Ako misliš na Libero SM onda to nije tačno. A ako misliš na Zavidoviće 2000 onda je to moguće mada nisam siguran, dosta loša situacija...Shaban je napisao/la:Nakon suspenzije ništa ima i nije ostalo no da se rasformiraju. Ne znam samo pod kojim će imenom ponovno uskrsnuti.Devil je napisao/la:Orlic se koliko ja znam rasformirao.Shaban je napisao/la:
Nema Orlića u završnici
Inace pricao sam malo sa rodjakom malopre iz Sarajeva.Tamo veceras KMF Tango novoosnovani klub iz I.Sarajeva igra prvu zvanicnu utakmicu.U kupu RS se sastaju sa Glasincem.Inace ova ekipa je dosta jaka iako je tek osnovana.Od meni poznatih igraca tamo su Aziz Turudija nekada reprezentativac BIH(mozda i sada),Maric,igrac sa jednim od najjacih suteva u BIH to sam siugran,Campara(nekada igrac Famosa),Mojovic(takodje nekada igrac Famosa).Trener im je Mirko Marvan(nekada trener Famosa).Uostalom evo nasao sam i jedan clanak o ovoj ekipi.
http://www.****.org/novosti.php?vise=1029
Vidjet ćemo ko će iz RS-a biti učesnik završnice kupa BiH. Ja se nadam dobrom i kvalitetnom fudbalu prije svega. U FBiH će biti zanimljivo 19. i 20. marta kada se i igraju utakmice nakon kojih ostati 5 učesnika. Mislim da do sada nikad nije bilo neizvjesnije jer su sve ekipe bara baraČuo sam i da je ovaj Mostar SG HP Investing Mostar pravo dobar. Navodno da se samo ekipa Zavidović za koju su u protekloj sezoni nastupali igrači Drugara Zenica nalazi pred raspadom. Nezvanično.
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
-
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- red devil88
- Kontakt:
Sto se tice igraca znam Dzenan Celigija strasan igrac cak sto vise mislim da je tehnicki najbolji igrac u ligi
Glory Glory Man United !!! 

- neutralan__
- Kontakt:
nije Libero pred raspadom,vjerovatno MNK "Zavidovici",jer ih ove sezone nema uopste
P.s jel zna neko kad se igra ovaj play off,i hocel se uopste igrati,u nasoj grupi su Veterani drugi,ko je u drugoj??
P.s jel zna neko kad se igra ovaj play off,i hocel se uopste igrati,u nasoj grupi su Veterani drugi,ko je u drugoj??
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nema play off-a. Dva kluba ulaze, po jedan iz obje druge ligeneutralan__ je napisao/la:nije Libero pred raspadom,vjerovatno MNK "Zavidovici",jer ih ove sezone nema uopste
- neutralan__
- Kontakt:
ok hvalaShaban je napisao/la:Nema play off-a. Dva kluba ulaze, po jedan iz obje druge ligeneutralan__ je napisao/la:nije Libero pred raspadom,vjerovatno MNK "Zavidovici",jer ih ove sezone nema uopste

Za vikend se igraju utakmice završnice malonogometnog Kupa BiH u kojem će se sastati:
Seljak - Buba Mara,
Bosna Kompred - Kaskada,
Brotnjo - Comunicare,
Karaka - Mostar SG HP Investing
Drina - Libero Saz Monting.
Utakmice su na rasporedu 19. i 20. marta/ožujka 2011. godine. U završnicu malonogometnog Kupa BiH iz NSFBiH plasirat će se pet timova pobjednika.
Seljak - Buba Mara,
Bosna Kompred - Kaskada,
Brotnjo - Comunicare,
Utakmice su na rasporedu 19. i 20. marta/ožujka 2011. godine. U završnicu malonogometnog Kupa BiH iz NSFBiH plasirat će se pet timova pobjednika.
Ovu Drinu u Goraždu ne može dobiti ni Malwee/Jaraguá

ajde karakaShaban je napisao/la:Za vikend se igraju utakmice završnice malonogometnog Kupa BiH u kojem će se sastati:
Seljak - Buba Mara,
Bosna Kompred - Kaskada,
Brotnjo - Comunicare,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sutra Karaka-MNK SG u 19:30,pod Bijelim brijegom...bice zestoko 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Karaka - MNK SG 3:6
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Jesil bio na utakmici?ammarc je napisao/la:Karaka - MNK SG 3:6
Jeli MNK SG stvarno toliko jak ili se Karaka sprema za doigravanje u Visokom pa im kup nije interesantan?
Jesam,bio sam...Iskreno,Karaka je bila u skoro najjacem sastavu,samo Goluza nije igrao,ali ni u jednom trenutku pobjeda SG-a nije dolazila u pitanje,bilo smo puno bolji...Medjutim,sigurno je da bi situacija bila malo drugacija da se Karaka ne sprema za doigravanje.Shaban je napisao/la:Jesil bio na utakmici?ammarc je napisao/la:Karaka - MNK SG 3:6
Jeli MNK SG stvarno toliko jak ili se Karaka sprema za doigravanje u Visokom pa im kup nije interesantan?
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Bosna Kompred Tuzla - Kaskada Gračanica 6:1
Utakmica fer i korektna lišena rezultatske neizvjesnosti. Kaskada je u Tuzlu došla bez Oručevića i Ferkovića tako da se i nisu mogli značajnije oduprijeti našoj ekipi.
Sutra bi trebalo biti obavljeno žrijebanje za nastavak takmičenja na nivou BiH jer se pobjednicima iz FBiH (njih 5) priključuju i 3 ekipe iz RS-a. Znači 8 ekipa i 4 utakmice četvrfinala kup-a BiH.
A možda ih i neće biti jer ko zna šta nam budućnost nosi glede NSBiH
Utakmica fer i korektna lišena rezultatske neizvjesnosti. Kaskada je u Tuzlu došla bez Oručevića i Ferkovića tako da se i nisu mogli značajnije oduprijeti našoj ekipi.
Sutra bi trebalo biti obavljeno žrijebanje za nastavak takmičenja na nivou BiH jer se pobjednicima iz FBiH (njih 5) priključuju i 3 ekipe iz RS-a. Znači 8 ekipa i 4 utakmice četvrfinala kup-a BiH.
A možda ih i neće biti jer ko zna šta nam budućnost nosi glede NSBiH

kako stoji SG u ligiammarc je napisao/la:Jesam,bio sam...Iskreno,Karaka je bila u skoro najjacem sastavu,samo Goluza nije igrao,ali ni u jednom trenutku pobjeda SG-a nije dolazila u pitanje,bilo smo puno bolji...Medjutim,sigurno je da bi situacija bila malo drugacija da se Karaka ne sprema za doigravanje.Shaban je napisao/la:Jesil bio na utakmici?ammarc je napisao/la:Karaka - MNK SG 3:6
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Rezultati završnice malonogometnog Kupa FBiH (20./21. 03.): Seljak - Buba Mara 7:1, Karaka - Mostar SG HP Investing 3:6, Bosna Kompred - Kaskada 6:1, Drina - Libero Saz Monting 2:3, Brotnjo Derby Bet Shop - Comunicare Handy 3:5. U četvrtfinale Kupa BiH u malom nogometu plasirali su se MNK "Seljak", MNK "Mostar SG HP Investing", MNK "Bosna Kompred", MNK "Libero Saz Monting" i MNK "Comunicare Handy
Goluža već godinu dana igra za komunikare, ne za Karaku.
Za Karaku nisu igrali Melher i Suković, a za Mostar SG Trebović, Raguž M., Bešo, Boškailo, Baležić, Crnalić, Lizde, Šejtanlić...
Za Karaku nisu igrali Melher i Suković, a za Mostar SG Trebović, Raguž M., Bešo, Boškailo, Baležić, Crnalić, Lizde, Šejtanlić...
KMF Tango vec nakon dva meseca postojanja uzeo kup RS cime su pokazali da imaju ozbiljne namere.U finalu je pao Leotar 3:2,a pre toga Celinac 7:3 ako se ne varam.
U danasnjem Zurnalu ima clanak o njima a evo i sastav koji je igrao finale,nekoliko poznatih lica.
Golmani:Hasanspahic i Zirojevic
Igraci:Maric,Pandurevic,tanaskovic,Campara(postigao gol),Sahmanija(gol),Turudija(gol),Sarenac,MOjevic,Radmilovic,Paprica.
U danasnjem Zurnalu ima clanak o njima a evo i sastav koji je igrao finale,nekoliko poznatih lica.
Igraci:Maric,Pandurevic,tanaskovic,Campara(postigao gol),Sahmanija(gol),Turudija(gol),Sarenac,MOjevic,Radmilovic,Paprica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
jel to klub iz Istocnog Sarajeva?Devil je napisao/la:KMF Tango vec nakon dva meseca postojanja uzeo kup RS cime su pokazali da imaju ozbiljne namere.U finalu je pao Leotar 3:2,a pre toga Celinac 7:3 ako se ne varam.
Jeste,veliki deo uprave im cini bivsa uprava FK Slavija,doktor im je onaj mali celavi iz Slavije sto je bio i u Orlicu prosle godine,a trener im Mirko Marvan nekada trener Famosa.Mislim da igraju u novoizgradjenoj sali u Vojkovicima.neutralan__ je napisao/la:jel to klub iz Istocnog Sarajeva?Devil je napisao/la:KMF Tango vec nakon dva meseca postojanja uzeo kup RS cime su pokazali da imaju ozbiljne namere.U finalu je pao Leotar 3:2,a pre toga Celinac 7:3 ako se ne varam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
pa dobri su,imal ko u RS da im moze parirati,osim Leotara?Devil je napisao/la:Jeste,veliki deo uprave im cini bivsa uprava FK Slavija,doktor im je onaj mali celavi iz Slavije sto je bio i u Orlicu prosle godine,a trener im Mirko Marvan nekada trener Famosa.Mislim da igraju u novoizgradjenoj sali u Vojkovicima.neutralan__ je napisao/la:jel to klub iz Istocnog Sarajeva?Devil je napisao/la:KMF Tango vec nakon dva meseca postojanja uzeo kup RS cime su pokazali da imaju ozbiljne namere.U finalu je pao Leotar 3:2,a pre toga Celinac 7:3 ako se ne varam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.