melanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?
vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjas
Čuj njega ,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.
hahahahah kakav si ti lik
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
plaćam bilo kojem administratoru za dnevno reduciranje dečkovih postova na nekih 50
ozbiljan sam
Jednostavno nije mi jasan takav dosta separatistički i netolerantan odnos prema meni nakon jednog krajnje nezlonamjernog pitanja. Na kraju krajeva nevjerujem da je iko od vas koji lično ne poznajete ovog našeg borca siguran u njegovo seksualno opredjeljenje.Dakle moje pitanje nije bilo niti zlobno niti provokacija,već obično čudjenje,isto tako drži se one jedine istine a ona glasi " nijedno pitanje ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup".
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 feb 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odličan Adnan. Poziv Vede i Seje u ring je veliki potez.
Svaka čast za sve, majstore!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
plaćam bilo kojem administratoru za dnevno reduciranje dečkovih postova na nekih 50
ozbiljan sam
Jednostavno nije mi jasan takav dosta separatistički i netolerantan odnos prema meni nakon jednog krajnje nezlonamjernog pitanja. Na kraju krajeva nevjerujem da je iko od vas koji lično ne poznajete ovog našeg borca siguran u njegovo seksualno opredjeljenje.Dakle moje pitanje nije bilo niti zlobno niti provokacija,već obično čudjenje,isto tako drži se one jedine istine a ona glasi " nijedno pitanje ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup".
mislim na tvojih 700+ noliferskih postova u par dana ... mislim da skreces sa teme , j.ebe se meni za tvoja pitanja
@melanholicni koji je tvoj cilj na ovoj temi ? da popljujes Adnana indirektno zbog neceg, al to radis tako skriveno., da je u pitanju neko ko je tebi drag, ne bi takva pitanja postavljao, kao npr Batistuta..zamisli da ja takva pitanja postavljam o tvom idolu, ali necu jer ga postujem, a ti ocigledno od samog pocetka imas nesto, reci to brate odma, ide mi ovaj Adnan na neku stvar a nemoj tako hinjski
Ovaj udarac za K.O. je bio strasan.
Zasad ima samo jedan video losijeg kvaliteta na youtube.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
melanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?
vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjas
Čuj njega ,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.
ozbiljan sam
metroseksualizam nije seksualno opredjeljenje.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 feb 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Obratite paznju na trenutak kad crnac dize desnu ruku - 15-ak sekundi prije nokauta - on vec tada vise nije bio u ringu. Adnan je ovako demolirao i onog 'perspektivnog' australijanca, identicno. 150 direkta pravo u labrnju a ovaj nesto oblece i udara ko mahnit u rukavice kontam kako mu ne dosadi vise
Buddy je napisao/la:Tako ti je mala moja kad udara Bosanac
Nije on Bosanac, on je Hercegovac
Sve mi se cini da mu njemacka himna svira a i taj jezik mu bolje lezi:)
Tako nekako.Jos kad uzmes u obzir da na mecevima se vabi sa Felix i to Sturm.Umjetnicko valjda ko' Lepa Brena.
Nesto me bas plaho i ne asocira ni na Hercegovca a vala ni na Bosanca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 feb 2011, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu