da stv imali ko taj videomdss je napisao/la:ljudi daj postavite video sejo i vedo
Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@melanholicar
plaćam bilo kojem administratoru za dnevno reduciranje dečkovih postova na nekih 50
ozbiljan sam
plaćam bilo kojem administratoru za dnevno reduciranje dečkovih postova na nekih 50
ozbiljan sam
hahahahah kakav si ti likmelanholicar je napisao/la:Čuj njegapazzoetoogol je napisao/la:vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?![]()
,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
melanholicar
- Kontakt:
Jednostavno nije mi jasan takav dosta separatistički i netolerantan odnos prema meni nakon jednog krajnje nezlonamjernog pitanja. Na kraju krajeva nevjerujem da je iko od vas koji lično ne poznajete ovog našeg borca siguran u njegovo seksualno opredjeljenje.Dakle moje pitanje nije bilo niti zlobno niti provokacija,već obično čudjenje,isto tako drži se one jedine istine a ona glasi " nijedno pitanje ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup".boom.dll je napisao/la:@melanholicar![]()
ozbiljan sam
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Principatus
- Kontakt:

Ali video jos nema.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 feb 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://img811.imageshack.us/i/poldi1975 ... 29815.jpg/
sejo,adnan,poldii vedo bravo majstore adnane caticu
sejo,adnan,poldii vedo bravo majstore adnane caticu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odličan Adnan. Poziv Vede i Seje u ring je veliki potez.
Svaka čast za sve, majstore!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
mislim na tvojih 700+ noliferskih postova u par dana ... mislim da skreces sa teme , j.ebe se meni za tvoja pitanjamelanholicar je napisao/la:Jednostavno nije mi jasan takav dosta separatistički i netolerantan odnos prema meni nakon jednog krajnje nezlonamjernog pitanja. Na kraju krajeva nevjerujem da je iko od vas koji lično ne poznajete ovog našeg borca siguran u njegovo seksualno opredjeljenje.Dakle moje pitanje nije bilo niti zlobno niti provokacija,već obično čudjenje,isto tako drži se one jedine istine a ona glasi " nijedno pitanje ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup".boom.dll je napisao/la:@melanholicar![]()
ozbiljan sam
BaDa12 je napisao/la:Odličan Adnan. Poziv Vede i Seje u ring je veliki potez.
Svaka cast Adnane pravi si patriota !!!
ima li koja slika bez podolskog ??
samo naša 3 asa
samo naša 3 asa
FORZA MARŠAL !!!
Na ovoj iznad,,Podolski samo kvarii slikuhodža je napisao/la:ima li koja slika bez podolskog ??![]()
samo naša 3 asa
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- pazzoetoogol
- Kontakt:
@melanholicni koji je tvoj cilj na ovoj temi ? da popljujes Adnana indirektno zbog neceg, al to radis tako skriveno., da je u pitanju neko ko je tebi drag, ne bi takva pitanja postavljao, kao npr Batistuta..zamisli da ja takva pitanja postavljam o tvom idolu, ali necu jer ga postujem, a ti ocigledno od samog pocetka imas nesto, reci to brate odma, ide mi ovaj Adnan na neku stvar a nemoj tako hinjski
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj udarac za K.O. je bio strasan.
Zasad ima samo jedan video losijeg kvaliteta na youtube.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- neutralan__
- Kontakt:
strasno ali jarane gotovo pa svaki udarac je bio u lice...lik je stijenaPrincipatus je napisao/la:Ovaj udarac za K.O. je bio strasan.
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Mislim da se ipak radi o osnovama higijene.melanholicar je napisao/la:Čuj njegapazzoetoogol je napisao/la:vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?![]()
,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
melanholicar je napisao/la:Jednostavno nije mi jasan takav dosta separatistički i netolerantan odnos prema meni nakon jednog krajnje nezlonamjernog pitanja. Na kraju krajeva nevjerujem da je iko od vas koji lično ne poznajete ovog našeg borca siguran u njegovo seksualno opredjeljenje.Dakle moje pitanje nije bilo niti zlobno niti provokacija,već obično čudjenje,isto tako drži se one jedine istine a ona glasi " nijedno pitanje ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup".boom.dll je napisao/la:@melanholicar![]()
ozbiljan sam
metroseksualizam nije seksualno opredjeljenje.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 feb 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Obratite paznju na trenutak kad crnac dize desnu ruku - 15-ak sekundi prije nokauta - on vec tada vise nije bio u ringu.
Adnan je ovako demolirao i onog 'perspektivnog' australijanca, identicno. 150 direkta pravo u labrnju a ovaj nesto oblece i udara ko mahnit u rukavice
kontam kako mu ne dosadi vise

Tako nekako.Jos kad uzmes u obzir da na mecevima se vabi sa Felix i to Sturm.Umjetnicko valjda ko' Lepa Brena.doe78 je napisao/la:scorpion je napisao/la:Nije on Bosanac, on je HercegovacBuddy je napisao/la:Tako ti je mala moja kad udara Bosanac
Sve mi se cini da mu njemacka himna svira a i taj jezik mu bolje lezi:)
Nesto me bas plaho i ne asocira ni na Hercegovca a vala ni na Bosanca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 feb 2011, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Reci im hare 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.