ST-57 Ciciban je napisao/la:samko74 je napisao/la:ST-57 Ciciban je napisao/la:Gledajuci realno mi Bosanci cesto upotrebljavamo rjec "SAMO"
Samo da Papac igra pa samo da Hasan igra pa samo da je srece -samo ako pobjedimo ili uzmemo bod Belgiji .
I sve ostaje na toj rjeci "SAMO" .
Eto sta ces nadati se da uspijemo nesto sto do sada nismo uspjeli nije zabranjeno
"SAMO" to neznaci da i sada necemo uspjeti, jel tako jarane?Onaj ko se nada on ima i neki cilj i neke snove a **** covjeka bez cilja i snova.
Pa vidi care ja nisam reko da necemo uspjet nedo bog ,ali da su SAMO babi muda bila bi musko zar ne![]()
Jedno je imati cilj i snove a drugo je to OSTVARITIDaj BOZE da si ti upravu i da mi odemo na SP nebi niko sretni bio od nas iskrenih Bosanskih navijaca da se plasiramo .
Ali cilja je ostvaren a snovi jos nisu jer ima mnogo da se igra.Cilj je bio bar sto se mene tice osvojiti najmanje 6 bodova u ovojgodini i EVO OSOVJILI SMO.Ja neznam sta je tvoj cilj bio il nekog drugog al to je ono sto se mene tice.I napisi mi jos gdje sam to ja napisao da mi idemo na SP , bas bih volio to da vidim.
P>S Malo pazljivije citaj a nemoj mi govoriti da sam nesto rekao to jest napisao ono sto nisam, prijatno.