino ligama" radi preglednosti ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 okt 2008, 00:48

Nesmijemo podcijeniti Belgiju ali nesmiju ni Belgijanci podcijeniti nas. :P

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 okt 2008, 04:25

Tarik14 je napisao/la:Nesmijemo podcijeniti Belgiju ali nesmiju ni Belgijanci podcijeniti nas. :P
Pa to je po meni logicno, danas se ne smije podcijeniti Luksemburg, a ne malo jaca repka..

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 04:29

Lovac je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nesmijemo podcijeniti Belgiju ali nesmiju ni Belgijanci podcijeniti nas. :P
Pa to je po meni logicno, danas se ne smije podcijeniti Luksemburg, a ne malo jaca repka..
Ne vjerujem da je moguce da vise ikog potcjenimo jer kad nismo potcjenili ni estoniju ni armeniju ( sto se mora priznati da je to cirin jako dobro opbavljen zadatak) onda nema sanse da potcjenimo belgiju.Tamo mozemo samo usrati zbog takticko-tehnicki odluka trenera oko naprimjer odabitra igraca i taktike.To je ono cega se ja bojim da ne bude ista taktika iz sapnije i turske.Jedan napadac znaci siguran poraz 100% a sa dva napdaca je sve moguce i naravno napadackom igrom sa zadnjom linijom odbrane na bar 30 metara od gola hasagica.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 okt 2008, 04:40

samko74 je napisao/la: Ne vjerujem da je moguce da vise ikog potcjenimo jer kad nismo potcjenili ni estoniju ni armeniju ( sto se mora priznati da je to cirin jako dobro opbavljen zadatak) onda nema sanse da potcjenimo belgiju.Tamo mozemo samo usrati zbog takticko-tehnicki odluka trenera oko naprimjer odabitra igraca i taktike.To je ono cega se ja bojim da ne bude ista taktika iz sapnije i turske.Jedan napadac znaci siguran poraz 100% a sa dva napdaca je sve moguce i naravno napadackom igrom sa zadnjom linijom odbrane na bar 30 metara od gola hasagica.
Nema ciro muda da krene s dva napadaca pazi sta ti kazem, on se boji katastrofe..

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 05:13

Lovac je napisao/la:
samko74 je napisao/la: Ne vjerujem da je moguce da vise ikog potcjenimo jer kad nismo potcjenili ni estoniju ni armeniju ( sto se mora priznati da je to cirin jako dobro opbavljen zadatak) onda nema sanse da potcjenimo belgiju.Tamo mozemo samo usrati zbog takticko-tehnicki odluka trenera oko naprimjer odabitra igraca i taktike.To je ono cega se ja bojim da ne bude ista taktika iz sapnije i turske.Jedan napadac znaci siguran poraz 100% a sa dva napdaca je sve moguce i naravno napadackom igrom sa zadnjom linijom odbrane na bar 30 metara od gola hasagica.
Nema ciro muda da krene s dva napadaca pazi sta ti kazem, on se boji katastrofe..

Pa dobro al valjda je svjestan da ce sigurno izgubiti bude li igrao slicnom taktikom protiv turske.Znaci bolje rizikovati jer mozda bude nesto a ako covjek ne rizikuje nego se prepusti da nas napadaju onda je poraz zagarantovan.Ja mislim da mu je turska bila lekcija i da nece ponoviti istu gresku sa belgijom.A u slucaju da zbilja odabere istu taktiku i sa belgijom onda je stvarno moron nad moronima.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 23 okt 2008, 09:52

samko74 je napisao/la:
Lovac je napisao/la:

Pa dobro al valjda je svjestan da ce sigurno izgubiti bude li igrao slicnom taktikom protiv turske.Znaci bolje rizikovati jer mozda bude nesto a ako covjek ne rizikuje nego se prepusti da nas napadaju onda je poraz zagarantovan.Ja mislim da mu je turska bila lekcija i da nece ponoviti istu gresku sa belgijom.A u slucaju da zbilja odabere istu taktiku i sa belgijom onda je stvarno moron nad moronima.
I ja tako mislim! Ja mislim da ce Ciro protiv Belgije poslati 2 napadaca, jer mislim da je i on skonto da je nas vezni red i nas napad nasa jaca strana u timu i da to vise mora forsirati..mislim da ce poslati dzeku i muslimovica u vatru, predpostavljam da ce ostaviti ibisevica na klupi! a inace sto se tice formacije, samo ako nadze jos jednog dobrog stopera ili neko mu se od ovih postojucih dobro svidi, ja mislim da ce igrati formacijom 4-4-2! To mi nekako u glavi kao da gledam tekmu :mrgreen:

nesto poput:

_______________Hasagic______________
Berberovic___Nadarevic___Spahic___Jahic
_______________Rahimic______________
Muratovic____________________Salihovic
______________Misimovic_____________
______Dzeko____________Muslimovic___

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 23 okt 2008, 11:02

rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenici :evil:

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 23 okt 2008, 11:12

Phantom je napisao/la:rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenici :evil:
ma nista se nezna..moze svasta biti..nismo jos konstanta ekipa da bi se mogli usuditi u neke prognoze. ali sve je moguce..pobjeda u briselu, kiks kod kuce ili obrnuto..nikad se nezna :) al et tajanstveno se nadamo u ta neka 4 poena :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.